>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Unibet Quiz, codziennie 20zł dla każdego!

Status
Zamknięty.
midel 189

midel

Użytkownik
4/7 ^^ &quot;Kto wygrał wimbledon kobiet w 1961 roku&quot;, &quot;Ile bramek należało zdobyć w 1992 roku, aby zdobyć koronę króla strzelców primiera division&quot; ...

Ten quiz jest zrobiony we flash&#39;u czy mi się wydaje ?

A 15

artiz5

Użytkownik
ehhhg 5/7 ...wycwaniłem się i znalazłem w google historie zdobywania mistrzostwa w NBA i NHL i był aż 3 pytania kto zdobył mistrza w NBA tam w danym roku ???? do tego kto wygrał mundial 2002, kto wygral w 1984 skok o tyczce dalem bubka ale to nie to chyba i kto wygrał 1960 którymś bieg na 800m to strzelałem i źle
edit. i jeszcze pytanie kto zdobył mistrza anglii w 2002 r dalem ze Liverpool

silva20 0

silva20

Użytkownik
6/7 było blisko,
miałem pytanie o zwycięstw Australian Open w 1960, dwa pytanie miałem na temat mistrza polski w piłce nożnej w 1992 i 1956, ilość kategorii wagowych w boksie( 9,10 lub 12). zwyciężczyni w trójskoku na igrzyskach w 196X. Kto był mistrzem świata w F1 w 1997r. 7 pytania już nie pamiętam

americano96 209

americano96

Użytkownik
5/7 - miałem m.in. pytanie o liczbę bramek która wystarczyła do tytułu króla strzelców w primera division w 2002 (21 bramek), mistrza świata w curlingu w 1974 (USA), indywidualnego mistrza świata w żużlu z 1966 (Barry Briggs), mistrza olimpijskiego z Barcelony w skoku w dal z 1992 (Carl Lewis), mistrza świata w koszykówce w 1974 (ZSRR) - tyle zapamiętałem

jawek 313

jawek

Użytkownik
5/7 z czego 2 pytania o liczbe bramek w Primiera Divison (w różnych latach), złoty medalista IO na 100m z 1960 ?, NBA mistrzostwo 2002, IO w kosza kto wygral w `9x, mistrz swiata w f1 w 97 i nie pamietam

simons 646

simons

Forum VIP
Przydatne te linki wyzej z wiki, warto tez miec cos otwartego z Igrzyskami Olimpijskimi, bo bynajmniej ja sporo pytan z tym mialem ...

7 3

7rudy7

Użytkownik
da rade zdarzyc ale najpierw musisz miec pootwierana wszystkie okna z olimpiadami bo zwyciesce poszczegolnych turniejow i lig mozna szybko wyszukac tylko polapac sie w tym jest ciezko ???? ale cos mi sie wydaje ze pytania sa takie same bo ja tez mialem o chodzie 50 km jak ktos bedzie robil ten quiz jutro niech wrzuci pytania a najlepiej niech zrobi screeny ????

horus 129

horus

Użytkownik
4/7
Najgorzej z pytaniami na temat igrzysk. 2 mi się trafiły. Linki podane pare postów wcześniej bardzo przydatne.

mateo952 9

mateo952

Użytkownik
Wiecie co wam powiem ten Qiz jest bardzo trudny może zrobimy tak że od jutra założymy temat gdzie będziemy podawać tylko same pytania i odpowiedzi ja miałem 2/7 porażka

zyzo 0

zyzo

Użytkownik
4/7
1. Piłka nozna- Ile goli potrzeba bylo na zdobycie korony krola strzelcow ligi hiszpanskiej w 2009
2. Pilka nozna-Mistrz polski z roku 1986(bodajze, nie pamietam dokladnie)
3. Pilka reczna- kto zostal mistrzem europy w 2002
4.Tenis- zwyciezczyni Australian Open 1964

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Jeśli myślicie,że oszukacie Unibet,to powiem Wam,że jesteście w błędzie:razz:Oni już mają swoich ludzi od tego,żeby raz na czas przejrzeć najwięjsze Fora bukmacherskie i sprawdzić czy ktoś czegoś nie knuję,jeśli zoorganizowali taki konkurs i będzie trwał dośc spory czas,to gwarantuję Wam,że przygotowali spooooorą liczbę pytań.Ale pokombinować można,czemu nie:razz:

L 0

lazarus

Użytkownik
dokladnie tylko i wylacznie maja kupe szczescia mozna to wygrac ???? np. pytanie, ktory z angielskich grajków strzelil kupe w czasie meczu w 1965w, pozdrawiam ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
ja miałem ze 3 pytania o mistrzów Anglii ileś tam lat temu.
Tylko na farta można wygrać bo wątpie aby była jakaś osobą co znała by odpowiedzi na 100% na wszystkie pytania. No chyba że by jej podeszły ( np z samej piłki)
Pozdro i powodzenia a nastepnych próbach ;) ja miałem 5/7 :|

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom