Ludzie co wy myslicie ze taki bwin czy inne firmy (chodzi mi o te duze i potezne takie jak np bwin expekt unibet bet365 itd) na prosbe rzadu udostepnia dane swoich klientow??? prosze was tu chodzi o ochrone danych osobowych to sa firmy z poteznym kapitalem (sponsoring realu madryt, Juve czy innych klubow pilkarskich ) , wiec nie maja prawa przeswietlac naszych kąt, jedynie bankowe a bukmacherow moga pocalowac w trąbke . Tak jak bylo wczesniej pisane na forum bukmacherzy dzialaja zgodnie z obowiazujacym prawem Unii Europejskiej , a my jestesmy w UE a to ze j****y rzad wprowadza te smieszne ustawy to juz jest ich problem nam nie zabronia grac , tylko mowie najgorzej bedzie z wyplatami pieniedzy bo tu śmierziele z rzadu moga to monitorowac. Nie wiem jak to bedzie ale ja od dluzszego czasu wyplacam i wplacam wszystko poprzez moneybookers , mam karte debetowa i ide do bankomatu lub place poporstu karta , nie wyplacam juz na konta bankowe , a to ze wplace na moneybookers to rzad mi tego nie moze spradzic na co ja to wplacam , poprostu moneybookers nie poda im moich danych i szczegolow mojego konta.