Najgorsze jest to,że grając za większe stawki po kilku tygodniach, max miesiącach zostanie się zlimitowanym we wszystkich bukmacherach naziemnych,
Opinia z innego znanego portalu (właściciela tejże strony):Jak masz konto to grać możesz.
Nie zapomnij skorzystać z bonusu 200 euro oraz poczytaj na blogabet o ich programie partnerskim 0,01 % cash back od obrotu niby śmieszne ale w skali roku coś tam dodatkowo się uzbiera .jutro zakładam konto na asiaconnect i ode mnie nie dostaną ani grosza na swoje obiecanki
Bez problemu można konto założyć i fakt że jest to rynek azjatycki oznacza że Pan Jarosław "POLSKEZBAW" i cała ta *****ana Unia Europejska z tymi po kurw..nymi licencjami mogą mnie w odbyt pocałowaćZizou303, myślisz że bez problemu tam uda się założyć konto?
Trochę podchodzę do Asianconnect jak do jeża ???? Co by nie mówić, to jednak pośrednik. Czy jest gdzieś dokładnie wytłumaczone jak to wszystko działa?Bez problemu można konto założyć i fakt że jest to rynek azjatycki oznacza że Pan Jarosław "POLSKEZBAW" i cała ta *****ana Unia Europejska z tymi po kurw..nymi licencjami mogą mnie w odbyt pocałować
Jest w serwisie blogabet po angielsku , o dziwo Google translator bardzo dobrze tłumaczy ten opis a nie byle jak na zasadzie kali jeść kali chce pićTrochę podchodzę do Asianconnect jak do jeża ???? Co by nie mówić, to jednak pośrednik. Czy jest gdzieś dokładnie wytłumaczone jak to wszystko działa?
Grę bez podatku mieli bezwarunkowo od kiedy weszli na rynek. W tym roku zaostrzyli warunki do 3 zdarzeń i ako 2tak poza konkursem
bardzo dobre posunięcie forBET którzy posiadają polską licencję. Za każdy wygrany zakład dodają do wygranej od 6% do 12%. Za dowolny kurs otrzymujemy 6% do wygranej, natomiast jeżeli na kuponie mamy min 3 zdarzenia i min. 2.00 AKO dodają 12 % do wygranej.
Brawo WY oby jak najdłużej taka promocja, na pewno zmusi to pozostałych STSów i Totolotków również do takich promocji bo inaczej forBET zdominuje polski rynek