"bieżace"dziwna sprawa postawilem wczoraj dwa kupony za 5zl
1.kupon na united i chelsea i weszlo wygralem 10zl
2.drugi na beyern x2 na barce celtic real x2 totenham x2 weszlo wygralem 10zl na koncie pojawilo mi sie 20 zl ktore wygralem a dzisiaj wchodze i zniknelo,spojrzalem w bierzace zaklady a tam pisze ze te mecz jeszcze nierozliczone sa
o co chodzi
mnie dzis spotkala podobna sytuacja co prawda tyczy sie to meczu tenisowego ale to nic nie zmienia, otoz mecz Vandeweghe-Rybarikova mial sie zaczac wedlug unibetu o godz 17:45 wiec o 17:33 zawarlem zaklad, zaraz po tym wlaczylem sobie livescore i jakie bylo moje zdziwenie jak zobaczylem ze mecz ten juz trwa, odrazu do nich napisalem, wynik byl dla mnie nie korzystny, wtedy przy takim stanie byla juz koncowka seta 1, tego meczu nie bylo na live, ewidenta pomylka i wprowadzenie klienta w blad, zaraz po spotkanu zaklad zostal uwaga nie anulowany ale rozliczony jako przegrany;/ czuje sie oszukany a przedewszytskim okradziony, napisalem do nich juz kilkanascie emaili ale nic z tego, ciagle sie tlumacza ze nie popelnili bledu , krew czlowieka zalewa, chca bym dal im dowod ze stronu glownej turnieju ale tam za cholera nie ma napisane o ktorej sie mecz rozpoczal;/ sa tylko dokladne wyniki nic wiecej ,na kazdym livescore jakie znam jest godzina 17:10 nawet na ich stronie glownej w ktorej maja livescore jest taka sama godzina jaka podalem czyli 17:10 ale oni dalej swojeHello!Chcialem dodac swoje 2 grosze na temat tego buka.Sobota puchar Polski kobiet mecz Bks-Sopot zaczal sie o 17;30 w efercie bylo wpisany o 18ej Bielszczanki odskoczyly na 3punkty tak wiec gram na pierwszego seta(meczu nie bylo na live)czekam na rozliczenie a tu nagle problemy ze stronka!!!Zaklad widnieje w historii ale zostal anulowany.Pisalem o paragraf w regulaminie czy jest ktos ktos na forum kto zalozyl im sprawe bo ja mam taki zamiar,a na koniec dodam ciekawe jakby bylo jesli zaklad bylby przegrany bo Sopot prowadzil juz 21;19 a ja gralem przy stanie 16;13 dla Bks-u.Prosze o pomoc jakiegos prwanika ????
zależy co grasz ????Dawno nie grałem w Unibecie, ale wczoraj wrzuciłem kasę. Niby wszystko ok, ale rozliczenie kuponu trwa około godziny... to u nich normalne?
Śmiało graj w Tobet.Jak nic nie będziesz kombinował to będzie wszystko o.k.mam do wyboru Expekt Unibet Tobet i Bah.
Który polecacie ?
który z nich ma najlepszą ofertę ?
obstawiam piłkę siatkówkę żużel i czasem tenis koszykówkę kolarstwo snooker i sporty zimowe.
p.s. czy da się łączyć zdarzenia z różnych dyscyplin na jednym kuponie ?
bo gdzieś czytałem że nie u wszystkich buków można.