Być może masz rację z tym, że jest to artykuł sponsorowany, wcale bym się zresztą nie zdziwił, ale bukmacherzy muszą się bronić, czy to wymieni w tekście, czy też inni. W tym więc przypadku, nawet bym to zaakceptował, niech powstaje taka dysputa i niech w końcu padną jakieś wiążące decyzje...Artykuł jest tendencyjny, to po prostu moim zdaniem zabieg PR-owski buków netowych jako odpowiedź na inne artykuły stowarzyszenia buków naziemnych.
Ale reasumując bukmacherzy internetowi i pan prawnik mają racje.
Moje zdanie? Proste, chyba nie jadłeś obiadu, bo majaczysz. Kłania się regulamin. Wiem, wiem dużo czytania... Podpowiem, żeby rozjaśnić gąszcz robaczków - szukaj o osobach trzecich. Ty celnik jesteś, czy inne stworzenie boże?Najlepiej nie robić żadnych transakcji przez swoje konto bankowe. Można pójść do banku i zrobić wpłatę gotówkową do MB (minus że trwa to do 5dni roboczych). Zaś zrobić przelew z MB do buka. W razie wypłaty wygranej dajemy to na MB, a stamtąd wypłata kartą MB w dowolnym bankomacie. I co z tego jak będą widzieć, że z mojego ip ktoś się logował na stronie buka, jak na moim koncie bankowym nie będzie żadnych transakcji. Jakie jest Wasze zdanie?
Ja nie piszę, że nie można, ale skłaniam ku refleksji jakie mogą być tego konsekwencje.Juz kiedyś pisałem ze można wpłacić przez kwitek który sami możemy sobie wypisać iśc na poczte lub jakąs agencje bankową
Cześć,PS. Qozi powiedz jak tam wygląda rynek bukmacherski we Francji - Twoje spostrzeżenia
Możesz być proszony o wyjaśnienia danych przelewów i tyle, zresztą jaki masz problem założyć konto w Czeskim banku?Witam,
Mam takie pytanko , moze mi pomozecie ....
Mieszkam juz 2 lata w Czechach,mam tu legalna pracę,
nie gram wogole na terenie Polski ,
ale jesli bede wyplacal pieniadze na Polskie konto bankowe to jak to bedzie traktowane ...jako z nielegalnego zrodla , Moze mi ktos cos wiecej powiedziec ?
Dodam , ze tu prawo zezwala na granie online...
aj i druga sprawa , jezeli bukmacherzy blokuja konta Polakom to jezeli mam tu wyrobiony pobyt przechodni i normalne umowy o prace i adres zamieszkania,to czy daloby sie to zmienic w bukmacherze lub pokerze , aby nie zablokowali??
Bardzo bylbym wdzieczny za podpowiedz...
Pozdrawiam,
pomyslalem dokladnie to samo co ty, bo tez dostalem takiego maila, normalnie w poprzednich miesiacach dostawalem bonusy do 50 albo 150zl a tu nagle 350, bardzo kuszace ale wiedziac ze ta ustawa wchodzi w zycie 13 czy 14 lipca nie ma co ryzykowac.A ja z taką ciekawostką spieszę:
Nowa ustawa antyhazardowa wchodzi w życie z dniem 14 lipca 2011 roku... A ja dostałem właśnie zachęcającego, choć podstępnie wyglądającego maila od betsafe z ofertą bonusową od kolejnej wpłaty - "bonus 100% aż do 350zł". Dodam do tego, żę regulamin wygląda następująco:
"Przepisy i Warunki dla bonusu od depozytu
• Ta oferta dotyczy wyłącznie klientów z Polski, którzy otrzymali tą ofertę drogą e-mailową, lub drogą telefoniczną.
• Oferta dostępna wyłącznie jednorazowo na jedno domostwo i adres IP.
• Bonus podlega 6 krotnemu obrotowi po kursie minimum 1.50 dla pojedynczego zdarzenia na kuponie, zanim będzie nim można dowolnie dysponować.
• Obrót w Kasynie Red, Black i Pokerze nie jest rozumiany jako wykonanie obrotu.
