Czy wprowadzanie limitów u nich na
live to powszechna praktyka?:cholerniezly:
No właśnie piszę w tej sprawie z angielskim supportem.
Gram u nich zwykle stawkami rzędu 200-500 zł, natomiast na
live dają mi limity na zakład rzędu kilku-kilkunastu złotych, na popularne rynki (np.
LM siatkarzy). Babka z polskiego supportu jeszcze mnie oszukuje, że limity zależą od rynku, a nie od poszczególnego klienta ???? . Napisałem jej, że gram na
live CS:GO i mam tam limity po kilkanaście zł, wysłałem jej kupony innych ludzi co na ten sam rynek stawiają po 100 zł i więcej, to napisała mi, że w tej sprawie to ona jednak nie ma pojęcia.
Angielski support odpisał mi tak:
Dear Wojciech,
Thank you for contacting Unibet!
I appreciate your frustrations regarding the imposed limits you mentioned. Regarding other players such as your friend, I wouldn't be able to comment on that as each player is looked at individually.
Any limits attached to your account are purely trading decisions and something we have no control over. Unfortunately we cannot change these.
Odpisałem Unibetowi, żeby w takim razie mi wyjaśnił, na jakiej podstawie nałożyli na mnie takie drakońskie limity i kto w takim razie podjął te "
trading decisions" i kto ma nad tym kontrolę ????.
Oczywiście zdaję sobie sprawę, że to walka z wiatrakami, no ale polskiego ścierwa nie zamierzam wspierać, a często CS:GO na
live to kopalnia hajsu.