Panowie, no to jak to jest z tą rejestracją w polskim legalnym buku? Można śmiało czy trza się czegoś niby bać?
Wydaje mi się, że należę do grona "słabych graczy" w sensie stawkowania i wygrywania. W ostatnim czasie korzystałem ze
skrilla i w ten sposób dokonywałem wpłat do buka, a wpłaty te szły do różnch takich całorocznych. Czy się wygrywało ? Raczej średnio, ale kilka razy poszedł przelew na konto skrillowe i kartą
skrill wypłacane z bankomatu. Tak więc dlatego uważam się za słabego gracza, bo nawet letkiego plusa nie było.
Teraz chciałbym wrócić do grania i wolałbym opcję grania online. Jaki mam wybór ? Rejestracja na którymś z naszych krajowych. Czytam te opinie co niektórych osób, z których wynika, że mogą być jakieś obawy. Że jak ktoś używał
skrilla to teraz żeby się nie rejestrował, bo mogą coś tam. To jak to w końcu jest? Przecież te moje ewentualne osiągnięcia były niczym w porównaniu z innymi...
co proponujecie? tylko nie piszcie żeby przeczytać 600 podstron, bo czytałem na bieżąco i to co rzuca się w oczy to właśnie te informacje, żeby uważać? Ale czy nie można przejść teraz na jasną stronę mocy, nie lekając się swojej przeszłości skoro była ona praktycznie niezauważalna?
co się stanie jeśli zarejestruje się na którymś z trzech - np.
Fortunie. Dokonam wpłaty ze
skrilla i pogram. Potem jeśli osiągnę poziom wypłaty to zlecę przelew na konto? Na konto, które w zasadzie nie było używane do bezpośrednich przelewów. W zasadzie bo jeśli mnie pamięć nie myli to około 2009-2010 roku mógł tam wylądować jeden przelew z bwin wartości 1,5 k pln.
Czy rzeczywiście te Wasze "strachy", że sprawdzą
skrilla, połączą fakty, zrobią śledztwo, złapią, pobiją i zrobią pokazówkę z tego to prawda i tylko prawda? Przecież nawet nie wiem czy dam radę coś ugrać jak wpłacę??
no to co Panowie robić? chce wspierać polski rynek, zgodnie z prawem, warto??
pozdrawiam gorąco!