Bo też chyba i grubsze wypłaty a nie 50-200 zł. Chyba, że się mylę i kwoty kary 2000-3000 zł dotyczą też tak małych wypłat jednorazowych ?@ 200 pln nie proponują,pojawiają się kwoty 2000,3000 z tego co widziałem jako najmniejsze
A czy masz 100% pewność, że bukmacher nigdy przenigdy nic nie udostępni ? Oczywiście, że to leży w jego interesie nie udostępniać, ale jeśli prokuratura z takim wnioskiem się zwróci czy jest pewność, że dany bukmacher odmówi ? Nie było jeszcze takich sytuacji i wmawianie sobie i innym, że na pewno odmówi jest troszkę życzeniowe...Ale powtarzam - mam jednak nadzieję, że plusgsm i temu podobni gracze wyjdą jednak pozytywnie z tych sytuacji.
Jeżeli tak można wyplacić bez weryfikacji no to rzeczywiście na upartego można taki wałek zrobić.@celowo wybrałem Bah, raz afera z wyłapanymi jest głównie z nimi, a dwa ze jakakolwiek weryfikacja u nich z tego co wiem nie jest zbyt czesto spotykana,zwlaszcza jakbys chcial wyplacic z 30 pln bez korzystania z bonusow
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ta akcja propagandowa ale i rzeczywista jak się okazuje pokazuje, że oddala się zmniejszenie podatków. No bo i po co zmniejszać ?