Choć Pańka sam informował o tym, że fiskus zabierze mu ~30%:Dominik Pańka w wywiadach oficjalnie mówił, że z bólem serca płaci te podatki, ale płaci. Mówił o tym w nie jednym wywiadzie i zwracał na to uwagę.
jak by była pewność że będzie mandat za wykroczenie skarbowe i tyle to spoko ale ja bym wolał trzymać rękę na pulsie i mieć pewność że nie pójdą w stronę sąduW tamtym tygodniu dostałem wezwanie do UC w Lublinie. Wczoraj odebrałem polecony, że do kontynuacji postępowania nie muszę stawiać się na przesłuchanie. Znajomy twierdzi, że dowalą karę za wykroczenie zaocznie, tydzień na odwołanie się.
jak by była pewność że będzie mandat za wykroczenie skarbowe i tyle to spoko ale ja bym wolał trzymać rękę na pulsie i mieć pewność że nie pójdą w stronę sądu
Szerze mówiąc to myślałem jak Forest, że będą się brać za tych co wyciągają ponad 3klocki, bo podatek itd. Haha a nie takich rekinów jak ja, wiadomo coś tam się wygra, ale zaraz znowu gra i wszystko w puli. Tak, wpłacałem przez wpłaty24.ale wpłacałeś ze swojego konta bezpośrednio na konto buka i z buka na swoje konto bezpośrednio ?
no parodia że za ludzi co dla sportu za grosze grają się wzięli
dobrze że te mandaty nawet po 300 i 500 zł są niekiedy jak gra się za grosze
wpłaty przelewy24 a wypłata bezpośrednio na konto ?Tak, wpłacałem przez wpłaty24.
dobrze ??? KoNeSeR nie ośmieszaj się, źe coś jest dobrze to prawo i te działanie to parodia i szopka, coś strasznego, że ludzie muszą się z czegoś takiego tłumaczyć to jest PO i jego działania ktoś te ustawy napisał ktoś uchwealił i podpisał to sie samo nie zrobiło.ale wpłacałeś ze swojego konta bezpośrednio na konto buka i z buka na swoje konto bezpośrednio ?
no parodia że za ludzi co dla sportu za grosze grają się wzięli
dobrze że te mandaty nawet po 300 i 500 zł są niekiedy jak gra się za grosze
Ale miesięcznie, gdy poprosi o rozłożenie na 10 rat ???? :razz:on się pociesza i wmawia sobie, że tylko 300 albo 500 dostanie.
może chodzi o umorzenie. To nie jest normalne, najpierw chcą cię przesłuchiwać a za kilka dni już nie chcą. kupy się to nie trzyma. Jakby miał być wyrok nakazowy to by cię w ogóle nie wzywali bo i po co. Może zadzwoń i zapytaj?W tamtym tygodniu dostałem wezwanie do UC w Lublinie. Wczoraj odebrałem polecony, że do kontynuacji postępowania nie muszę stawiać się na przesłuchanie. Znajomy twierdzi, że dowalą karę za wykroczenie zaocznie, tydzień na odwołanie się.
zadaje normalne pytania, bez napinania się i zaczepiania kogokolwiekKoNdoM promocja pampersów w realu jest możesz się zaopatrzyć.
chyba wiadomo, że nie oceniam systemu tylko uważam że dobrze w sensie że są też niskie kary paruset złotowe a nie tylko grube tysiakito prawo i te działanie to parodia i szopka, coś strasznego, że ludzie muszą się z czegoś takiego tłumaczyć