• Ta oferta jest ważna do Czwartku, 14 Lipca, do godziny 23:59."
Teoretycznie może zdarzyć się tak, że przepisy wchodzą w życie i faktycznie są przestrzegane, sprawdzane są przelewy z kont gracza na konta bankowe itp... Kto rozsądny w takiej sytuacji wpłaci 350zł na konto betsafe, gdy nie ma pewności, że bezpiecznym będzie późniejsze wypłacenie środków? Dziwne, dziwne...
Moim zdaniem betsafe szuka jeleni do zasilenia ich konta, bo będą zdarzały się przypadki, że ludzie posiadający tam środki w obawie przed namierzeniem ich wypłaty - zaczną grać "lekką ręką" - a co za tym idzie, kasa zasili konto buka ????
Czy tylko ja to tak widzę, czy już udziela mi się teoria piskowa?![]()
Ale czego mamy się bać wytłumacz ? Pisałem już wielokrotnie jest to niezgodne z prawami UE !!!! Jak oni mają w ogóle coś namierzyć skoro nie potrafią podstawowych rzeczy zrobić w swoim chlewie ?A ja z taką ciekawostką spieszę:
Nowa ustawa antyhazardowa wchodzi w życie z dniem 14 lipca 2011 roku... A ja dostałem właśnie zachęcającego, choć podstępnie wyglądającego maila od betsafe z ofertą bonusową od kolejnej wpłaty - "bonus 100% aż do 350zł". Dodam do tego, żę regulamin wygląda następująco:
"Przepisy i Warunki dla bonusu od depozytu
• Ta oferta dotyczy wyłącznie klientów z Polski, którzy otrzymali tą ofertę drogą e-mailową, lub drogą telefoniczną.
• Oferta dostępna wyłącznie jednorazowo na jedno domostwo i adres IP.
• Bonus podlega 6 krotnemu obrotowi po kursie minimum 1.50 dla pojedynczego zdarzenia na kuponie, zanim będzie nim można dowolnie dysponować.
• Obrót w Kasynie Red, Black i Pokerze nie jest rozumiany jako wykonanie obrotu.
• Ta oferta jest ważna do Czwartku, 14 Lipca, do godziny 23:59."
Teoretycznie może zdarzyć się tak, że przepisy wchodzą w życie i faktycznie są przestrzegane, sprawdzane są przelewy z kont gracza na konta bankowe itp... Kto rozsądny w takiej sytuacji wpłaci 350zł na konto betsafe, gdy nie ma pewności, że bezpiecznym będzie późniejsze wypłacenie środków? Dziwne, dziwne...
Moim zdaniem betsafe szuka jeleni do zasilenia ich konta, bo będą zdarzały się przypadki, że ludzie posiadający tam środki w obawie przed namierzeniem ich wypłaty - zaczną grać "lekką ręką" - a co za tym idzie, kasa zasili konto buka ????
Czy tylko ja to tak widzę, czy już udziela mi się teoria piskowa?![]()
Pisałem już o tym, uciułaj sobie u buka 500-2000 złotych wypłać legalnie prosto na konto bankowe, gdy wezwie Cię bank lub poinformuję policję tak im to tłumacz ... że to niezgodne z prawem wtedy się przekonasz jakie to niezgodne z prawem jest eh.Ale czego mamy się bać wytłumacz ? Pisałem już wielokrotnie jest to niezgodne z prawami UE !!!!
Tym co grają grubo, to wystarczą konta bankowe w UK, lub w jakimś innym cywilizowanym kraju. Jedynym zmartwieniem mogło by być blokowanie konta polakom przez buków i pokerroomy, ale na to się na razie nie zanosi.Ze zlodziejami z rzadu nie wygrasz oni sa ponad prawem , im wolno wszystko a nam zwyklym obywatelom nic... Masz przyklad kibicow niby WOLNOSC slowa i co?? powiesz cos i do sadu . Trzeba uwazac panowie bo przepazerne świnie beda polowaly , najbardziej niech uwazaja ci co graja bardzo grubo