>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

under 18, czy jest sens się rejestrować ?

drakers9 16

drakers9

Użytkownik
w regulaminie Przelewy24.pl jest notka - &quot;Anonimowe transakcje(serwis nie pobiera, żadnych danych)&quot; i niby to powinno rozwiać moje wątpliwości, ale wolę się upewnić jeszcze tutaj, bo wiadomo, że ... &quot;na płocie też pisało ...&quot;

kondor 28

kondor

Użytkownik
Dokładnie tak poprzez P24 oni nie widzą(BUKMACHER) z jakiego konta idzie przelew, więc z tym nie ma problemu.. Jeśli chodzi o przelew tradycyjny to tak ajk najbardziej to jest widoczne.

drakers9 16

drakers9

Użytkownik
Dokonałem wczoraj przedpłaty na P24, gdyż posiadam konto w iPKO, a P24 nie posiada tego banku w systemie, więc przelałem pieniądze na P24, spisałem hasło i nr. nawet ID, czy możliwe, żeby do tej chwili pieniądze nie doszły ? Jak wchodze w &quot;przedpłaty&quot; to pytają jeszcze o e-mail z tym, że nie podawałem go nigdzie na P24.

drakers9 16

drakers9

Użytkownik
Witam ponownie. Panowie czy możecie mi powiedzieć którzy bukmacherzy nie weryfikują danych np. w sposób telefoniczny, ten BAH troche mnie już irytuje, pełnoletność mam za 3 miesiące, przez ten czas nie będę potrzebował tych pieniędzy także może to być taki który weryfikuje dane dopiero przy wypłacie.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Zdecydowana większość weryfikuje dopiero przy wypłacie...
Wcale jednak nie jest powiedziane, że spodoba im się sytuacja, gdy dane nie zgadzają się z tymi podanymi przy rejestracji.
Jeśli by tak było, to mógłbyś rejestrować się na dane z kosmosu... albo po prostu wysyłać czyjś dowód.
Radzę poczekać 3 miesiące

piotrex007 210,2K

piotrex007

Użytkownik
ale chcę zarejestrować się na swoje dane.
Nie rozumiesz...Nie zarejestrujesz się na swoje dane, gdyż jak podasz datę urodzenia XX.04.1993 To Ci nie zaakceptuje system rejestracji, bo wyskoczy Ci błąd, że nie masz 18 lat, a jak podasz niepoprawną datę urodzenia, to jak chcesz wysłać dowód potem, na którym będzie inna data urodzenia? Kukla dobrze mówi, że lepiej poczekać, tyle czasu wytrzymasz, a nie będziesz miał potem problemów.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Raczej nie Ramzes.
Ja mam konto na mame od paru lat. W sumie wszędzie Bet365,Expekt itd. A wpłaty robię z mojego konta Mbank albo z MoneyBookers (też na mame). Na bet365 mam notmalnie wszystko porobione, tyle tylko, że wypłata musi być na konto mamy, oczywiście.
Osoby trzecie mogą wpłacać na konto bukmachera, ale wypłacać tylko na zarejestrowane można ????

Do góry Bottom