damianczyk
Użytkownik
Witam...Mam dzis urodziny. NIe wiecie przypadkiem jakie Buki oferują coś bez depozytu ? ???? to tak tylko przy okazji pytam
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Chlopiej daj ze spokoj, w bah dawali 10 zl, to nawet sie nie oplaca dzwonic
Ogarnij sie. Co Cie to obchodzi co on chce?jego nie interesuje bonus od depozytu, bo musza dac dziecku cos za darmo. Bo nie moze isc do pracy na jeden dzien wplacic 100 zl i miec 200 lepiej dostac 5 za darmo : O co sie dzieje z ta Polska matko
jego nie interesuje bonus od depozytu, bo musza dac dziecku cos za darmo. Bo nie moze isc do pracy na jeden dzien wplacic 100 zl i miec 200 lepiej dostac 5 za darmo : O co sie dzieje z ta Polska matko
Po drugie pracuje...wiem nie chodzi o kase tylko o konto...
juz zadzwonilem...
bo sobie depozyt zrobie u nich.
Szukam tez bonuisow podwojenia wiec tu nie chodzi o jakies 10zl ???? hehe
Pozdro
I prawidlowo mu napisales:-DPopatrz na gore post wyzej co napisalem.....
Po drugie pracuje...
Po trzecie nie wypowiadaj się szczeniaku i nei nabijaj glupio postów
A tekst z pracą mnie rozwalił ???? ......Masz prace gdzie ci dniówke płacą? ???? MOże u ciebie na wiosce za wywóz Gnoju z pod Domu, ale nie w mieście niestety.
Szkoda na ciebie słłów ...Jak zawsze znajdzie się pachołek co powie coś nienormalnego.
Na tym forum nie można juz o nic zapytac bo dzieciak sie znajdzie taki mądry i napisze coś czego sam nie rozumie.
Postawiłem wczoraj te 10 zł na dokładny wynik Juventusu i jest już 7 dych. ???? Żaden bonus nie jest zły.Chlopiej daj ze spokoj, w bah dawali 10 zl, to nawet sie nie oplaca dzwonic
Postawiłem wczoraj te 10 zł na dokładny wynik Juventusu i jest już 7 dych. ???? Żaden bonus nie jest zły.