>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ustawa hazardowa/ prawo hazardowe cz. 2

Status
Zamknięty.
K 90

konikpolny

Użytkownik
Warto dla 180 zł ryzykować sprawą karną? Chyba jednak masz wyjście (olać tę kasę).
Dla równowagi ty też trollu olej kasę od ziemniaków, którą pewnie dostajesz za grasowanie na tym forum. Musi być równowaga w przyrodzie, no nie?

acetate 474

acetate

Użytkownik
Większość zapewne tak, a część już zapowiedziała możliwy powrót. Operatorzy kasyn potraktowali polskie prawo poważnie, jednak cały czas trwa ogromny bałagan wokół nowelizacji. Notyfikacja z Komisji Europejskiej nie została przesłana, spora grupa zagranicznych firm konsultuje także nowe przepisy ze swoimi prawnikami, więc sytuacja nie jest czarno-biała.
Czyli jednak idą pod prąd, ciekawe co faktycznie Komisja na to, ze Polska środki unijne lubi i będzie lubieć, ale wspieranie rynku europejskiego juz nu nu... zobaczymy ;-)
Ktos kiedys wspominal, że w Grecji tez zrobili po swojemu wbrew prawu unijnemu, i był to zły krok.

H 62

hojnuf

Użytkownik
Jakby zlecić wypłatę środków teraz, a na konto wpłynęłyby pieniądze po 1 kwietnia, to można się czegoś obawiać?

quattro 98

quattro

Użytkownik
Witam. Mam pytanie. Bede wyplacal z beta przez skrilla do 30marca wieksza sumke 5cyfrowa. Rozumiem ze nikt nie powinien sie przyczepic skoro ustawa wchodzi od 1kwietnia? Bo jezeli wyplace je 30marca to kase bede mial juz w nowym miesiacu czyli w okresie gdy ustawa wejdzie w zycie.

K 90

konikpolny

Użytkownik
Witam. Mam pytanie. Bede wyplacal z beta przez skrilla do 30marca wieksza sumke 5cyfrowa. Rozumiem ze nikt nie powinien sie przyczepic skoro ustawa wchodzi od 1kwietnia? Bo jezeli wyplace je 30marca to kase bede mial juz w nowym miesiacu czyli w okresie gdy ustawa wejdzie w zycie.
O czym Ty w ogóle piszesz? Wypłacasz przez Skrilla i trzęsiesz tyłkiem w związku z 1 kwietnia? Wypłacasz przez kartę stopniowo Twoja 5-cyfrową sumkę i tyle.

shingper 563

shingper

Użytkownik
Zostaniecie skazani na prace społeczne - będziecie musieli witać klientów w punktach sts.

Otrzymane punkty reputacji: +5
B 1,9K

bolo73

Użytkownik
Pytanie do zorientowanych: w Unibet mogę aktualnie wypłacić tylko na konto bankowe, i teraz tak - zlecam wypłatę na konto bankowe, z którego szybko wypłacam gotówkę i zamykam konto bankowe w banku. Czy zamknięcie konta równa się także zamknięciu historii operacji czy też takowe pozostają w archiwum i jest zagrożenie, że kiedyś mogą zostać ujawnione?

kraher 306

kraher

Użytkownik
Pytanie do zorientowanych: w Unibet mogę aktualnie wypłacić tylko na konto bankowe, i teraz tak - zlecam wypłatę na konto bankowe, z którego szybko wypłacam gotówkę i zamykam konto bankowe w banku. Czy zamknięcie konta równa się także zamknięciu historii operacji czy też takowe pozostają w archiwum i jest zagrożenie, że kiedyś mogą zostać ujawnione?
Zamykając konto w banku, tylko Ty sam tracisz do niego dostęp. Nie jest ono fizycznie kasowane. 5 lat to minimum, banki z reguły przechowują dane o klientach (rachunkach) 10 lat, a niektóre nie kasują tych danych wcale.

A 63

awax

Użytkownik
W sumie to i dobrze, niech blokują te ustawione kasyna , przynajmniej ludzie nie będą skazani na udział w oszukanych grach.
to niebywałe!
ludzie są już tak zindoktrynowani, że podoba im się ograniczanie ich swobód i wolności! :-(
a jeśli tak, to władza się nie krępuje tylko ogranicza...
Ludzie, co z wami?!

Otrzymane punkty reputacji: +4
B 1,9K

bolo73

Użytkownik
Dzięki za odpowiedź, tak też podejrzewałem. Więc trzeba będzie olać i nie wypłacać. A ciekawe jak jest w przypadku bukmacherów? Aktualnie zamykam konta, głównie te stare kilku/kilkunastoletnie, które zostały zlimitowane i nie da się już tam grać, ale zamykam także te nowsze u tzw. *****buków, na których i tak długo nie pogram. I teraz pytanie czy oni po zamknięciu konta także trzymają historię moich operacji i zakładów? Póki co jest spokojnie, ale w przyszłości nie można wykluczyć różnych &quot;interesujących&quot; posunięć naszej władzy i instytucji finansowo-skarbowych więc stąd moje pytanie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom