>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ustawa hazardowa/ prawo hazardowe cz. 2

Status
Zamknięty.
R 125

roger12

Użytkownik
A czy nie zauważyłeś, że na tym forum są również reklamy legalnych bukmacherów??? Poza tym, gdzie jest napisane, że tylko ludzie z otoczenia zagranicznych bukmacherów mogą się tu wypowiadać?
Wybacz bo widzę, że ty takze masz jakiś udział w promowaniu tego złodzieja.
Sorry ale ludzie którzy chodzą do tych naziemnych stawiać to nazwijmy rzecz po imieniu to frajerzy którzy napychają tylko kieszenie Juroszka..
Mnie to wsiorka bo w moim przypadku się nic nie zmieniło czy ten bubel wszedł czy przed to samo.. Tyle że, ten kraj który dawno zlazł na psy toczy się jeszcze bardziej na dno robią z ludzmi co chcą a ludzie robią to co inni im każą..

G 294

gostek365

Użytkownik
A czy nie zauważyłeś, że na tym forum są również reklamy legalnych bukmacherów??? Poza tym, gdzie jest napisane, że tylko ludzie z otoczenia zagranicznych bukmacherów mogą się tu wypowiadać?
Kazdy może się wypowiadać , ale jeśli się wypowiada to znaczy że chce coś przekazać . Ale jaki jest sens wypowiedzi osoby która w jednym poście pisze że hazard to zło i żeby nie grać a w następnym poście pisze żeby grać legalnie? Trzeba przyjąć jakieś stanowisko i się umieć wypowiadać a nie pisać postów które jeden zaprzecza drugiemu .

kraher 306

kraher

Użytkownik
Kazdy może się wypowiadać , ale jeśli się wypowiada to znaczy że chce coś przekazać . Ale jaki jest sens wypowiedzi osoby która w jednym poście pisze że hazard to zło i żeby nie grać a w następnym poście pisze żeby grać legalnie? Trzeba przyjąć jakieś stanowisko i się umieć wypowiadać a nie pisać postów które jeden zaprzecza drugiemu .
Ja od samego początku piszę, że obecna ustawa to jeden wielki syf, ale nie lubię jak ktoś mi wmawia, że opowiadam brednie. Głównie chodzi mi o zagrożenia związane z graniem u zagranicznych bukmacherów bo wiem, że nasze ukochane państwo będzie robiło wszystko, żeby dopaść graczy i z czasem zostaną wypracowane skuteczne procedury/metody.
Jeszcze potrafię zrozumieć osoby, które żyją z bukmacherki. Dla nich po prostu ryzyko jest wliczone w cenę. Zadziwia mnie jednak lament ze strony zwykłych januszy, którzy ryzykują obstawiając kilka zł. W ich przypadku lepiej chyba dać sobie spokój lub grać u znienawidzonych ziemniaków.
P.S. Nie jestem żadnym agentem sts-u, fortuny czy innego polskiego buka!

kraher 306

kraher

Użytkownik
W końcu państwo polskie spowoduje, że jakakolwiek gra u nielegalnych bukmacherów będzie niemożliwa. Żadne płacze i krzyki i żadne sztuczki tego nie zmienią!
Kto będzie chciał, to będzie grał. Tu chodzi o coś zupełnie innego.
A mianowicie: czy i dla kogo będzie opłacało się ryzykować.

K 102

kristo45

Użytkownik
Wybacz bo widzę, że ty takze masz jakiś udział w promowaniu tego złodzieja.
Sorry ale ludzie którzy chodzą do tych naziemnych stawiać to nazwijmy rzecz po imieniu to frajerzy którzy napychają tylko kieszenie Juroszka..
Frajerzy i/lub przyszli hazardziści bo płacąc haracz w postaci 12% od stawki skutki będą takie, że z gracza który zarabiał zrobi się hazardzista, który przegrywa coraz więcej i wpada w nałóg.
Jednak jak ktoś umie na bukmacherce zarobić, będzie grał tam gdzie mu pasuje a nie dawał złodziejom zarabiać to nie wpadnie w nałóg. Złodziejami wg. mnie można nazwać jedynie naszych rządzących. Najgorsze jest to, że robią to zgodnie z prawem i są bezkarni.

