rychuu
Użytkownik
Dokładnie takI co wtedy kiedy przyjadę na urlop na 2tyg do Polski to powiedzmy po 1 lipca nie będę mógł grać bo jestem na terenie Polski? I dopiero po powrocie do Uk będę mógł wrócić do grania?
Chociaż można to obejść
Dokładnie takI co wtedy kiedy przyjadę na urlop na 2tyg do Polski to powiedzmy po 1 lipca nie będę mógł grać bo jestem na terenie Polski? I dopiero po powrocie do Uk będę mógł wrócić do grania?
Tak - jak urlop to na całego :grin:I co wtedy kiedy przyjadę na urlop na 2tyg do Polski to powiedzmy po 1 lipca nie będę mógł grać bo jestem na terenie Polski? I dopiero po powrocie do Uk będę mógł wrócić do grania?
Fajnie to wygląda.Jeśli mieszkasz na stałe w Anglii to obowiązują Cię angielskie przepisy prawne. Ważne na terenie jakiego państwa grasz a nie jakie masz obywatelstwo.
Skąd masz info????? Na ile to pewne??????Przed chwilą dowiedziałem się że konta zostaną usunięte na betfair. No lipa. Pozdro Zipy.
Skąd masz info????? Na ile to pewne??????
Jeśli ktoś Ci coś zarzuci to on musi Ci udowodnić winę. Nie Ty. Ty nie dostarczasz jakichkolwiek rzeczy na swoją winę...Fajnie to wygląda.
Ale jak ktoś albo ja komuś udowodnię że przelew in/out wykonałem z terenu Uk?
Czy to tylko chodzi o kwestię blokowania stron www oraz udokomentowania transakcji na polskich rachunkach bankowych?
Jeżeli mieszkasz na stałe na terenie Anglii i nie masz żony/dzieci w Polsce to nie musisz się tłumaczyć przed polską skarbówką skąd masz pieniądze. Chociaż w takim wypadku nie ryzykowałbym przelewania kasy z bukmacherki na polski rachunek bankowy. Wiesz jak jest, prawo jest oczywiście po Twojej stronie, ale pamiętaj że skarbówka jest ponad prawemFajnie to wygląda.
Ale jak ktoś albo ja komuś udowodnię że przelew in/out wykonałem z terenu Uk?
Czy to tylko chodzi o kwestię blokowania stron www oraz udokomentowania transakcji na polskich rachunkach bankowych?
To akurat słaby argument na to, że jest notyfikacja.Bet365 miało niby czekać, aż ustawa otrzyma notyfikację. Skoro będą blokować to wygląda na to, że notyfikacja jest.
Znalazłem fragment o tym, jak ktoś z Ladbrokersa o tym mówi:Właśnie też coś takiego wyczytałem. Czemu się obawiają utraty licencji UK? O co to chodzi?
Akurat ś.p. poseł Wójcikowski walczył o ustawę hazardową i z tego, co wiem to każdy z Kukizów był przeciw.Nie myślałem nawet o Korwinie. Kukiz też odpada, bo on jest jak kameleon. Raz udaje PO, a drugi PiS. Nie ma partii, która zawalczyłaby o interesy graczy, a to siła minimum kilku setek tysięcy głosów. Ustawa hazardowa została napisana by dogodzić paru właścicielom "ziemniaków" Skarb Państwa zyskałby wielokrotnie więcej na liberalnej ustawie. Gadka o ochronie ludzi przed nałogiem hazardowym jest zwykłym kłamstwem wobec planów umieszczenia minimum 60 000 tysięcy jednorękich bandytów po miastach i miasteczkach.
Akurat wpadli Czarni im na chatę jak trzymali w łapie myszkę i byli w trakcie kliknięcia na Becie365! ????Przyłapani na gorącym uczynku.
Notyfikacja jest.W sumie nie ma to jednak znaczenia czy ta notyfikacja będzie, jeśli się wszystkie buki wycofają.