Tylko jednej na 10 osób taka sztuka się uda.chyba nawet ty był bys wstanie trafic 7 kuponów z 3 zdarzeń na każdym po 1 błedzie i tak spory plus
Jak jesteś taki chojrak, to Ci proponuję zakład.spoko nie ma co sie klocic, to twoje zdanie, troche mnie to smieszy ze na 3 mecze 2 trafic pare kuponow to dla ciebie nie wykonalne
własnie cos to za pieknie wygladało trzeba to przeliczyćWitam
Moze to ja jakis lewy jestem, albo wy jestescie geniuszami z matematyki ale 2z3 po kursach 1,45 nie daje nam kursu nawet 3,0 ale pomijam to, a wiec jak autor watku zaklada ze bedzie zawsze trafial 2z3 po kursach 1,45 i ma jeszcze na tym zarobic to nie wiem. 1,45X1,45= mniej niz 2,0 przy czym stawiasz 3 kupony po 5 zl i jeden Ci wchodzi czyli masz 10 zl i 5 zl w plecy, to ja nie wiem jakim cudem grajac serie 2z3 masz np tam 1000zl.
Faktycznie, z matematyki nie błyszczysz 1,45 * 1,45 = 2,10.1,45X1,45= mniej niz 2,0.
Widzę, że nie tylko liczenie u ciebie kuleje, ale i z czytaniem ze zrozumieniem jest tragicznie.udzielasz sie w tym temacie pare dni i nawet nie zobaczyles ze od poczatku jest on zly z załozenia
Jak udowodniłeś i tego nie potrafisz. A akurat policzyłem w pamięci.ale spoko dobrze ze umiesz wlaczyc kalkulator i powiedziec wszystkim ile to 1,45x1,45. Bravo
chyba normlane, że miałem racje bo piekne to by było, ale jednak kolega pomylił sie w obliczeniach i okazało się, że na minusie by sie wychodziłoto moze ja tez cos powiem crucial załozył temat poprosił o opinie ghs ma swoje zdanie tomex11 swoje i mamy klasyczny spór wiec skoro tomex11 tak upierasz sie przy swoim zdaniu to zawrzyjcie dżentelmenski zakład i pokaż co potrafisz a nie tylko gadaj załóz temat i jedziesz..
PS.spójrz na mecze z tej soboty i niedzieli gdzie cała czołówka angielskiej niestrzeliła gola i wydawac sie pewna barcelona przegrywała 0:1 do polowy z jakas kiepska druzyna skonczyło sie remisem ale skoro umiesz to przewidzieć i trafić 7 razy 2/3 to prosze o pokaz
nie chce mi sie tego komentowac bo i tak nie zrozumiesz, po za tym umiesz liczyc wiec wiesz najlepiej... jak bys do tego umial czytac to zauwazylbys ze system rozpisany jest do sytuacjki kiedy na kazdym kroku mylimy sie (trafiamy 2z3) a pozniej trafiamy 3z3 co dopiero pozwala przejsc na nastepny krokskąd wziałeś, że od kroku drugiego musisz trafiać 3 z 3, chyba wyraźnie rozpisał , że za kazdym razem trafiasz 2 z 3, więc na 3 mecze jeden błąd to duże ułatwienie dla nas, jakbys umiał liczyć to na pierwszy rzut oka byś ogarnął, że 11 razy trafiająć 3 mecze czyli 33 mecze z kursem 1,45 nie wyszło by 1300zl tylko gruba suma 211 419,02 zł!!! (zaczynajac od 15 zł)
proste, że jesli na 3 mecze nie wchodzą ci dwa z kursem 1,45 to jakbys nie grał nic nie wygrasz
system ciekawy zaczynasz od 15 zł, które juz po pierwszym razie masz spowrotem z banku, więc praktycznie swojej kasy nie ryzkujesz, a możliwość jedengo błedu na każdy kupon składający sie z trzech zdarzeń bardzo ułatwia nam sprawe
grywam czasami innym po prostu va bank tyle, że kursy mniejsze pare razy ze 100 zrobiełem 3000/5000 zł
przy małym budżecie praktycznie tylko granie all inów daje nam duże zyski, ewentualnie trafienie kombosa z 10-15 zdarzeń, ale to każdy wie jak takie kombosy z jedengo /dwóch dni najczęściej się kończą, granie all inów ma fomre tez kombosa tylko rozłożonego w czasie , a to już sporo zmienia