No masz rację nie naleze do FRAJERÓW co lubia przegrywac 1mecz juz siadl barca w handi 0:2slukasz123 genialne wnioski . Przeczytalem to co napisales i sam nie wiem czy sie smiać czy płakac
Z reszta Ty chyba najlepiej wiesz jak wykorzystac taki bonus jeszcze w takiej ilosci jaką ich otrzymałeś ????
gryzonko + .Stare lata no nie ????
poczytaj sobie na innych portalach kilka firm podobno zlozylo wniosek o licencje w tym zagraniczne duzo mowia o bahu ze ponownie zostanie sponsorem wislyA co tu duzo mowic firmy juz powoli wychodza z rynku narazie wychodza jakies firmy badziewne typy redbet czy jetbull gdzie malo kto gral aby patrzec jak wyjda grubsze ryby.....Aha bah daje 50% bonus 800zl dla kazdego uwazacie ze to przypadek ze akurat w styczniu zawsze dawali na euro czy cos ja sadze ze to nie jest przypadek tylko chca zarobic cos za nim uciekna z rynku ????
Jedna podstawowa sprawa - po co mają składać wnioski o licencję jak wolą działać tak jak do tej pory nie płacąc w naszym kraju podatkupoczytaj sobie na innych portalach kilka firm podobno zlozylo wniosek o licencje w tym zagraniczne duzo mowia o bahu ze ponownie zostanie sponsorem wisly
Dwie firmy, w tym jedna zagraniczna, reszta to tylko domysły.poczytaj sobie na innych portalach kilka firm podobno zlozylo wniosek o licencje w tym zagraniczne duzo mowia o BaHu ze ponownie zostanie sponsorem wisly
@sfiezak>> z tego materiału wynika, że okoliczności śmierci posła Rafała Wójcikowskiego który optował w Sejmie za wprowadzeniem podatku GGR są bardzo niejasne i oczywiście zgadzam się z tym, że był to człowiek dogłębnie znający tematykę objętą zapisami Ustawy o grach:Rafał Wójcikowski nie żyje ???? - oglądając posiedzenia komisji hazardowej, miałem wrażenie że to jedyny człowiek który miał jakiekolwiek pojęcie o temacie:
https://www.youtube.com/watch?v=TauDGG4qkfs
myśle ze smutni panowie mogą do ciebie niedługo zapukać :?Nigdy nie interesowałem się sprawą mocno, jednak dziś przy większej wygranej zagłębiłem temat i jestem zaniepokojony. Nieświadomie zlecałem wygrane rzędu 1000 zł na konta bankowe tak od 2011 roku (bet, bah, betsson i betway). To może być powodem do zmartwień? Teraz wypłacam tylko skrillem, tzn od dziś ????
Warto prześledzić cały ten wątek by odnaleźć odpowiedź. Jest tego sporo ale takżę sporo ważnych i cennych informacji.Nigdy nie interesowałem się sprawą mocno, jednak dziś przy większej wygranej zagłębiłem temat i jestem zaniepokojony. Nieświadomie zlecałem wygrane rzędu 1000 zł na konta bankowe tak od 2011 roku (bet, bah, betsson i betway). To może być powodem do zmartwień? Teraz wypłacam tylko skrillem, tzn od dziś ????
Powodem do zmartwień to może być zamieszczanie takiego postu na otwartym forum, który może przeglądać każdy, jeszcze podaj imię i nazwisko numer konta. Przecież podpieprzyć was do stosownej instytucji może troll od legalnego a takich tu i na innych stronach pełno. Potem będzie zgrzyt i płacz jak mogli was dorwać.Nigdy nie interesowałem się sprawą mocno, jednak dziś przy większej wygranej zagłębiłem temat i jestem zaniepokojony. Nieświadomie zlecałem wygrane rzędu 1000 zł na konta bankowe tak od 2011 roku (bet, bah, betsson i betway). To może być powodem do zmartwień? Teraz wypłacam tylko skrillem, tzn od dziś ????
Nie mają już konta w polskim banku.
Wysylaja z konta bah z zagranicy jesli masz konto w Pko lub innym banku licz sie z blokada zalecam tylko SKRILL a na bah mozna wyplacic jaka metoda chcesz...Wystarczy wplacic 10zl/eur i obrocic 1 raz i mozesz na to konto wyplacic!A orientujesz sie czy wysylaja ze swojego jako BAH tyle, ze z zagranicy czy uzywaja jakiegos posrednika?