R 125

roger12

Użytkownik
A nie pomyśleli cepki z tworzenia tej ustawy że, właśnie teraz trudniej będą mieć złapać osobe która gra u zagranicznych?? Raz że gramy nie ze swojego IP dwa gramy z zagranicznego adresu a więc, nie łamiemy prawa tyle w temacie...
Ustawa powstała nie po to by wyłapywać graczy grających u zagranicznych a przestraszenie osób by skierowali swoją drogę ku ziemniakach.
Ostatni wpis już naprawdę.. Bo tu większy burdel w temacie niż ta cała ustawa
Powodzenia

edit@
blokady wpłat przez skrile przez buków buhahah a to dobre.. A ile to zrobić skrilla na lewe dane mając przy sobie magiczny eliksir w postaci karty skrill i wypłat z bankomatu.. co może zostanie wprowadzona weryfikacja tozsamości w bankomatach buhaha

kraher 306

kraher

Użytkownik
Ja nie ryzykuje. Gram w bukmacherach legalnych. Wygrywam nawet do 30-35% mniej niż kiedyś u nielegalnych. Jednak o nic się nie martwię. Żadne skrille i inne cuda żadne VPN-y i lewe dane nie są mi potrzebne.
Nie mam nic przeciwko graniu u legalnych bukmacherów, to jest każdego wybór. Jednakże od dłuższego czasu piszę, że ta ustawa, to początek cenzury internetu! Nim się obejrzymy a znajdziemy się w &quot;utopijnym&quot; świecie Orwella. Nasze państwo pod pozorem ochrony graczy, wprowadza kolejne totalitarne regulacje.

G 294

gostek365

Użytkownik
O Co chodzi tobie ? W porównaniu z tym co było kiedyś ustawa jest dużo bardzo skuteczna. Z czasem na pewno zostaną zablokowane możliwości przesylania pieniędzy na konta nielegalnych bukmacherów za pomocą portfeli elektronicznych i będzie jeszcze skuteczniej...
Różnica między nami jest taka że ja jestem praktykiem i wiem jak to działa i funkcjonuje od strony praktycznej a ty jesteś tylko teoretykiem , w teorii można zrobić z kartki papieru nóż do krojenia chleba sproboj zrobić to w praktyce powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +9
G 294

gostek365

Użytkownik
Z czasem Skrill będzie blokował przelewy do nielegalnych bukmacherów od osób zarejestrowanych na polski adres zameldowania oraz logujących się z polskiego IP! Na dodatek za używanie VPN będzie automatyczna blokada konta plus bardzo ostra weryfikacja więc nawet lewe dane za dlugo się nie utrzymają i co wtedy ?? Jak znasz jakiś sposób to go podaj.
Teoretyk marzyciel ???? w USA jest całkowity zakaz zakładów bukmacherskich . A wiesz zaskoczę cię dużo osób gra z USA w zakłady bukmacherskie . Niemożliwe ! A jednak ????

A 63

awax

Użytkownik
Ludzie, czy Wy widzicie jak niski poziom prezentują przedstawiciele ziemniaków?
Zastanówcie się czy chcecie finansować tych prymitywnych typków, którzy zachowują się jak wymuszacze haraczu.
Ehh, gdyby w naszym środowisku była jakaś solidarność to te ich założone z mafijnych pieniędzy interesy nie przetrwałyby kilku miesięcy.
Kto ma rozum i nie spał na matematyce ten bojkotuje ziemniaki. Amen.

