No popatrz, a specjalnie ściągnąłem normalną wersję i go "od razu" nie widzę.Już nie trzeba w wersji beta - jest w normalnej wersji również.
Wpadki w jakim sensie? Ja się logowałem z różnych VPNów, różnych krajów dla testu do bet365 i nie miałem z tego tytułu żadnych problemów ze strony buka. Inna sprawa, że strona nie działa prawidłowo przez VPN (nie idzie grać). Do innych buków też się w ten sposób logowałem i tam już działa wszystko jak należy.Sprawdza się świetnie do codziennego surfowania, ale niekoniecznie do grania, bo żeby mieć pewność braku wpadki, trzeba mieć VPN, który przy rozłączeniu nie zostawi cię nawet na ułamek sekundy na twoim IP.
A taki "zwykły" VPN tego nie ma.
Niemniej jednak do codziennego użytku - rewelacja. Polecam.
W takim, że jeżeli chcesz ukryć własne miejsce przebywania ( z jakichkolwiek względów), to rozłączenie demaskuje Cię od razu.Wpadki w jakim sensie?
Aha w takim.W takim, że jeżeli chcesz ukryć własne miejsce przebywania ( z jakichkolwiek względów), to rozłączenie demaskuje Cię od razu.
Czyli co, w b3,65 przez VPN sobie nie pogramy?Wpadki w jakim sensie? Ja się logowałem z różnych VPNów, różnych krajów dla testu do bet365 i nie miałem z tego tytułu żadnych problemów ze strony buka. Inna sprawa, że strona nie działa prawidłowo przez VPN (nie idzie grać). Do innych buków też się w ten sposób logowałem i tam już działa wszystko jak należy.
Zaraz tam "awaria". Po prostu zmiana IP na serwerze chociażby albo zwykłe, chwilowe rozłączenie. Takich rozłączeń może być wiele, z których sobie nawet sprawy nie zdajesz. Po prostu ich nie zauważasz. Ale program/robot, a potem ewentualnie człowiek - może zauważyć. I mogą, choć nie muszą oczywiście, być tego konsekwencje.A jaką sytuację z rozłączeniem masz na myśli?
W wypadku jakiejś awarii VPN?
Do momentu kiedy się sam nie rozłączysz to jesteś na zmienionym IP. Chyba, że jakiś problem z netem czy VPN nastąpi.
Co dokładnie wskazuje ID?o ile IP w bardzo łatwy sposób można ukryć to ID już nie
Jakie sekrety chcesz poznać, jak żadnych sekretów nie ma ?Gdybym był przeciwko Wam pierwsze co bym zrobił to tu wlazł i poznał Wasze sekrety.
Wystarczy wujek google do tego celu. Takich porad w sieci jest pełno. Tutaj nikt ameryki nie odkrywa.Rzadźcie dalej...
Żal mi Was... i tego prezentowanego domniemanego sprytu.
Gdybym był przeciwko Wam pierwsze co bym zrobił to tu wlazł i poznał Wasze sekrety. Tragedia. Nawet nie trzeba się logować, podszywać pod gracza by uzyskać wszelkie informacje.
Poza tym, "spryt" ma być skuteczny wobec określonych podmiotów. I jak do tej pory jest.Żal mi Was... i tego prezentowanego domniemanego sprytu
Art, daruj mi słowną ekwilibrystykę, sam fakt prowadzenia dyskusji ułatwia zainteresowanej stronie działania.Poza tym, "spryt" ma być skuteczny wobec określonych podmiotów. I jak do tej pory jest.
To, że może nie być skuteczny, jeśli ktoś "specjalnie zechce" i ma możliwości - to inna bajka przecież.
Mam wrażenie, że innych chcesz traktować jak idiotów. To znaczy tych, co to rzekomo czegoś by nie wiedzieli, a czytając to forum - doznali olśnieniaGłupi nie wymyślił że jadąc ciszej zajedziesz dalej. I tylko tego się trzymajcie. Tylko tego.