</cite>ja w to nie wierzę a zasłaniaja się tym, że teraz mają notyfikację i znów trzeba byłoby czekać x miesięcy więc po co blokować to wszystko, cały ten cyrk jak zaraz ma być inna ustawa? ja nie wierzę póki tego nie zobaczę a teraz chyba jest Komisja w Sejmie więc pierdzielenie na Komisji to jedno, ustawa z podpisem Dudy to drugie, obietnice bez pokrycia Gowina (bo coś ustalił z Morawieckim) to trzecie<cite>Zaraz po przyjęciu tej ustawy, przygotujemy nową, która wyłączy zakłady wzajemne i grę w pokera, i zliberalizuje to tak, żeby można było wreszcie spokojnie obstawiać zakłady bukmacherskie, spokojnie grać w pokera, żeby to już nie była szara strefa.
Tylko że ktoś by musiał złożyć skargę do UE że ten imbecyl podaje nieprawdziwe informacje oklamujac w ten sposób cały naród , ale nikt tego nie zrobi , we wcześniejszym poście pisalem że nie wierzę w ani jedno jego słowo ( jak można nie wierzyć urzędnikowi państwowemu ? ) Skoro było info że są uwagi to nagle cudownym trafem ten kretyn mówi że nie ma uwaga jest notyfikacje i git .http://wrealu24.pl/polityka/3151-uwaga-media-boja-sie-o-tym-mowic-gigantyczna-afera-pod-kierownictwem-polskiego-ministra-klamstwa-i-pospiech
od razu było wiadomo, że to jedna wielka ściema i z całą tą notyfikacją. Janczyk też kłamie i to było od początku widać. No właśnie nie uzyskali notyfikacji i będzie jedna wielka jadka, mam nadzieję, że KE dopierd....li im za te kłamstwa.