Otrzymane punkty reputacji: +4
G 294

gostek365

Użytkownik
No proszę ziemniaki rywalizują o klienta ???? i jest jedną korzyść z tego , skorzystać z bonusów zgarnąć łatwa darmowa kasę i koniec grania u nich. Pozakladac konta na babcie dziadka wojka , może nawet i psa i gotowe. Teraz bonushunter w pełni legalny .

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Panowie Po co wtrącacie w tę dyskusję inne kraje itd. nasuwa się popularny cytat &#39;&#39; Mamy taki kraj jaki potrafimy zrobić&#39;&#39;. I tutaj się to potwierdziło w 100 %, przedwczorajszy program w TVP utwierdził tylko w jakim mało doinformowanym kraju żyjemy, skoro Poker czy Zakłady są w jednym worku z Automatami. Bardzo dobrze wypadł tam Wiśniewski który jak widać ma pojęcie. Zobaczymy co będzie dalej ale w tej formule ustawa nie przetrwa..... a gracze i tak będą szukać alternatyw.

M 83,4K

marok

Użytkownik
Gdybym chciał grać przez brokera to używać VPN dla bezpieczeństwa to samo korzystając ze skrilla przy wpłacie ?
w myśl tej ustawy również granie przez brokera jest nielegalne i żaden VPN tu nic nie pomoże!
zainteresowałeś się zakładami teraz, z końcem marca jak ustawa wchodzi w życie?

zelazny 183

zelazny

Użytkownik
blokady wpłat przez skrile przez buków buhahah a to dobre.. A ile to zrobić skrilla na lewe dane mając przy sobie magiczny eliksir w postaci karty skrill i wypłat z bankomatu.. co może zostanie wprowadzona weryfikacja tozsamości w bankomatach buhaha
Może ciężko w to uwierzyć, ale jakiś czas temu kilkadziesiąt stron wstecz kilku prowodyrów zapewniało, że US będzie porównywa Twój legalny dochód, do kasy wypłacanej z bankomatów przez skrilla ????

cock 756

cock

Użytkownik
zainteresowałeś się zakładami teraz, z końcem marca jak ustawa wchodzi w życie?
Wreszcie. ????

Ludzie patrzcie na fenomen zainteresowania się forum zaraz przed &quot;północą&quot; i aktualnie.
1. Nie grać
2. Jak wypłacić bezpiecznie?
3. Jak ominąć ustawę, żeby było bezpiecznie?

Te kretynizmy, to tylko wyssanie z was informacji i dokręcenie śruby w ustawie. Zwiększenie jej siły. Idzie naprawdę o niemałe pieniądze.

Nie paplać tu o jakichś IP, VPN, lewych kontach, skrillach... Komu i po co to mówić? Jeżeli jesteś takim zakompleksionym dzieciakiem, dla którego większe znaczenie mają punkty reputacji (buahahaha) od własnego bezpieczeństwa to gratuluję - krótkowzroczności. Zabiorą wam to. Bzdury? Popatrzcie na zainteresowanie stroną forum ostatnimi czasy.

ZNOWU:

PIENIĄDZ LUBI CISZĘ
CISZEJ JEDZIESZ, DALEJ ZAJEDZIESZ

PS. Jeżeli nie macie nic ciekawego do dodania, to posta proszę nie przykrywać zbędną paplaniną, bo tylko zmniejszacie swoje bezpieczeństwo i komfort ewentualnej gry.

cock 756

cock

Użytkownik
Jetbull to zyje dostalem jakies promo na zaklady gra ktos tam czy sie wycofali?
A jaki masz problem sprawdzić? (leń)
Lepiej być w gronie oszukanych? (owca w stadzie)
Boisz się sam tam wpłacić? (tchórz)
Uważasz, że to bezpieczne miejsce by pytać o takie gie? (naiwniak)
Wracając do Twojego pytania:
Może i żyje. Ale po tym marnym poście, który cytuję, urządzą sobie corridę Juroszki, trafi do rejestru stron zakazanych, a Ty zapytasz o kolejną bzdurę, zamiast iść i skorzystać lub nie... Zabiorą Ci to!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom