>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"ulepszony system Marasa" - proszę o opinię

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
chyba normlane, że miałem racje bo piekne to by było, ale jednak kolega pomylił sie w obliczeniach i okazało się, że na minusie by sie wychodziło

na pierwszy rzut oka system wyglądał imponująco, więc nic w tym nie możliwego do trafienia meczy nie widziałem

żeby ten system miał racje bytu kursy musiały by być w granicach 2, a nie 1,45 i tu zaczynają sie schody to diametrialnie zmienia postać rzeczy bo przy kursie dwa na pare kuponów z 3 zdarzeniami raczej ciężko by było trafiać ciągle 2 mecze na 3, do tego nawet jesli by sie to udało to marna wygrana
tak, jest to normalne...:]

p. s. sory za post pod postem

E 0

erni

Użytkownik
Żaden system wam nie pomoże, im prędzej do tego dojdziecie tym lepiej, a już najbardziej z daleka trzymajcie się od martinagle.

B 0

blantyzwedlem

Użytkownik
Srednio za kazdym razem tzn ze jak postawisz 3 kupony po 100 zl po kursie 1,45 to po 2 wygranych masz 290 zl z tych 3 kuponow czyli azeby zarabiac na tym interesie musisz trafiac czesciej niz te 2z3 bo nie bedzie z tego zysku.

wincent 150

wincent

Użytkownik
nie 2z3 11razy z rzedu, tylko 2z3 a pozniej 3z3 na kazdym &#39;kroku&#39; wiec prawdopodobienstwo jest naprawde male, a ghs slusznie zauwazyl ze rownie maloprawdopodobne jest to ze przez caly &#39;system&#39; nietrafimy kuponu z dwoma zle wytypowanymi zdarzeniami
A ja edi myślę że nie warto, matematyka jest nieubłagana zazwyczaj.
Lepiej chyba znać się na jakiejś dyscyplinie,i grać single tam gdzie najniższa marża (BF ,Pinnacle), ale mogę się mylić ;)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
wincent &gt;&gt;&gt; Ty bardzo dużo piszesz , ale tak jakbyś czerpał satysfakcję z samego faktu pisania i nie przywiązując wagi do tego co inni napisali i co Ty sam napiszesz...
Przecież ja napisałem o tym , że warto te dyskusje przypomnieć i argumentację stron w niej uczestniczących...
P.s: sadzę też , że ten sprzed kilku dni apel Administracji o to aby nie dokonywać wpisów niemerytorycznych, jednozdaniowych i nic nie wnoszących, w dużej mierze do Ciebie był kierowany, bo wg mnie lokujesz się w najściślejszej czołówce w tej - niezbyt chlubnej - &quot;konkurencji&quot;....
Pzdr.
edi8

wincent 150

wincent

Użytkownik
wincent &gt;&gt;&gt; Ty bardzo dużo piszesz , ale tak jakbyś czerpał satysfakcję z samego faktu pisania i nie przywiązując wagi do tego co inni napisali i co Ty sam napiszesz...
(...)
P.s: sadzę też , że ten sprzed kilku dni apel Administracji o to aby nie dokonywać wpisów niemerytorycznych, jednozdaniowych i nic nie wnoszących, w dużej mierze do Ciebie był kierowany, bo wg mnie lokujesz się w najściślejszej czołówce w tej - niezbyt chlubnej - &quot;konkurencji&quot;....
Typer36 &gt;&gt;&gt; zmień nick na tryper bo do kubła to ludzkie gówna i śmiecie takie jak ty lądują - tryprem zarażone ????
Jak widać zdecydowanie....Na studiach psychologii tłumaczyli mi dawno temu że to się nazywa projekcja....

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
wincent &gt;&gt; jako wybitnie mniej od innych kumatemu, a czego dałeś dowód jako autor tej powyższej kompilacji mającej głębokie podłoże natury osobowościowej ( obecne odreagowywanie urażonej chorej ambicji - za zwróconą Ci kilka dni temu uwagę ) napiszę w zrozumiały dla Ciebie sposób, iż Twoje jakże tu liczne jednozdaniowe obsesyjnie natrętne pseudo komentarze w sposób zdecydowany i to in minus różnią się od tej mojej krótkiej bo jednozdaniowej repliki, jaką zaszczyciłem tamtego przygłupa..
.Bo replika z samej swojej istoty nie może być długa!
A zatem: znaj proporcją mocium panie! ????
Pzdr.
edi8

wincent 150

wincent

Użytkownik
wincent &gt;&gt; jako wybitnie mniej od innych kumatemu, a czego dałeś dowód jako autor tej powyższej kompilacji mającej głębokie podłoże natury osobowościowej ( obecne odreagowywanie urażonej chorej ambicji - za zwróconą Ci kilka dni temu uwagę ) napiszę w zrozumiały dla Ciebie sposób, iż Twoje jakże tu liczne jednozdaniowe obsesyjnie natrętne pseudo komentarze w sposób zdecydowany i to in minus różnią się od tej mojej krótkiej bo jednozdaniowej repliki, jaką zaszczyciłem tamtego przygłupa..
.Bo replika z samej swojej istoty nie może być długa!

A zatem: znaj proporcją mocium panie! ????

Pzdr.
edi8
Raz - to cieszę się że się różnią od Twojej repliki, martwiłbym się gdyby były w jej stylu.
Dwa - z ciekawości policzyłem szybko (mogłem się o 1-2 pomylić, choć wątpię) i wyszło mi w tym dziale 16 komentarzy w tym miesiącu (bez tego), chyba niewiele w porównaniu z tym że jesteś w stanie spokojnie walnąć 5-6 dziennie zawierających głównie inwektywy?

ja28 92

ja28

Użytkownik
wincent w jednozdaniowych i nic w zasadzie nie wnoszących wypowiedziach zdecydowanie przodujesz na tym forum, to nie tylko opinia Edi8. Następna osoba w tym rankingu jest daleko, daleko za Tobą. I nie chodzi tu o jednorazowe czasami zdarzające się każdemu wypowiedzi. Pomyśl o tym.

Do góry Bottom