>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US Open - turniej główny

Status
Zamknięty.
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Pennetta + 4,5g win @1,83 bet365✅ Nie ma za co :cool:
Flavia Pennetta pokazał, że wciąż umie grać w tenisa.
Dobra kondycja i jakość w grze pozwoliła jej dojść aż, tutaj !!
Zdecydowanie najtrudniejszy mecz był ćwierćfinałowy, gdzie pokonała Kvitova.
Przegrała pierwszego seta po czym udało jej się wygrać to starcie, bardzo zaimponowała mi w tym spotkaniu.
Udało jej się rewelacyjnie i odwrócić mecz na jej korzyść.
Chociaż nie udało jej się zagrać żadnego asa, zrobiła bardzo dużą pracę aby wygrać ten mecz ( psychicznie musi być ogromnie podbudowana )
Kvitova przegrała głównie przez swoje błędy, a Penetta mądrze ją wyczekiwała.
Halep jest zdecydowaną faworytką w tej grze, ale nie ma co się dziwić....
37-4 na kortach twardych mogą robić wrażenie.
Ale myślę że, nie jest tak dominującą zawodniczką ostatnio...
Oglądałem ją i ma dużo wahań w trakcie gry, a jej zwycięstwa to też nieudolność rywalek, a ona sama nie gra na najwyższym swoim poziomie...
Z kontuzjami też się boryka.
Jeśli Penetta bd. grac swoje długie piłki, jej dobry backhand bd. na poziomie, Halep może trochę pograć.
Halep co prawda jest niebezpieczniejszą zawodniczką, ale jak dla mnie nie bd. jej się łatwo grało z tak dyspensowana rywalką.
A jej ryzykowna gra nie zawsze może przynosić pożądany efekt.
Po H2H widac że, Flavia ma predyspozycję do wygrywania z wyżej rozstawioną rywalką.

Otrzymane punkty reputacji: +7
H 902

hank

Użytkownik
Dzis Flavia bedzie musiala to wybiegac, a nie jak z Petra dostanie mecz w prezencie (60EU). Czy jest w stanie zabiegac Rumunke? Nie, nie dala rady Vika, tym bardziej nie da Wloszka. Z Kvitova która biegac nie lubi Flavia zagrala cos kolo 15 wygrywajacych, bardzo slaby wynik, a dziś wszystko wroci.
2:0 Halep
Halep win
Under 20,5

machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Aj dała ta Flavia zarobić w tym turnieju od początku na nią stawiam i się nie zawiodłem kto wie może w finale nawet dla Sereny seta urwie. Nawet i Williams w finale może mieć lekkie problemy na tle psychicznym bo nie ma co się oszukiwać po vinci przejedzie jak nie 2;0 to 2;1, ale żaden inny wynik nie jest możliwy.

Brawo Vinci!!!! Koniec pajacowania Sereny!

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Który to raz tenis damski pokazał, że to inna dyscyplina sportu i jak to ja sobie zawsze podkreślam i od razu odnoszę się do mojej sygnatury &quot; Nie obstawiaj nigdy dyscyplin gdzie grają kobiety! W szczególności kobiecego tenisa&quot;. Takiej sensacji w tej dyscyplinie sportu dawno już nie było. Ale byłem sercem za Włoszką po pierwszym secie! A wiecie dlaczego? Ponieważ Amerykanka zachowała się jak małpa która wyszła z klatki i nie mam tutaj na myśli jej koloru skóry. Jej zachowanie...koszmar...czy wygrywała 40:0 czy prowadziła na przewagi to ryczała jak świnia. Ja wiem, że ona często krzyczy ale to co dzisiaj robiła to przeszła samą siebie. Czy wygrała 10000% piłkę czy Włoszka popełniła błąd. Współczuję najbardziej tym którzy stawiali na Serenę przed turniejem, że wygra ten turniej. Media napompowały balonik, wielka presja i genialna taktyka Vinci! Slajsy Włoszki zrobiły swoje. A później Williamsowa grała slajsami, bezradność taka jak nigdy kiedy ona gra slajsami. W każdym bądź razie....ludzie nie stawiajcie kobiecego tenisa!!! ???? ???? ???? Włoski finał!! Cud! I wielki szacunek dla AuroksReno za ten kurs!!!! Proszę nie kasujcie mojego wpisu :]

Otrzymane punkty reputacji: +6
B 13

blaszka123

Użytkownik
Dodam że jako jeden zpierwszyxh w temacie męskim Gdzie odbywała się dyskusja kto wygra napisałem ze albo Federer albo djoko. A u kobiet pisałem że Serena nie wygra ???? jutro wrzucę fotkę kuponu zagrana flavia penetta na zwycięstwo po kursie 20 stawka 75 płn. Dla mnie faworyta finału jest flavia... A Vinci zrobiła dziś niedźwiedzia przysługę... Brawo dla tego użytkownika który pisał o włoskim finale to wielka sensacja ale sport jak widać jest nieprzewidywalny ????

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Flavia 1.40✅ Flavia szacunek za decyzję, najlepszy moment na zakończenie kariery, teraz natchnij Fabio na lepsze granie, bo facet ma diament w dloni, tylko ten łeb- może kobieta mu przemówi do czaszki...czas pokaze, trochę Radwańska chodzi mi po głowie, czy wygra kiedyś Szlema...???

Flavia spokojnie ogra Roberte. Jej tenis ma więcej argumentów. Roberta gra styl retro który uwielbiam i sam preferuje, Flavia dokłada do tego jeszcze sporą dawkę siły...Myślę że Flavia zachowała więcej zdrowia na finał...

@ Dziewczyny na Nowojorskim Szlemie rozwaliły WTA - w tym cały urok tej zabawy. Trochę z innej beczki...ciekawe ilu ludzi skoczyło z mostu i straciło dorobek życia...po wtopie Amerykanki,

@ Kto mieszka blisko Mery w Warszawie to moze sobie zrobic DZISIAJ fotke Z
Iską - Chyba wciąż odzyły nadzieje na wygraną Polki szlema patrząc co się stało na US OPEN 2015

@ FABIO NIE SPIEPRZ TEGO...

[URL='http://wkt-mera.pl/przyjdz-zd...dz-autograf-agnieszki-radwanskiej-zapraszamy/

Otrzymane punkty reputacji: +16
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Vinci R. - Pennetta F.
Vinci R. +1,5 seta ::: 1,81 ::: Pinnacle ::: 1/3 ⛔
H2H 4:5 z lat 2003-2013, obie Panie są grubo po 30 i do tego pochodzą ze słonecznej Italii. Na początku miałem wrażenie &quot;Pennetta win&quot; (pewnie podobnie jak większość), ale po dłuższym zastanowieniu niby z jakiego powodu? Wszystkie gwiazdy na niebie, wyniki z turnieju, droga do finału wskazuje na zacięte 50% na 50% szans.
Jedna wyeliminowała rankingową jedynkę, druga dwójką. Tak szczerze to delikatnie lepsze wrażenie na mnie robi jednak pokonanie Sereny Williams, bo Halep to często gra falowo, a jak coś jej nie idzie to nie po całości. Do tego ta domniemana &quot;kontuzja&quot; łydki. Na ile prawdziwa? Wie to tylko ona i jej cały sztab trenerski. Serio chciałbym przeczytać cokolwiek co by mnie przekonało z typem na Pennettę po 1,39 zamiast 3,29 na Vinci.
Wynik: (4)6:7 2:6

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom