>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Urodzinowy Bonus

Status
Zamknięty.
mroku 104

mroku

Użytkownik
dobra damianczyk dzieciaku, takich tematów było tutaj od nie powiem czego, wystarczy użyć opcji szukaj, bądź przeglądnąć dział każdego z bukmacherów,
mu the treble.

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
dobra damianczyk dzieciaku, takich tematów było tutaj od nie powiem czego, wystarczy użyć opcji szukaj, bądź przeglądnąć dział każdego z bukmacherów,
mu the treble.

Dla sprostowania dodam, że to jest wsiok z nie udanego chatu Syperonu ???? Widzę, że Wieś Syferonu jeszcze żyje...szkoda, że każdy ukrywa się pod innymi nickami ????

Synu...mam 20 lat, pracuje, studiuje i to jaki sobie zakładam temat...to ***** cię to obchodzi ... dzieckiem nazywaj siebie bo zapewne jeszcze edukujesz sie w Liceum.

W Admina się nie baw tylko napisz mi na PW i opisz swoje problemy.

Syferonik upadł i tak się błąkacie nie ? ????

Sam fakt, że wpisaną masz miejscowość AUSTRALIA w profil jest naprawde... &quot;niedziecinny&quot;...

Nikt ci tu nie karze wchodzic wiec wracaj tam do swojego tematu gdzie typki z AKO @1.20 idą ostro.

Temat do zamkniecia.

mroku 104

mroku

Użytkownik
Ja w przeciwienstwie do ciebie zarabiam smieciu...

Studiuje... i ciesze sie zyciem.

Nie gram juz tak regularnie jak kiedys.
Z Australii jestes czyli mam doczynienia z Aborygenem ? Ignor leci do ciebie śmieciu i bede komentował twoje typki zajebiste bo naprawde szalejesz :smile:

MOże i gralem tasmy...ale wiele takich tasm trafilem...

Wy uwazaliscie sie za typerow.. kursy 1.20 trafi nawet twoj stary jak sie postara.

spierdalaj ii odpierdol sie odemnie a przede wszystkim nie wpeirdalaj sie w tematy i nie baw w admina bucu.
Kocham Twoje PW. Ty nasz kochany nerwusQ :*

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Cały Syferon...szkoda juz komentować.

Napiszcie wszystkim jak traktowaliscie nowych uzytkownikow:). . Chamy i wiocha nic wiecej. . . .
Nie bede dodawal jak to kolega honkisz prosil mnie na gg o prace u cardinalsa.. .
Kazdy z was sie tu poniza dlatego najbardziej smieszy mnie fakt ze kazdy ukrywa sie pod innymi nickami. . .
. .
Dodam dla niewtajemniczonych. . .

SYFERON. .- chat ktory upadl ze wzgledu na chamstwo i wies.

Prezentujecie tak samo niski poziom jak kiedys. Widac ze wam kobiety brakuje.. . .:) zawsze tylko bukmacherka i komp prawda chlopaki? . . .najlepiej wklejac Pw a potem sie smiac.:). . .tylko szkoda ze nie wiecie tego ze z was i tego chatu smieją sie wszyscy.
Ja znikam bo rozmowe juz skonczylem.
Macie problem to po to jest Pw pajace.
Źegnam całą wies lącznie z tym bucem 17 postowym z przemysla:). . .ty tu zdania nie masz.
. . .0.
Zegnam wioche. .
Zamknac temat .

liz-honey 0

liz-honey

Użytkownik
Damianczyk prześledź na spokojnie jeszcze raz cały ten temat i odpowiedz sobie sam na pytanie, ale tak szczerze, kto tu jest największym pajacem ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom