Hah powiedz mi jakich dyscyplin Ci brakuje ?dobry bukmacher, troche malo dyscyplin do obstawiania, nigdy nie mialem problemow z wyplata
Potwierdzam to co mówi Jogurt, natomiast unibet zazwyczaj ok. 9-10 dodaje undery/overy, handi itd. Zobaczysz na AO ile bedzie opcji w unibet.:spokodfhgfh: Już tylko nie całe 2 tygodnie.Jeden z lepszych bukamcherow moim skromnym zdaniem. Bogata oferta z pilki noznej. Jedynie czego mi tuta brakuje to tenisa i zakladow pobocznych w tenisa. Mam nadzieje, ze to sie zmieni, bo to jeden z lepszych bukamcherow na rynku.
to wez sobie zobacz oferte na bet-at-home.plprzeciez wlasnie unibet ma najlepsza i najwieksza oferte z tenisa oO
No właśnie ja mam konto na bahu i w unibecie i powiem ci tyle że bah ze swoją ofertką się chowa. A o ofercie live już nie wspomnę, na bahu jak coś łaskawie dają dwa razy dziennie to jeszcze kity wciskają że będzie live, a potem wycofują, tak jest nagminnie ze skokami, a w unibecie masz 15-30 spotkań live dziennie, dyscypliny do wyboru do koloru, I CO NAJWAŻNIEJSZE, bo może nie wszyscy o tym wiedzą, większośc meczy jest nie tylko live w przenośni, ale i można je oglądac na żywo po zalogowaniu na stronie unibetu i obstawiac, a nie tylko suche liczby i domyślac się coś się teraz dzieje. Bez ściągania żadnego softu masz live stream z tennisa, koszykówki, rugby, piłki nożnej itp. Czegoś takiego nie ma ani w expekt ani na bahu.to wez sobie zobacz oferte na bet-at-home.pl
tam jest pogata oferta, ktora przydalaby sie w unibecie. Nie mniej dalej twierdze to unibet jest jeden z najlepszych na rynku
live to osobna sprawa i zgadzam sie ze BAH leży i kwiczy.No właśnie ja mam konto na bahu i w unibecie i powiem ci tyle że bah ze swoją ofertką się chowa. A o ofercie live już nie wspomnę, na bahu jak coś łaskawie dają dwa razy dziennie to jeszcze kity wciskają że będzie live, a potem wycofują, tak jest nagminnie ze skokami, a w unibecie masz 15-30 spotkań live dziennie, dyscypliny do wyboru do koloru, I CO NAJWAŻNIEJSZE, bo może nie wszyscy o tym wiedzą, większośc meczy jest nie tylko live w przenośni, ale i można je oglądac na żywo po zalogowaniu na stronie unibetu i obstawiac, a nie tylko suche liczby i domyślac się coś się teraz dzieje. Bez ściągania żadnego softu masz live stream z tennisa, koszykówki, rugby, piłki nożnej itp. Czegoś takiego nie ma ani w expekt ani na bahu.
Czy to dotyczy również kont na pokerze?Nawet możesz mieć 2 konta na siebie
Unibet pozwala mieć więcej niż jedno konto na daną osobę.
Nie mam pojęcia czy jak jest przy pokerze. Ta "działka" w ogóle mnie nie interesuje...Czy to dotyczy również kont na pokerze?
Czy możesz podać jakiś link do regulaminu bo nie mogłem znaleźć ?
Pozdrawiam Lordzie Vaderze
Dostajac limit na jedno konto dostajemy automatycznie identyczny limit na drugie konto?? Chodzi o te konta zalozone na jedna osobe.Nawet możesz mieć 2 konta na siebie
Unibet pozwala mieć więcej niż jedno konto na daną osobę.