>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US Open - 31.08-13.09.2009 - kwalifikacje i turniej główny.

Status
Zamknięty.
F 0

filweb

Forum VIP
Ale przecież przy takiej publice nie da się grać. Nie da się kończyć piłek w najwyższą dokładnością, nigdy nie spodziewałem się, że amerykanie będą zachowywali się w tak chamski sposób, za co uważam i zawsze będę uważał wiwatowanie w odpowiedzi na DF przeciwnika. Caro to jednak dużo bardziej lubiana zawodniczka niż Petrova i wydaje mi się, że większość nie-Amerykanów będzie za nią w tym spotkaniu.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Pennetta - S. Williams 4/6 3/6
[2.25j]
Pennetta @ 6.10
[3.75j]
Pennetta +1.5s @ 2.81
[9.50j]
Pennetta +5g @ 1.75
Ćwierćfinał USO i jak dla mnie świetny pojedynek Flavia jest już jedyną z kobiet z których widziałem zwyciężczynie USO lecz podczas USO Series naprawdę tryskała formą i to widać tutaj miażdży rywalki niemiłosiernie dać cztery rowery podczas Szlema na Deco Turfie to naprawdę dosyć dobry wyczyn jak i oddanie jak narazie 22. gemy z tego 12. straciła ze Verą. Serena narazie jeden rower i oddanych 17. gemów lecz dopiero teraz będą miały mecz na poziomie. H2H 1-1 gdzie był krecz ze strony Amerykanki i zacięte spotkanie rok temu w Miami gdzie Włoszka przegrała 7/6 3/6 2/6. Te USO obfituję w takie scenariusze że naprawdę w tym spotkaniu może zdarzyć się wszystko lecz przed tym Szlemem obserwowałem Włoszkę, naprawdę fh jak na kobietę bardzo dobry bardzo dobrze nim operuję serwis też niczego sobie jak i myśl podczas gry, gdzie Serena też oczywiście wraz z siostra jednak są dominatorkami u kobiet chociaż ranking tego nie pokazuję ale w tym sezonie mają chyba jedne z największych wahań ostatnich lat i sądzę że jeśli Włoszka będzie grać między innymi to co ze Stosur w LA czy z Mirzą spotkanie będzie nas tyku no i może wreszcie ktoś pokona drugą ze sióstr, gdzie na Wimbledonie podczas angielskiego komentarza jedna z komentatorek mówiła że najszybciej można pokonać siostry w pierwszych fazach turnieju no półfinał czy finał to już naprawdę jest o to ciężko myślę że Flavia będzie w stanie wykorzystać szansę.

Czy ten fh wyeliminuję drugą rakietę świata?

S 0

schymi

Użytkownik
S. Williams - F. Pennetta 2
bah: 5,5
Flavia gra sezon swojego życia, co przyznali ostatnio nawet komentatorzy w amerykańskiej tv. Na hardzie zaprezentowała się świetnie przede wszystkim w 2 turniejach z cyklu US Open series: Los Angeles (wygrana) i Cincinnati (półfinał). Serenie jak narazie na USO idzie dobrze, ALE ogólnie tej końcówki sezonu na kortach twardych nie może zaliczyć do udanych. Odpadła w Stanford, Cincinnati i Toronto, z czego najgorzej zagrała w Cincinnati w R16 (0:2 z Bammer, masa niewymuszonych błędów). Serena jest coraz starsza i porusza się coraz gorzej. Mam nadzieję, że zrobi miejsce dla Flavii, która po niesamowitym meczu z Zvonarevą powinna grać jak na skrzydłach.

daniel_g-ce 0

daniel_g-ce

Użytkownik
Penetta
Penetta jedna z moich ulubionych tenisistek. Forma jaką prezentuje jest godna podziwu, niestety Serena to po prostu maszyna grająca bardzo soliny i mocny tenis. We wczorajszym meczu Penetta nie zachwyciła mnie swoim serwisem, a wiemy jakie returny potrafią zagrać siostry W. przy lekkim serwisie rywalki. Oczywiście kibicuje Flavi, ale chyba więcej argumentów przemawia za Sereną

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Jeżeli Caroline Wozniacki zagra dwa najbliższe mecze na swoim normalnym poziomie, to jest praktycznie pewne, że zagra w finale US Open 2009. Według mnie w połówce drabinki Wozniacki-Oudin-K.Bondarenko-Wickmayer jest tylko jedna faworytka i jest nią właśnie duńska tenisistka.
Finał to już zupełnie inna bajka. Jeżeli Carolina tam awansuje, to czeka na nią najprawdopodobniej S.Williams albo Clijsters. Wozniacki raczej turnieju nie wygra ale finał bardzo prawdopodobny. To by oznaczało skok w rankingu i duże prawdopodobieństwo na turniej kończący sezon (nie wiem jaka jest obecna nazwa - mistrzostwa WTA albo turniej mistrzyń).

M 0

maciasb

Użytkownik
Bondarenko K. - Wickmayer Y. 1 za 1.67
Widziałem ostatnie mecze obydwu zawodniczek. Rower który Bondarenko wstawiła Dulko nie wynikał z tego ze Dulko grała słabo, tylko Bondarenko prawie w ogole nie robiła błedów i wygrywała swoja gra sporo pilek. Natomiast Wickmayer zagrala mecz o poziom nizej z Kvitova - bledy, przelamania. Jezeli Bondarenko tak zaleczyla ta kontuzje z meczu z Ivanovic ze nie odnowi sie w meczu z WIckmayer to beda szybkie 2 sety.
Tak samo jak 1 wygrany mecz z Ivanovic na jednej nodze nie byl zadnym widowiskiem tenisowym tak samo Safina, ktora powinna przegrac w 1 rundzie z Oliwia, nic nie zagrala w meczu z Kvitova.
Imo 80-90% na wygrana dla Bondarenko

ominik 0

ominik

Użytkownik
Też nad tym myślałem, kursy są zachęcające. Około 3,75, za samo zwycięstwo w półfinale 3,48.
Argument &quot;jest super babeczka i wygra&quot; nie bardzo do mnie trafia. Ale myślę, że Belgijka ma duże szanse na triumf w USO. Przedziwny mecz ze starsza z sióstr daje dużo do myslenia, choć uważam, że to Serena jest w lepszej formie. Amerykanka bez problemu rozbiła świetnie grającą Penette stąd tez taki niski kurs na nią. Uważam że te ~3,5 na finał Belgijki jest warte zagrania.

S 0

schymi

Użytkownik
K. Bondarenko - Y. Wickmayer (+1.5) 2 ✅
bah: 1.5
To bardzo głęboka faza turnieju dla tak niedoświadczonych zawodniczek, dlatego myślę, żę będzie to mecz błędów i nerwów. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że któraś z nich pewnie wygrywa z drugą i osiąga półfinał. Dlatego myślę, że będzie to 3-setowy pojedynek ze wskazaniem na Wickmayer jako że Bondarenko ma kontuzję i w ważnych meczach potrafi popełnić masę ue (42 w meczu z Ivanovic).

S 0

schymi

Użytkownik
K. Wozniacki - Y. Wickmayer (+1.5) 2
bah: 2.10
Ciekawy półfinał dla typerów i bukmacherów. Obie młode, obiecujące i dla obu jest to pierwszy życiowy sukces, dlatego może się zdarzyć wszystko. Biorąc pod uwagę ostatnie mecze, bardzo nieciekawą statystyką Wozniacki jest stosunek winners do ue, pod tym względem trochę lepiej prezentuje się Wickmayer. Poza tym ostatnia wygrana Wozniacki to tylko i wyłącznie zasługa Oudin, która popełniła 43 ue w ciągu 16 gemów, co jest chyba rekordem.

F 0

filweb

Forum VIP
Jak dla mnie to zdecydowaną faworytką tego półfinału jest Dunka. Wszyscy zachwycacie się Wickmayer, a spójrzcie proszę, jakie zawodniczki ona pokonywała w swojej drodze do tej fazy. Razzano, Peng, Errani, Kvitova, Bondarenko. Tylko w 1 rundzie miała okazję zagrać z zawodniczką klasową. Reszta to tenisistki słabe i bardzo słabe, można powiedzieć, że miała najłatwiejszą drogę do półfinału w jakimkolwiek GS od kiedy ja pamiętam. Poza tym na hardzie w całym sezonie nie znajdziemy żadnej zawodniczki top 20, która poległaby w starciu z młodą Belgijką.

A Wozniacki to taki Murray - gra defensywnie, przebija i czeka na błąd rywalki. Stąd taka statystyka nie powinna nikogo dziwić ani nie jest zwiastunem czegokolwiek złego dla Dunki.

mathieudepologne 0

mathieudepologne

Użytkownik
Dokładnie ;) Oudin też grała dobrze, pokonywała &quot;lepsze&quot; zawodniczki od Caroliny, a nią przegrała. Z Wickmayer będzie tak samo. 2-0 dla Caroliny ;)

Ciekawiej będzie w meczu Sereny z Kim ;) Nie mogę się doczekać ;)
Myślicie że 3 sety będą?

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
murayy juz odpadl wiec czas i na nia.
Co to jest za argument że Andy odpadł to i Wozniacki odpadnie? Nie rozumiem kompletnie argumentu tego. Bierz pod uwagę jak prezentuje się Caroline i Vicky w tym turnieju, jeśli mówimy o meczy między nimi. Wozniacki jest zdecydowaną faworytką. Jej defensywny styl gry i ogromna regularność będą kluczem do zwycięstwa nad Belgijką, która będzie dużo atakować ale jednocześnie z pewnością popełniać masę niewymuszonych błędów.

F 0

filweb

Forum VIP
Masz rację, trochę to wygląda dziwnie, dzięki, że zwróciłeś uwagę. Niemniej, moje wyjaśnienie brzmi tak - Caro zdobywa punkty rankingowe mniej więcej w podobny sposób jak Sam, natomiast do Szkota porównałem jej styl gry. Jestem zdania, że oba porównania, mimo wszystko, są dosyć trafne.

Pozdrawiam

midel 189

midel

Użytkownik
Widzieliście co czarna zrobiła przed piłką meczową ? Za takie coś powinna dostać karę równą co najmniej temu ile w turnieju wygrała + roczną dyskwalifikację ????

mathieudepologne 0

mathieudepologne

Użytkownik
A Venus jaka zdziwiona co siostra robi ;D
Chamstwo jakich mało...jedna z moich ulubionych tenisistek, teraz nieco pogorszyła sobie opinię u mnie...

Ale trzeba się cieszyć że Caroline jest w finale ;) Mało kto wierzył, że dojdzie do finału, ale jednak ;)

M 0

micklbn

Użytkownik
No właśnie mało kto bo Carolina jak dla mnei gra przeciętnie:ptzn. nie podoba mi sie jej styl przebija tylko na drugą stronę i to jej cała gra tak również komentowali komentatorzy na Eurosporcie pamiętam podczas meczu z Sorana Cirstea nie pamietam w jakim turnieju. Tak czy inaczej fajnie ze jest w finale ale w kobiecym tenisie naprawde wystarczy przebijac ta pilke i czekac na bledy rywalki;]

mathieudepologne 0

mathieudepologne

Użytkownik
Nie widziałem finału, ale czy wie ktoś czy mogę gdzieś znaleźć te wszystkie przemówienia itp? Chciałbym zobaczyć co Caroline powiedziała ;) (podobno mowiła po duńsku i polsku)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom