>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ustawa hazardowa/ prawo hazardowe cz. 2

Status
Zamknięty.
barcelonczyk 170

barcelonczyk

Użytkownik
Z tego co wiem, konkursy i promocje mają być normalnie rozliczone.

Tylko ten konkurs kończy się 02.04 i do tego czasu trzeba grać w kasynie codziennie za 40zł a jeżeli się wycofują to może zakończą go wcześniej i wypłacą nagrody?

A 63

awax

Użytkownik
Czyli pozostaja buki typu sts i fortuna tylko?!
Moze ktos to napisac w jednym zdaniu gdzie mozna grac i najlepiej ze skrillem? Czy juz nigdzie?
Każdy, kto chce się przenieść do tzw. legalnych bukmacherów oprócz wiedzy, że będzie w długim okresie mięsem armatnim, czyli sponsorem tych firm musi mieć i tę świadomość, że swoim zachowaniem przyczynia się do sukcesu autorów tej chorej bolszewickiej ustawy, co odsunie w czasie powrót normalności, czyli sytuacji w której dorosły wolny człowiek może dysponować swobodnie własnymi już wielokrotnie opodatkowanymi pieniędzmi i nie musi się obawiać z tego tytułu żadnych represji. Opodatkowanie? Tak, ale na zdrowych zasadach (GGR).
Każda złotówka postawiona w &quot;legalnych&quot; to argument rządzących: &quot;Patrzcie, ile pieniędzy pozyskaliśmy&quot; ergo &quot;mieliśmy rację i nic nie trzeba zmieniać&quot;. Dlatego tylko bojkot buków na licencji, czyli wielokrotnie mniejsze wpływy niż zakładano może tu coś zmienić.
Nigdy nie postawiłem złotówki w tzw &quot;naziemnych&quot; i nigdy nie postawię.
HOWGH!

sven@ 808

sven@

Użytkownik
Nord VPN - czołówka VPN-ów. Ma serwer na Ukrainie i wiele innych, a poza tym siedziba firmy jest w Panamie,czyli poza jurysdykcją USA i UE (to bardzo mocny punkt jeśli chodzi o zachowanie prywatności).
Do tego nie jest drogi w porównaniu z innymi. Można w necie znaleźć promo na 2 lata (wychodzi 3,29 $ za miesiąć) oraz 4 $ na miesiąc na rok umowy :cool:
Nord daje radę, bo także go używam jako jednego do państw sąsiednich.

K 2

kyniu6

Użytkownik
Jak widać już nie taka dobra, zmień na inny VPN i powinno Ci wejść. Tak samo jak Tiger czy Cyber mają problemy ale głównie dlatego, ze darmowe i mają pierdyliard użytkowników teraz. Bo to wina programu niestety a niektórzy sądzą, że jak zły VPN to zamiast błędnego loginu i hasła wyskoczy im komunikat &quot;Zły VPN&quot; :gron
Ja korzystałem z ExpressVPN z angielskim ip i było ok. Jednak tutaj byłbym skłonny kupić prywatne jak np. z mydevil - koszt chyba 60 zł/rok. Tylko wtedy nie byłoby tak, że to działałoby tylko na pc? Mi zależy głównie na mobile bo na telefonie stawiam większość zakładów.

Z 1

zygfryd21

Użytkownik
Nord VPN - czołówka VPN-ów. Ma serwer na Ukrainie i wiele innych, a poza tym siedziba firmy jest w Panamie,czyli poza jurysdykcją USA i UE (to bardzo mocny punkt jeśli chodzi o zachowanie prywatności).
Do tego nie jest drogi w porównaniu z innymi. Można w necie znaleźć promo na 2 lata (wychodzi 3,29 $ za miesiąć) oraz 4 $ na miesiąc na rok umowy :cool:

Ok. dzieki za info. Ogarnę w takim razie NORDvpn. Czy osoby korzystajace z różnych usług VPN mogą mi powiedzieć mniej wiecej ( pi razy oko) z jakich serwerów korzystają? Ja do tej pory stałem na stanowisku że dobrze korzystać z brytyjskich serwerów albo irlandzkich- w innych krajach mogą obowiazywać przepisy podobne do tych Polskich ze zwyczajną blokadą IP. Natomiast widzę, ze wiele osób pisze o IP z Ukrainy.

0 0

0123

Użytkownik
Tak, informacja z pewnej ręki (tak jak w przypadku bet365 miałem rację, choć dużo osób sugerowało, że piszę głupoty i mam niewiarygodnie źródła)
Z tego co wiem, konkursy i promocje mają być normalnie rozliczone.
Wszedłem przed chwilą na stronę sportinbet.com i nie działa w PL.
Działa za to i zalogowałem się na dane i hasło ze Sportingbet.com na cz.sportingubull.com (czytałem gdzieś że Sportingbet właśnie od dziś (tj.29 marca 2017) w Polsce ma działać jako Sportingbull.
Tylko pytanie co z nagrodą ze sportingbet, którą trzeba będzie obracać w kwietniu, maju, czerwcu? Będzie się to dało robić na sportingubll.com?
Aha na sportingbull.com można wpłacać tylko przez Skrill, min 30 zł. Max 35000, prowizja 4.9 co przy np. 30 złotych daje około 1.48
A więc jednak przenoszą się od dziś jak ktoś pisał ze Sportingbet na Sportingbull.
Mam całą historię na tym drugim z tego pierwszego do wglądu.
Minus w sportinbull.com (pomijając niezadawalające często kursy i limity) głównie taki, że dostępne języki to ... bułgarski i czeski :/

al_capone 29K

al_capone

Gangster
@0123
Sportingbull.com na razie tylko przejmuje konta graczy ze sportingbet. Nic więcej. Nie ma decyzji, że ten licencjonowany na Curacao bukmacher będzie chciał działać w Polsce. Pytasz o nagrody, promocje - Ci bukmacherzy nie mają ze sobą związku.

arass1 373,8K

arass1

Użytkownik
@0123
Sportingbull.com na razie tylko przejmuje konta graczy ze sportingbet. Nic więcej. Nie ma decyzji, że ten licencjonowany na Curacao bukmacher będzie chciał działać w Polsce. Pytasz o nagrody, promocje - Ci bukmacherzy nie mają ze sobą związku.
To po niekończącej się przerwie technicznej powróci sportingbet w dotychczasowej odsłonie?

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
@0123
Czyli stamtąd mam wypłacać tak?

nazgull 24

nazgull

Użytkownik
Podbijam pytanie @Quick...
Chociaż zleciłem pierwszą i zarazem ostatnią u nich wypłatę 2 dni temu a jak zdążyłem doczytać,mają do 5 dni na jej realizację...a teraz nie ma nawet do kogo napisać.

matfat 8

matfat

Użytkownik
Mogę grać bez obaw na Betssonie? Moje wypłaty oscylują w granicach kilku stówek. Nigdy nie przekraczam tysiąca złotych wypłacając.

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Podbijam pytanie @Quick...
Chociaż zleciłem pierwszą i zarazem ostatnią u nich wypłatę 2 dni temu a jak zdążyłem doczytać,mają do 5 dni na jej realizację...a teraz nie ma nawet do kogo napisać.
Ja zleciłem wczoraj normalnie i teraz zleciłem przez ten sportingbull. Jak została przyjęta do realizacji to tak czy siak powinna dojść.
* Od 3 do 5 dni. Czasem jest na drugi dzień. Zwykle jak zlecałem w poniedziałek to w środę już była, także nawet dziś do do piątku powinni się wyrobić.

S 3

shadowy86

Użytkownik
Pytanie do zawodowych graczy (Betfair, Pinnacle), jak działacie dalej? Info na priv. Byłem kilka lat w Anglii, ale nie chce mi się tam lecieć na chwilę, by załatwić potwierdzenie adresu.
Do całej reszty - ogarnijcie się, w tych śmiesznych Betsonach, Unibetach tracicie tylko pieniądze, lepiej dajcie sobie spokój, leczcie się z uzależnienia i porzućcie bajki o wielkich wygranych.
Każdy kto będzie grał w stsach, fortunkach działa na naszą szkodę. Proste.

P 8

proboszcz

Użytkownik
Quick.
Kontaktowałeś się ze sportingiem ?
Pisałeś że kasa do wypłaty po kontakcie z nimi. Też tam mam troszkę kaski, a nie ma żadnej informacji od nich. Strona niedostępna.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom