>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Urodzinowy Bonus

Status
Zamknięty.
mroku 104

mroku

Użytkownik
dobra damianczyk dzieciaku, takich tematów było tutaj od nie powiem czego, wystarczy użyć opcji szukaj, bądź przeglądnąć dział każdego z bukmacherów,
mu the treble.

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
dobra damianczyk dzieciaku, takich tematów było tutaj od nie powiem czego, wystarczy użyć opcji szukaj, bądź przeglądnąć dział każdego z bukmacherów,
mu the treble.

Dla sprostowania dodam, że to jest wsiok z nie udanego chatu Syperonu ???? Widzę, że Wieś Syferonu jeszcze żyje...szkoda, że każdy ukrywa się pod innymi nickami ????

Synu...mam 20 lat, pracuje, studiuje i to jaki sobie zakładam temat...to ***** cię to obchodzi ... dzieckiem nazywaj siebie bo zapewne jeszcze edukujesz sie w Liceum.

W Admina się nie baw tylko napisz mi na PW i opisz swoje problemy.

Syferonik upadł i tak się błąkacie nie ? ????

Sam fakt, że wpisaną masz miejscowość AUSTRALIA w profil jest naprawde... &quot;niedziecinny&quot;...

Nikt ci tu nie karze wchodzic wiec wracaj tam do swojego tematu gdzie typki z AKO @1.20 idą ostro.

Temat do zamkniecia.

mroku 104

mroku

Użytkownik
Ja w przeciwienstwie do ciebie zarabiam smieciu...

Studiuje... i ciesze sie zyciem.

Nie gram juz tak regularnie jak kiedys.
Z Australii jestes czyli mam doczynienia z Aborygenem ? Ignor leci do ciebie śmieciu i bede komentował twoje typki zajebiste bo naprawde szalejesz :smile:

MOże i gralem tasmy...ale wiele takich tasm trafilem...

Wy uwazaliscie sie za typerow.. kursy 1.20 trafi nawet twoj stary jak sie postara.

spierdalaj ii odpierdol sie odemnie a przede wszystkim nie wpeirdalaj sie w tematy i nie baw w admina bucu.
Kocham Twoje PW. Ty nasz kochany nerwusQ :*

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Cały Syferon...szkoda juz komentować.

Napiszcie wszystkim jak traktowaliscie nowych uzytkownikow:). . Chamy i wiocha nic wiecej. . . .
Nie bede dodawal jak to kolega honkisz prosil mnie na gg o prace u cardinalsa.. .
Kazdy z was sie tu poniza dlatego najbardziej smieszy mnie fakt ze kazdy ukrywa sie pod innymi nickami. . .
. .
Dodam dla niewtajemniczonych. . .

SYFERON. .- chat ktory upadl ze wzgledu na chamstwo i wies.

Prezentujecie tak samo niski poziom jak kiedys. Widac ze wam kobiety brakuje.. . .:) zawsze tylko bukmacherka i komp prawda chlopaki? . . .najlepiej wklejac Pw a potem sie smiac.:). . .tylko szkoda ze nie wiecie tego ze z was i tego chatu smieją sie wszyscy.
Ja znikam bo rozmowe juz skonczylem.
Macie problem to po to jest Pw pajace.
Źegnam całą wies lącznie z tym bucem 17 postowym z przemysla:). . .ty tu zdania nie masz.
. . .0.
Zegnam wioche. .
Zamknac temat .

liz-honey 0

liz-honey

Użytkownik
Damianczyk prześledź na spokojnie jeszcze raz cały ten temat i odpowiedz sobie sam na pytanie, ale tak szczerze, kto tu jest największym pajacem ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom