Serio? xDDDDDDKilku złapali na gorącym uczynku podczas wypłaty z bankomatu.
Spróbuj kontaktu emailowego i popros o zlecenie wyplaty.Witam.
Orientuje się ktoś jak wypłacić pieniądze z zamkniętego bukmachera (bet365) Niestety przyczyny losowe sprawiły że przed kwietniem nie mogłem. Pisałem do suportu ale kazali dzwonić do Anglii. Jak z nimi się dogadać w ogóle. W grę wchodzi tylko język angielski? Jeśli ktoś coś wie proszę o podpowiedz. Dzięki. Pozdrawiam
co ty bredzisz, to te twoje legalne z licencją Cie dymaja, a dokładniej to nie oni tylko państwo a ty grając u nich sam siebie.No i to jest skandal a wielu się nabiera, a potem pytają jak wypłacić swoją wygraną jak request3. Oj ludzie ludzie, kiedy wy pójdziecie po rozum do głowy, co?
Bukmacherów jest mniej - rynek jest mniej chaotyczny. Siedmiu kolejnych stara się o licencje. Fajnie, że chcą się zalegalizować. Nikomu tego nie można odmawiać. Trzeba tylko tępić oszustów, na których sztuczki nabiera się wielu z was, jak choćby delikwent powyżej.
Nie karm trolaco ty bredzisz, to te twoje legalne z licencją Cie dymaja, a dokładniej to nie oni tylko państwo a ty grając u nich sam siebie.
Bet365 akurat uczciwie postępuje z graczami, uprzedili w przód wypłacili bez problemu w pare godzin ponad 4 cyfrowa sume.
Staram się nie zadawać pytań w tym spamo-awanturniczym wątku, ale można wiedzieć jakie to firmy?No i to jest skandal a wielu się nabiera, a potem pytają jak wypłacić swoją wygraną jak request3.l Siedmiu kolejnych stara się o licencje. Fajnie, że chcą się zalegalizować..
3 bukmacherów stara się o licencję na zakłady online (w tym jedna zagraniczna, a dwie polskie), a 4 firmy starają się o licencję na zakłady naziemne (wszystkie polskie). Jedna firma może się starać o koncesję na zarówno zakłady online jak i zakłady naziemne.Bukmacherów jest mniej - rynek jest mniej chaotyczny. Siedmiu kolejnych stara się o licencje. Fajnie, że chcą się zalegalizować. Nikomu tego nie można odmawiać. Trzeba tylko tępić oszustów, na których sztuczki nabiera się wielu z was, jak choćby delikwent powyżej.
Z zagranicznych to na razie tylko bwin lub Comeon. Bah na razie nie składa. Reszta to spółki zarejestrowane w Polsce, nie mam pojęcia kto. Takie informacje nie są udzielane w Polsce ogólnodostępnie. Ale niedługo mogą być kolejne wnioski.Staram się nie zadawać pytań w tym spamo-awanturniczym wątku, ale można wiedzieć jakie to firmy?
Jeszcze parę dni temu była mowa o 4 firmach?
Jakaś konkretna strona, która aktualizuję takie dane i można zerkać co 2-3 tygodnie czy kolejni próbują? Mam nadzieje, że to nie jakieś szroty poziomu BaH czy innych limitowców????
Jak do Bet365 to Najmniej popularny :]Pytanie z innej beki.Jaki jest najlepszy VPN