Zadaj to pytanie bezpośrednio userowi @Ktoś ????Ktoś tu mówił, że dla graczy którzy wcześniej obstawiali na bet365, BaH itp rejestrowanie się teraz na te same imię i nazwisko u rodzimych buków STS, czy Millenium może być niebezpieczne.
chciałbym wiedzieć na jakiej podstawie ci którzy tak piszą wysuwają takie wnioski?
adres mail to chyba nie jest duży problem, można założyć nowy na potrzeby rejestracji, no i chyba u tych "naszych" buków skrill to tylko opcja, ale standardowo wpłaty/wypłaty to normalny przelew bankowy
Nie czytaj bzdur i nie bierz na poważnie wszystkiego co tu piszą.Ktoś tu mówił, że dla graczy którzy wcześniej obstawiali na bet365, BaH itp rejestrowanie się teraz na te same imię i nazwisko u rodzimych buków STS, czy Millenium może być niebezpieczne.
chciałbym wiedzieć na jakiej podstawie ci którzy tak piszą wysuwają takie wnioski?
Żyje, ma się dobrze i zbiera graczy z innych upadłych firm.Jetbull to zyje dostalem jakies promo na zaklady gra ktos tam czy sie wycofali?
Ja też się zastanawiam, dlaczego panuje mit, że hazard (rozrywka dla dojrzewających) ma niby być czymś wstydliwym. Hazard z gruntu nie jest ani zły, ani dobry. Stanowisko katechizmu jest jasne, hazard sam z siebie nie jest niesprawiedliwością i dopóty dopóki bawimy się (przegrywając/wygrywając) nie zaniedbując najbliższych, to nie grzeszymy. No chyba, że jesteśmy kalwinistami, czy świadkami Jehowy, którzy bez argumentów klasyfikują hazard jako grzech.Dlatego nurtuje mnie fakt, iż zamieszczasz wpis, którego fragment to: ,,Hazard jest z gruntu zły i raczej stanowi powód do wstydu".
serio wyslal bys im dowod osobisty??No proszę ziemniaki rywalizują o klienta ???? i jest jedną korzyść z tego , skorzystać z bonusów zgarnąć łatwa darmowa kasę i koniec grania u nich. Pozakladac konta na babcie dziadka wojka , może nawet i psa i gotowe. Teraz bonushunter w pełni legalny .
Jak lubisz przegrywać to pograsz sobie na Ukraińskim, jednak jak więcej masz zysku to niestety sporo krócej i wyjściowe limity to 1/5 +- innej Europejskiej nazwy.serio wyslal bys im dowod osobisty??
jesli ktos wie jakie sa limity na graczy z ukrainy poprosze o priv
Cock ma rację wszystko zostało już powiedziane i każdy wie co ma robić , największa dezorganizacje forum robią nowi użytkownicy którzy rejestrują się w różnych celach , oraz trolle których zadaniem jest dezorganizacja i sztuczne podniecanie hasłami typu " graj legalnie itp" co wywołuje tzw gownoburze .A ja się zastanawiam dlaczego tak wam zależy zagłuszyć i przykryć kluczowy przekaz zawarty w tym poście: https://forum.bukmacherskie.com/f98/ustawa-hazardowa-prawo-hazardowe-cz-2-a-58266-639.html#post6383681
Weźcie i nie straszcie chłopaka nawet w żartach, bo gotów naprawdę zostawić kasę tamtym pijawkom. Yony, spokojnie wypłać pieniądze na Skrilla, a potem kartą. Na konto bankowe nie przelewaj.Nie ryzykuj możesz być namierzany!
Można, można. Przy takich niskich sumach pies z kulawą nogą się tym nie zainteresuje. Co innego przy grubszej kasie.A nie można tak, że najpierw na Skrill, a potem na konto bankowe ?
Bo ja mam tylko 225 zł, które od marca leży na koncie, ale w sumie dlaczego mam to stracić. Kasa to kasa.Można, można. Przy takich niskich sumach pies z kulawą nogą się tym nie zainteresuje. Co innego przy grubszej kasie.
ale sie czepiliscie chlopaka juz dawno byscie mu odpowiedzieli na pytanie i bylo by to o wiele prostsze.. mozesz na skrilla spokojnie wyplacac i pozniej poprzez karte placic w sklepach lub wyplacac w bankomacie. przelew bezposrednio od buka zdecydowanie odradzam ale na skrill bez problemu.Z wykopalisk. Kurde jak łatwo kogoś poniżyć i obrażać jak udzielić odpowiedzi. Po co odpowiadasz jak twoja wypowiedz nic nie wnosi?
gram gdzie chcę, a ty sp.....Gram legalnie!
Oj bany się posypia coś mi się zdaje jak i wczoraj ????Czy ty łamiesz prawo ?
Ale musicie najpierw doradzić w jakiej firmie najlepiej wklejać logo w profilu żeby wszyscy widzieli ????No nie ludzie :grin: zdumiewacie mnie. To nie może być prawda. Każdy ma szansę wrócić na dobrą stronę mocy. Ważne, żeby nie kusiła go nawet od czasu do czasu ta zła, bo wtedy konsekwencje mogą być straszliwe...
Aa.. i słuchajcie Szkieletora i grajcie legalnie. Tak dla własnego bezpieczeństwa, a nie dla jego czy mojej przyjemności.