>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Unibet Quiz, codziennie 20zł dla każdego!

Status
Zamknięty.
forin 450

forin

Użytkownik
ja się pochwalę 4/7, ale pytanie typu kto został mistrzem olimpijskim w rzucie oszczepem w bodaj 1976 r. to zdeka przesada. Nie wiedziałbym kto wygrał nawet w 2008 ????
ja mialem pytanie kto byl mistrzem curlingu jak dobrze pamietam w 1966r. jezeli podobne pytania beda jutro to dzisiaj zamiast odpowiadac na pytania zrobic screeny zapisac pytania i jutro ctrl f i odpowiedz bedzie znana no chyba ze maja 1000 pytan to inna sprawa

M 14

mrbork

Użytkownik
Lol.... 3/7 Pytania: Indywidualny mistrz świata w żużli 1960, Mistrz świata oszepem 2004, Kto został istrzem Polski 1984,Kto wygrał australiaon open (nie pamietam daty) ale poprawna odp. to Becker... :d

tackles 2

tackles

Użytkownik
Lol.... 3/7 Pytania: Indywidualny mistrz świata w żużli 1960, Mistrz świata oszepem 2004, Kto został istrzem Polski 1984,Kto wygrał australiaon open (nie pamietam daty) ale poprawna odp. to Becker... :d
akurat te z beckerem bylo proste w miare, ale np kto wygral bieg na 400 m w 1989 roku, to nie dla mnie;p wynik 4/7

Z 0

znawcaa

Użytkownik
no faktycznie masakra 4/7 z czego tak na prawdę to na 3 znałem &quot;względnie&quot; odpowiedź
może by tak zrobić jakąś listę pytań i odpowiedzi ?;-))

M 14

mrbork

Użytkownik
Apel do wszystkich !!! Zapamiętajcie jak największą ilość pytań ! Wpiszmy je tutaj, na forum po czym łatwiej będzie nam jutro odpowiadać ????

forin 450

forin

Użytkownik
Apel do wszystkich !!! Zapamiętajcie jak największą ilość pytań ! Wpiszmy je tutaj, na forum po czym łatwiej będzie nam jutro odpowiadać ????
lepiej kopiowac pytania i wklejac je na forum odpowiedz znajdzie sie w google pozniej wszystko do notatnika i jutro ctr f

matesarninho 74

matesarninho

Użytkownik
ja miałem 6/7!! tym bardziej szkoda... szczertze mowiąc to byłem pewien tylko jednej odpowiedzi a tak to reszta to czyste strzały. Pytania są z kosmosu no. Spodizewałem sie trudnych pytan no ale bez przesady...

forin 450

forin

Użytkownik
moje pytania:
1 Piłka Nożna: Kto zdobył mistrzostwo ligi Angielskiej w 1982 roku?
2 Formuła 1 : Kto wygrał tytuł mistrza świata kierowców w 2005 roku?
3. Tenis Ziemny: Która zawodniczka wygrała turniej Australian Open w 1978 roku ?
4. Piłka Nożna: Kto zdobył mistrzostwo ligi angielskiej w 1954 roku?
5. Siatkówka: Kto wygrał mistrzostwo olimpijskie w piłce siatkowej mężczyzn w 1984 roku?
7. Piłka Nożna: Kto zdobył tytuł mistrza Polski w 1960 roku?
6 nie zapisało się

tomek-28-11 15

tomek-28-11

Użytkownik
5/7 z czego tylko jedno wiedzialem:grin: a reszta strzaly.. POrazka zeby chociaz 20s bylo to juz predzej google znajdzie a tak.. Najgorsze pytania mialem z primera division ile potrzeba bylo bramek zeby zostac krolem strzelcow w ktoryms tam 196* roku i 2 takie mialem:;/:
edit: no i mialem rowniez 2 co poprzednik:
5. Siatkówka: Kto wygrał mistrzostwo olimpijskie w piłce siatkowej mężczyzn w 1984 roku?
7. Piłka Nożna: Kto zdobył tytuł mistrza Polski w 1960 roku?

prof 62,3K

prof

Użytkownik
5/7 z czego tylko jedno wiedzialem:grin: a reszta strzaly.. POrazka zeby chociaz 20s bylo to juz predzej google znajdzie a tak.. Najgorsze pytania mialem z primera division ile potrzeba bylo bramek zeby zostac krolem strzelcow w ktoryms tam 196* roku i 2 takie mialem:;/:
Tez mialem to pytanie o ilosc bramek.Jeszcze mialem pytanie kto zdobyl puchar lub mistrzostwo Angli(niepamietam) bodajze w 1982.
Fulham
Liverpool
Aston Villa
Dalem Fulham i niewiem czy dobrze.
Mialem jeszcze pytanie kto wygral AO w 2002 roku ale to bylo latwe.Jeszcze kto wygral w rzucie Oszczepem i jeszcze w chodzie w ktoryms tam roku.Trzeba bylo strzelac:/
Jak odgadywalem na pytania to gdy przechodzilo mi do kolenego pytania myslalem ze dobrze odpoweidzialem na wczesniejsze a tutaj lipa na koncu podsumowanie i 3/7. Jutro tez jest dzien.Nie pamietam dokladnie wszystkich pytan dlatego jutro sobie bede robil zdjecia i szukal odpowiedzi aby pozniej bylo latwiej.

canarinios 0

canarinios

Użytkownik
Najgorsze pytania mialem z primera division ile potrzeba bylo bramek zeby zostac krolem strzelcow w ktoryms tam 196* roku i 2 takie mialem

to samo miałem

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
4/7
Mistrz NBA z 1984 roku, kto wygrał RG w 2003, mistrz rzutu oszczepem z 197x, kto organizował mundial w 2006 roku ???? ,
ogólnie dużo z lekkiej z dawnych lat :|
tylko Ferrero i Niemiec byłem pewien reszta strzały.
próbować trzeba a nóż się trafi.

Z 0

znawcaa

Użytkownik
o ile dobrze pamiętam to

Kto zdobył mistrzostwo polski w 1984 roku
Kto wygrał Australian open 2009
Kto wygrał rzut oszczepem na olimpiadzie w 19XX (196x albo 197X nie pamiętam)

reszty nie pamiętam ale kojarzę ,że były łącznie 3 pytania o tenis
trzeba sobie tabelki porobić co do mistrzów polski czy zwycięzców Australian Open ;-)

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
4/7:] Ale nie wiem,na które odpowiedziałem poprawnie:razz:Chociaż unoszę sie dumą:cool:Taka znajomość dyscyplin to High Level,Kto w druzynie ZSSR trafił decydujący rzut za 3 pkt,podczas Mistrzostw Swiata w 1965 roku.......co to Ku...za pytania są?? Szanujmy się troche!;)

T 10

tjcrash

Użytkownik
6/7... pytania trudne np. kto wygrał konkurs skoku o tyczce na olimpiadzie?
a swoja drogą to sie nie dziwie, przecież codziennie nie będą rozdawali 20zł za darmo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom