>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

United-REMIS-Zysk by Bobo

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
21)
Manchester United - Stoke X
5.50
stawka: 180zł
rezultat: -180zł
Będzie gdzieś ten remis?! Największy błąd tego poziomu to za wysoko zaczęte a potem błędy po drodze za szybko złożony zakład na X w meczu z City w CC, kiedy nawet nie widziałem składu ale i brak szczęścia chociażby w meczu z Liverpoolem :/ ... Teraz mecz z Chelsea i chyba tu podział będzie oki :p

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Pozwolę sobie na odrobinę refleksji. Otóż jestem zawiedziony totalną własną głupotą... grałem konsekwentnie 9 meczy United na remis a w 10, dziś w meczu, w którym przewidywałem remis nie zagrałem tego ... jak widać system jest skuteczny ale trzeba grać od progu 2zł maks 3zł i grać regularnie, chyba,że ktoś dysponuje sporym budżetem to może grać wyżej... mam tylko nadzieję,że uda się mi odrobić to co włożyłem na ten pechowy poziom
Stan tego poziomu to -865zł, żałuję,że nie byłem konsekwentny i nie pograłem chociaż za 50zł na remis... cóż mówi się trudno,żyje się dalej...

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
22)
Manchester United - Ajax Amsterdam X
5.00
stawka: 20zł
Kurs na United jest śmieszny. Wiadomo,że nie zagra Rooney, szansę mają dostać młodzi zawodnicy oraz Ci co wracają po kontuzjach. Kurs na X bardzo duży i moim zdaniem wart ryzyka, z racji,że staram się odrobić to go pobieram na drobne 20zł.

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Reaktywacja tematu:
Założenie to samo, gram na X w meczach wyjazdowych United... tamten sezon zostałby zamknięty bardzo ładnie ale szkoda do tego wracać... tak to jest jak samemu się łamie zasady... tym razem jadę tak jak było założone wstępnie czyli start od 2zł i co mecz to razy 2. To co system zabrał musi oddać, to przez niego ten rok jest grubo pod kreską. Z racji,że pominąłem podanie typu na X w meczu z Evertonem to zaczynamy następująco:

1) Tobet

Southampton - United X
4.10
stawka: 4 zł
rezultat: -4zł

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
2) Bet365
United - Wigan X
5.50
stawka: 6zł
rezultat: -6zł
Nie podoba mi się skład, Giggs i Scholes nie grali dawno, Wigan jest nie wygodne, do tego ta rotacja w bramce i Buttner w podstawie a w ataku Hernandez, który jeszcze kilka dni temu grał w Meksyku i Welbeck... po tym kursie, składach postanowiłem zagrać w systemie... jednak nie podwajam stawki jak to być powinno ale jedynie dodaje 2zł do ostatniego progu.

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
3) Bet365
Manchester United - Galatasaray X
5.50
stawka: 4zł
rezultat: -4zł
Trafiłem na ciekawostkę,że Galatasaray dotąd w Anglii - 4 porażki i 3 remisy, dziś w obronie Evans, na bramce zaś rotacja... mam nadzieję,że United nie zawiedzie ale ten typ pasuje do systemu, ze stawką nie mocno aby nie zapędzić się jak ostatnim razem, czego skutki odczuwam do dziś a więc spory debet.

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
#5 Bwin
Cluj - Manchester United X
3.80
stawka: 15.85zł
rezultat: -15.85zł
Pierwszy mecz wyjazdowy w ramach LM, przed ważnym wyjazdem w lidze z NU... trzymam się swojego i gram konsekwentnie, United powinno wygrać, ale ;)

Do góry Bottom