PSC to dobra opcja ale niestety to droga transakcja niestety choć jeśli nic się więcej nie zmieni to chyba będzie jedyna opcja. Ja mam nadzieje że, to tylko strach buków i poprostu zablokowali skrille ze swoich witryn a sam Skrill nie wdroży tego.
zmień dns na google. jak to zrobic bylo na forum + w necie pełno tegoTo jak mam teraz zlecić wypłatę skoro w ogóle nie mogę wejść na stronę?
2h temu wplacilem na unibet i co na to kolega powie..Przez najbliższe 2 tygodnie skrill umożliwia wypłatę reszty środków z kont u bukmacherów z których się wycofują, natomiast wpłat już nie ma u buków znajdujących się na domenie zakazanych.
Śmiało wypłacaj póki możesz.
Poczytaj ten temat to się wszystkiego dowiesz.Witam wszystkich.
Wróciłem po długiej przerwie, chciałem dziś zobaczyć co dzieje się na bet365 i niesamowicie byłem zaskoczony kiedy zobaczyłem ze strona jest zablokowana.
Przepraszam jeżeli zadaje być może naiwne pytania, ale czy w mediach w ogóle ktoś mówił głośno o tych zmianach które weszły w życie ?
Czy ta nowa ustawa hazardowa jest zgoda z prawem unijnym ? Czy coś się może zmienić ? i PIS wszystko cofnie ?
I to będzie taka walka z wiatrakami bo Skrill będzie blokował TYLKO strony które znajdą się w rejestrze.Z tego co sam widze buki walcza z nowa ustawa. Np unibet ma strone unibet-1.com
a sportingbull ma 147 w nazwie strony![]()
Media zajmują się grubszymi sprawami. Czy ustawa uzyskała notyfikację KE? Też z żadnych mediów trudno się dowiedzieć. Zawsze może się coś zmienić tylko czy na lepsze i nie liczyłbym że tą dobrą zmianę zrobi PIS.Witam wszystkich.
Wróciłem po długiej przerwie, chciałem dziś zobaczyć co dzieje się na bet365 i niesamowicie byłem zaskoczony kiedy zobaczyłem ze strona jest zablokowana.
Przepraszam jeżeli zadaje być może naiwne pytania, ale czy w mediach w ogóle ktoś mówił głośno o tych zmianach które weszły w życie ?
Czy ta nowa ustawa hazardowa jest zgoda z prawem unijnym ? Czy coś się może zmienić ? i PIS wszystko cofnie ?