canabis
Użytkownik
Pennetta + 4,5g win @1,83 bet365 Nie ma za co
Flavia Pennetta pokazał, że wciąż umie grać w tenisa.
Dobra kondycja i jakość w grze pozwoliła jej dojść aż, tutaj !!
Zdecydowanie najtrudniejszy mecz był ćwierćfinałowy, gdzie pokonała Kvitova.
Przegrała pierwszego seta po czym udało jej się wygrać to starcie, bardzo zaimponowała mi w tym spotkaniu.
Udało jej się rewelacyjnie i odwrócić mecz na jej korzyść.
Chociaż nie udało jej się zagrać żadnego asa, zrobiła bardzo dużą pracę aby wygrać ten mecz ( psychicznie musi być ogromnie podbudowana )
Kvitova przegrała głównie przez swoje błędy, a Penetta mądrze ją wyczekiwała.
Halep jest zdecydowaną faworytką w tej grze, ale nie ma co się dziwić....
37-4 na kortach twardych mogą robić wrażenie.
Ale myślę że, nie jest tak dominującą zawodniczką ostatnio...
Oglądałem ją i ma dużo wahań w trakcie gry, a jej zwycięstwa to też nieudolność rywalek, a ona sama nie gra na najwyższym swoim poziomie...
Z kontuzjami też się boryka.
Jeśli Penetta bd. grac swoje długie piłki, jej dobry backhand bd. na poziomie, Halep może trochę pograć.
Halep co prawda jest niebezpieczniejszą zawodniczką, ale jak dla mnie nie bd. jej się łatwo grało z tak dyspensowana rywalką.
A jej ryzykowna gra nie zawsze może przynosić pożądany efekt.
Po H2H widac że, Flavia ma predyspozycję do wygrywania z wyżej rozstawioną rywalką.
Flavia Pennetta pokazał, że wciąż umie grać w tenisa.
Dobra kondycja i jakość w grze pozwoliła jej dojść aż, tutaj !!
Zdecydowanie najtrudniejszy mecz był ćwierćfinałowy, gdzie pokonała Kvitova.
Przegrała pierwszego seta po czym udało jej się wygrać to starcie, bardzo zaimponowała mi w tym spotkaniu.
Udało jej się rewelacyjnie i odwrócić mecz na jej korzyść.
Chociaż nie udało jej się zagrać żadnego asa, zrobiła bardzo dużą pracę aby wygrać ten mecz ( psychicznie musi być ogromnie podbudowana )
Kvitova przegrała głównie przez swoje błędy, a Penetta mądrze ją wyczekiwała.
Halep jest zdecydowaną faworytką w tej grze, ale nie ma co się dziwić....
37-4 na kortach twardych mogą robić wrażenie.
Ale myślę że, nie jest tak dominującą zawodniczką ostatnio...
Oglądałem ją i ma dużo wahań w trakcie gry, a jej zwycięstwa to też nieudolność rywalek, a ona sama nie gra na najwyższym swoim poziomie...
Z kontuzjami też się boryka.
Jeśli Penetta bd. grac swoje długie piłki, jej dobry backhand bd. na poziomie, Halep może trochę pograć.
Halep co prawda jest niebezpieczniejszą zawodniczką, ale jak dla mnie nie bd. jej się łatwo grało z tak dyspensowana rywalką.
A jej ryzykowna gra nie zawsze może przynosić pożądany efekt.
Po H2H widac że, Flavia ma predyspozycję do wygrywania z wyżej rozstawioną rywalką.