Dramat, mam identycznie, a do pogrania miałem gola Chabarowska w pierwszej tercji...Mam niestety tak samo, a KHL za chwilę rusza ..
Nie rozumiem do końca, o co chodzi. Przecież z wyżej cytowanej wiadomości wynika, że Unibet zachował się bardzo korzystnie. Jeśli miałeś postawionego Bidena, to już masz kasę, bo wszystko wskazuje, że wygra i będzie prezydentem. Jeśli masz Trumpa, to narazie zakład rozliczony na , ale jeśli w wyniku przeliczenia głosów okaże się, że wygra on, to dostaniesz postawioną kasę, a jednocześnie ci, którzy mieli Bidena jej już nie stracą. To tak jakbyś postawił na gości, a Unibet wypłacił w połowie meczu przy stanie 3:0 osobom, które postawiły gospodarzy. Mecz kończy się 3:4, ci pierwsi nie tracą kasy, a Tobie normalnie wypłacają wygrany zakład. O co więc chodzi z tą "parodią"?Widzę jakiś cyrk i parodia u nich. Przede wszystkim powinni czekać z rozliczaniem zakładów, do oficjalnego wyniku wyborów. A takie w USA jeszcze się nie pojawiły. Mimo że wszystko wskazuje, że Trump już przegrał. To bukmacher z rozliczaniem powinien czekać do oficjalnych wyników.
Gdzie uderzasz do nich na chat? W ogóle nie mogę znaleźć. Druga kwestia mają apke ?Postawilem zaklad w reczna ME serbia x2? @2.95 troszkę grubiej. Serbki wygraly 29-25 wchodze na konto a tam zwrot. Na czacie twierdzą że zwrot jest spowodowany przelozeniem spotkania. Ok spotkanie odbyło sie 24 później niż planowo przez dodatkowe badania covid, ale zgodnie z regulaminiem nie minely 48h zeby dostac zwrot. Czuje sie oszukany i nie polecam
Moim zdaniem value bo w iforbet były mało różniące się kursy (na start 2.75 w uni, coś ponad 2 w iforbecie ). Przy prowadzeniu ponad 10 punktami zespołu na który zagrałem był kurs w granicah 1.30 Przy minimalnym prowadzeniu w przerwie meczu kursy były wyrównane. Więc te 2.75 na początku moim zdaniem było prawidłowe. Prędze powiedziałbym że to iforbet zaniżył kurs przed startem meczu.oni o dziwo czesto za bledy placa i to za spore, ostatnimi czasy jednak czesto voidy za odwrocone kursy itp
Blad pograles czy zwykle value?