W tym temacie czekamy na wasze opinie na temat bukmachera Unibet. Co Wam się w nim podoba, a co nie? Na co zwracać uwagę przy graniu itp. Ich mocne, a także słabe strony. Temat na pewno przydatny dla nowych graczy, którzy chcą rozpocząć grę u tego bukmachera.
Co sądzicie o Unibet?
Założyłem konto na unibet z chęcią pogrania w automaty. Udało mi się wygrać 2300. Po czym zablokowano mi konto bez możliwości zalogowania i zarejestrowania ponownie. Po wysłaniu wielokrotnie meila, dostałem kilka tych samych wiadomości że moje konto jest zablokowane. Gdy pisałem dlaczego, dostawałem tego samego meila z brakiem jakichkolwiek wyjaśnień. Próbowałem skontaktować się przez live chat, meilowo, przez messenger i telefonicznie, wszystko na marne. Jeśli to jest ten profesjonalizm unibet, to radzę uważać.To faktycznie dziwna sprawa. Strona startowa niby się ładuje, ale poza tym nic. Próbowałem na trzech różnych przeglądarkach i nic, ale prawdopodobnie jest - tak jak piszesz - błąd u mnie, bo mobilna strona na telefonie działa, na komputerze nie.
zamiast 3 jest 4 bowiem rano MF zablokowało domenę z trójką.Działa komukolwiek Unibet?
Z 4 już działa u mnie.Unibet nie dziala od ok 10 rano dzisiaj. Pewnie musza zmienic domene. Aplikacja tez lezy
spróbuj zmienić DNSyMi nie działa nawet z 4, jakieś pomysły dlaczego?
Klony 1xbet przyjmuja. 22bet i Betwinner.Panowie, pytanie może offtop ale też dot. Unibet. Znacie buka internetowego, który przyjmuje wpłaty i wypłaty na Skrill?
Ja mam przekierowanie na adres z 6 w adresie, który nie działa.Cześć
Działa wam strona z 5 czy znowu zablokowali ??