... wczoraj odbyłem przesłuchanie przez panią z UC, zagrałem z nimi w otwarte karty, i przyznałem się do udziału gry na
bet-at-home, bowiem czułem, że na to mają haki, i de facto potwierdziło się gdyż mieli mój numer gracza ... ponadto mieli numer konta PKO, pytając się czy to moje konto, ale to nie moje tylko konto przesyłowe
bet-at-home ... pytań było sporo, wszystkie związane z hazardem w necie, były też o portfele płatnicze, znajomość ustawy, czas brania udziału w grach, wpłaty i wypłaty i takie tam słodkie pierdolenie
... ogólnie panie ( były 2, z czego jedna tylko mną się zajmowała) były mile usposobione wobec mnie, bo ja dodałem swoje 3 grosze i powiedziałem co myślę o mafi rządowej, że wiem co się dzieje z tą akcją, generalnie nabrałem odwagi i wylałem trochę goryczy (szkoda, że nie nagrałem tego na dyktafon,to bym opublikował na dowód, bo byłem wylewny w swojej frustracji wobec nie-rządu mafijnego ) ... ponadto pokazałem im pisma komornicze i windykacyjne ( długi za hazard nomen omen), że jestem w plecy jakieś 5 klocków, no i to zapisały w zeznaniu ... moja dedukcja jest taka, że ktoś z banków NAS wysypuje, bo jakiś cwaniaczek musiał być dociśnięty i beknął o przelewach i tak doszli do graczy ... na koniec poprosiłem o zwrot kosztów przejazdu, i wygłosiłem mowę końcową o tym jak te qrvy z knesejmu pchają nas na wojnę z Rosją, za banderowską ukrainę, dodałem jeszcze o tym, że to jest wojna o ziemię, gdzie Usrael ma swoje koncerny typu Monsanto z GMO, które podpisał u nas Komorus i dodałem, że bezkarni degeneraci komornicy kradną ludziom mienie i to jest legalne, a ludzie którzy swoimi pieniędzmi przegrywali są przestępcami ... ogólnie ciąg dalszy nastąpi ... nie przyznałem się do niczego ponadto, to co wiedziałem, że mają haki ... jeśli mają dostęp do kont bankowych i wyciągów, to mogą dojebać wszystkich ostro, ale trzeba mieć wyjebane na tych syjonistycznych bandytów ???? ...