Po co to zrobiłem? Bo chciałem szybko nabić kase. Mecz odpuściłem już wcześniej, ale skusiło mnie by zagrać live. Kolejny błąd, ciagle te same.
Goście dostali czerwoną kartkę, a że została 2 połowa to pomyślałem, że będzie luźniejsza gra i może wpaść te 5 rzutów rożnych bo 1 był już wbity.
Niestety grali jak te leszcze. Poziom gry najniższej klasy.
Nie miałem tego grać. Kolejna pokusa przez którą nie wbijam kasy.
Na zapas gdy mnie nie będzie. Nie wiem kiedy wrócę. Czas by wyjechać na wieś i odpocząć przy ognisku. Nabrać pozytywnej energii.
Pozdrawiam ????
W sumie nie wiem dlaczego ale lubie przeglądać twój temat. Może dlatego że jestem wzrokowcem ale fajnie się ogląda życze powodzenia
Moja ocena tego jest taka:
Widzę tutaj walkę ze strony Arsenalu, ale przecież wiemy jak Chelsea gra i w jakiej jest formie. Dlaczego Arsenal miałby to wygrać, bo tak byłoby sprawiedliwie? Bardzo możliwe, że Arsenal strzeli bramkę może więcej, nie wiem. Jednak Chelsea zrobi to razy 2 i zakończy świetnie ten klubowy rok.
No i brak kościelnego na pewno wpłynie na wynik.
Moja ocena tego jest taka:
Juve to klasa w LM w tym roku. Zatrzymali Barce i teraz zatrzymają Real. Hiszpańska drużyna nie obroni tytułu mistrza, a Buffon zdobędzie swój pierwszy puchar w tej edycji rozgrywek.
Bez kombinacji, stawiam zdobycie trofeum. Kurs dobry, a ryzyko mniejsze niż czysty typ lub rozkładnie go w kilka różnych. Kasa wyjdzie podobna bo budżet mam 300 zł i ani grosza więcej.
Czasem przychodzą mi takie myśli, że świat piłki nożnej kręci się wokół dwóch hiszpańskich drużyn. Barca dokonała niemożliwego odrabiając straty w meczu z PSG i przechodząc dalej, więc Real powinien dokonac czegoś niebywałego kolejny raz z rzędu wygrywając LM. To jest jednak głupie i nie zmierzam isc w te stronę.