drakers9
Użytkownik
Witam, chodzi o to, że nie mam jeszcze 18 lat, ale mama zgodziła się zarejestrować tak, żeby obstawiała za mnie, tzn. ja mowie, co i jak i ona obstawia(tzn. ja jako ona, ale wszystko jest na mamę). Generalnie chodzi o to, że chciał bym stawiać jakieś małe sumki i to tylko te mecze które lecą w TV po to zeby oglądać z emocjami, bo jak się ogląda mecz np. lige niemiecką to nie wiadomo komu kibicować, a jak sie obstawi to wiadomo ???? .
1. Który buk był by do takiego czegoś najlepszy (tzn. nie wymagał by czegoś typu skan dowodu itp.). Przeczytałem gdzieś, że BAH, no i dobra niech bedzie. Czy w tym buku jeśli konto będzie na mame to będę mógł potem ewentualne wygrane wypłacić na MOJE konto czy koniecznie na konto mamy ?
Czy WPŁATY na konto BAH mogę wykonać z mojego konta bankowego, nie z mamy ?
Powiedzcie coś od siebie o czym mogę nie wiedzieć, a co może być ważne
z góry dzięki za odpowiedź, drakers9
1. Który buk był by do takiego czegoś najlepszy (tzn. nie wymagał by czegoś typu skan dowodu itp.). Przeczytałem gdzieś, że BAH, no i dobra niech bedzie. Czy w tym buku jeśli konto będzie na mame to będę mógł potem ewentualne wygrane wypłacić na MOJE konto czy koniecznie na konto mamy ?
Czy WPŁATY na konto BAH mogę wykonać z mojego konta bankowego, nie z mamy ?
Powiedzcie coś od siebie o czym mogę nie wiedzieć, a co może być ważne
z góry dzięki za odpowiedź, drakers9