Dokładnie przedzwoń najlepiej na Angielski Support. Ostatnio robią się strasznie ostrożni.Mam tam konto od ponad 8 lat.Po zmianie jakiegoś tam ich regulaminu przechodzę weryfikację już drugi tydzień.Wysłałem wszystkie potrzebne dokumenty...Zastanawiam się,może chcą też moje drzewo genealogiczne?Mam już dość...
I co? Cosik nowego może? Administracja przyjęła strategię udawania, że nic się nie stało i żadnego problemu.. nie było i nie ma? Za duży gracz, żeby.. obszczekiwać zbytnio.. karawana i tak pojedzie dalej?Spokojnie Stevie to nie jest kwestia 2 dni, trzeba zweryfikować i spokojnie się dowiedzieć. Gdy tylko zapewne Marcin się dowie udzieli tutaj odpowiedzi.
???? No litości Mistrzu.. no.. ???? Ręce opadają, że pozwolę sobie zacytować klasykaSiema,
Wszystko już zostało napisane w tym temacie. Oferowane przez firmę Unibet metody płatności mogą być różne dla każdego konta. Zależy to od wielu faktorów takich jak kraj zamieszkania, waluta konta, używane produkty itd.
Opisz swoją historię bo samo mówienie nic nie wnosi.Złodzieje - jedno słowo, pomijam weryfikacje i inne pierdoly. Zablokowali mi 6,6k i nie oddali. Radzę omijać z daleka. Nie muszę dodawać jakie nerwy towarzyszą człowiekowi jak Ci ktoś nie chce oddac Twoich pieniedzy. Oszczędzajcie tego sobie.
Też przez lata uważałem, że to najpewniejsza firma na świecie. Do dnia w którym okazało się, że de facto odmawia mi wypłaty moich pieniędzy i nie zamierza ze mną na ten temat rozmawiać.To nie jest pożyczka obdarzona wysokim ryzykiem, żeby się denerwować. Jak konto było czyste to nie wierzę żeby nie wypłacili, jest to jedna z 3 firm które mógłbym polecić każdemu. Pokaż maile od nich, na bank jakiś multikontowiec, albo wyłudzacz bonusu.
Uprzejmie informuję, że metody płatności polegające na portfelach elektronicznych nie będą dostępne na Pańskim koncie. Jest to decyzja naszego Działu Finansowego oparta na wewnętrznych procedurach. Proszę skorzystać z jednej z pozostałych metod dostępnych na koncie.
Niestety nie mogę udzielić Panu bardziej szczegółowych informacji.
lepiej zapytać, czy zablokowali komuś kto korzystał z innych metod min wypłaty na konto bankowe.całkiem możliwe że blokują typowych skrillowców