>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"ulepszony system Marasa" - proszę o opinię

G 46

ghs

Użytkownik
Ja nie chcę takiego systemu, bo wiem, że taki nie istnieje. Piszę tylko, że ten konkretny system jest do bani, bo jest niemal niemożliwe trafianie kuponów 2 z 3 kilkanaście razy pod rząd. Jeśli twierdzisz inaczej, to pora na powrót do szkoły.

G 46

ghs

Użytkownik
To znaczy, że większość z nich trafisz, ale jest niemal pewne, że zaliczysz parę wtop (czyli tylko jeden mecz trafiony lub żaden).

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
ale masz 3 mecze, wystarczy ci trafić 2, a zaczynając nie od 15 zł, a od 100 zł nie masz 11 poziomów tylko sporo mniej, jak najbardziej realne

G 46

ghs

Użytkownik
Przecież Ci tłumaczę, że parę razy zdarzy Ci się nawet tych dwóch nie trafić, a tego ten system nie przewiduje.

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
to tez ci tłumacze, ze jesli na 3 mecze 7 kuponów nie wchodza ci 3 typy na 3 ze średnim kursem to po prostu skończ z bukmacherka, oczywiście może się tak zdarzyć, ale na 5 prób zaczynając od nowa, chyba nawet ty był bys wstanie trafic 7 kuponów z 3 zdarzeń na każdym po 1 błedzie i tak spory plus

G 46

ghs

Użytkownik
chyba nawet ty był bys wstanie trafic 7 kuponów z 3 zdarzeń na każdym po 1 błedzie i tak spory plus
Tylko jednej na 10 osób taka sztuka się uda.

Ty po prostu liczyć nie umiesz. Już Ci do deniak napisał. Trafić takie 2 z 3 jest łatwo. Trafić tak 2 razy pod rząd to już się zdarza pół na pół. Trafić coś takiego 7 razy z rzędu to się uda tylko raz na 10 razy. Takie są nieubłagane prawa matematyki. Tyle z mojej strony, takie jest moje zdanie. Ja znam Twoje, nie musimy się wzajemnie przekonywać.

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
spoko nie ma co sie klocic, to twoje zdanie, troche mnie to smieszy ze na 3 mecze 2 trafic pare kuponow to dla ciebie nie wykonalne zadanie

jesli masz aż taką nieskuteczność typów to żadnym sposobem nie bedziesz po prostu do przodu tak jak to napisałem na początku to lepiej nie grac w ogóle

G 46

ghs

Użytkownik
spoko nie ma co sie klocic, to twoje zdanie, troche mnie to smieszy ze na 3 mecze 2 trafic pare kuponow to dla ciebie nie wykonalne
Jak jesteś taki chojrak, to Ci proponuję zakład.
Traf siedem takich kuponów pod rząd. Jak Ci się uda, dostajesz ode mnie 200 zł. Jak przytrafią Ci się dwa pudła na jednym kuponie, to płacisz mi 50 zł. Stawkę możemy zwiększyć, jak Ci za mało.
Kłapać gębą każdy może. To co, skoro cię to tak śmieszy, to może zgarniesz 200 zł za free?

B 0

blantyzwedlem

Użytkownik
Witam

Moze to ja jakis lewy jestem, albo wy jestescie geniuszami z matematyki ale 2z3 po kursach 1,45 nie daje nam kursu nawet 3,0 ale pomijam to, a wiec jak autor watku zaklada ze bedzie zawsze trafial 2z3 po kursach 1,45 i ma jeszcze na tym zarobic to nie wiem. 1,45X1,45= mniej niz 2,0 przy czym stawiasz 3 kupony po 5 zl i jeden Ci wchodzi czyli masz 10 zl i 5 zl w plecy, to ja nie wiem jakim cudem grajac serie 2z3 masz np tam 1000zl.

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
ale w tym systemie moge miec 5 podejść zaczynając od 100 zl, a bede i tak 800 zł do przodu o ile on to dobrze policzył bo tego nie sprawdzałem

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
Witam

Moze to ja jakis lewy jestem, albo wy jestescie geniuszami z matematyki ale 2z3 po kursach 1,45 nie daje nam kursu nawet 3,0 ale pomijam to, a wiec jak autor watku zaklada ze bedzie zawsze trafial 2z3 po kursach 1,45 i ma jeszcze na tym zarobic to nie wiem. 1,45X1,45= mniej niz 2,0 przy czym stawiasz 3 kupony po 5 zl i jeden Ci wchodzi czyli masz 10 zl i 5 zl w plecy, to ja nie wiem jakim cudem grajac serie 2z3 masz np tam 1000zl.
własnie cos to za pieknie wygladało trzeba to przeliczyć

bo tu widze ktos już grał i 4 razy trafił w tym raz nawet 3 na 3 i cos mu inaczej wyszło

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
spróbuje to policzyć dokładnie jak tj bo tam zagmatwane bardzo

to jakas głupota chyba za piękne, żeby mogło byc prawdziwe

jak to przy pierwszym kuponie wychodzi przecież 1,45 X 1,45 X 5 = 10,50 zł

gdzie na kupon dajemy 15 zł, czyli 4,50 zł w plecy

nie wziął pod uwage, że w systemie przy 2 trafionych na 3 mecze dzielą stawke na 3 bloki

system był by idealny, ale niestety nie ma tak łatwo, chyba kolega sie pomylił

czy ja cos zle obliczyłem?

B 0

blantyzwedlem

Użytkownik
Wiesz moze mi sie pomylilo z 1,45X1,45 ze równa sie mniej niz dwa zero, ale geniuszem GHS to ty tez nie jestes, udzielasz sie w tym temacie pare dni i nawet nie zobaczyles ze od poczatku jest on zly z załozenia, ale spoko dobrze ze umiesz wlaczyc kalkulator i powiedziec wszystkim ile to 1,45x1,45. Bravo

rajdon 0

rajdon

Użytkownik
to moze ja tez cos powiem crucial załozył temat poprosił o opinie ghs ma swoje zdanie tomex11 swoje i mamy klasyczny spór wiec skoro tomex11 tak upierasz sie przy swoim zdaniu to zawrzyjcie dżentelmenski zakład i pokaż co potrafisz a nie tylko gadaj załóz temat i jedziesz..
PS.spójrz na mecze z tej soboty i niedzieli gdzie cała czołówka angielskiej niestrzeliła gola i wydawac sie pewna barcelona przegrywała 0:1 do polowy z jakas kiepska druzyna skonczyło sie remisem ale skoro umiesz to przewidzieć i trafić 7 razy 2/3 to prosze o pokaz

G 46

ghs

Użytkownik
udzielasz sie w tym temacie pare dni i nawet nie zobaczyles ze od poczatku jest on zly z załozenia
Widzę, że nie tylko liczenie u ciebie kuleje, ale i z czytaniem ze zrozumieniem jest tragicznie.
ale spoko dobrze ze umiesz wlaczyc kalkulator i powiedziec wszystkim ile to 1,45x1,45. Bravo
Jak udowodniłeś i tego nie potrafisz. A akurat policzyłem w pamięci.

L 72

loozer21

Użytkownik
Ja przeglądam całe to forum codziennie i nie rozumiem po co kombinowac jakies sytemy itp itd. Nie lepiej skupic sie na normalnej analizie spotkań. Po co wam jakis ulepszony system marasa grajcie poprostu swoje za odpowiednia stawke co do waszego budzetu i nie stawiajcie po 20 meczy licząc a nóż coś wejdzie. Zacznijcie analizowac spotkania i podbierac typy tym uzytkownikom forum ktorym idzie naprawde dobrze np Alex jest jak sami widzicie bardzo dobry tak samo i RObson. Uczcie sie od najlepszych oni nie graja zadnymi systemami tylko poprostu grają to na czym sie naprawde znają i wy tez nie kombinujcie tylko zajmijcie sie pewną dyscyplina sportu czy ligą na powaznie.

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
to moze ja tez cos powiem crucial załozył temat poprosił o opinie ghs ma swoje zdanie tomex11 swoje i mamy klasyczny spór wiec skoro tomex11 tak upierasz sie przy swoim zdaniu to zawrzyjcie dżentelmenski zakład i pokaż co potrafisz a nie tylko gadaj załóz temat i jedziesz..

PS.spójrz na mecze z tej soboty i niedzieli gdzie cała czołówka angielskiej niestrzeliła gola i wydawac sie pewna barcelona przegrywała 0:1 do polowy z jakas kiepska druzyna skonczyło sie remisem ale skoro umiesz to przewidzieć i trafić 7 razy 2/3 to prosze o pokaz
chyba normlane, że miałem racje bo piekne to by było, ale jednak kolega pomylił sie w obliczeniach i okazało się, że na minusie by sie wychodziło

na pierwszy rzut oka system wyglądał imponująco, więc nic w tym nie możliwego do trafienia meczy nie widziałem

żeby ten system miał racje bytu kursy musiały by być w granicach 2, a nie 1,45 i tu zaczynają sie schody to diametrialnie zmienia postać rzeczy bo przy kursie dwa na pare kuponów z 3 zdarzeniami raczej ciężko by było trafiać ciągle 2 mecze na 3, do tego nawet jesli by sie to udało to marna wygrana

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
skąd wziałeś, że od kroku drugiego musisz trafiać 3 z 3, chyba wyraźnie rozpisał , że za kazdym razem trafiasz 2 z 3, więc na 3 mecze jeden błąd to duże ułatwienie dla nas, jakbys umiał liczyć to na pierwszy rzut oka byś ogarnął, że 11 razy trafiająć 3 mecze czyli 33 mecze z kursem 1,45 nie wyszło by 1300zl tylko gruba suma 211 419,02 zł!!! (zaczynajac od 15 zł)

proste, że jesli na 3 mecze nie wchodzą ci dwa z kursem 1,45 to jakbys nie grał nic nie wygrasz

system ciekawy zaczynasz od 15 zł, które juz po pierwszym razie masz spowrotem z banku, więc praktycznie swojej kasy nie ryzkujesz, a możliwość jedengo błedu na każdy kupon składający sie z trzech zdarzeń bardzo ułatwia nam sprawe

grywam czasami innym po prostu va bank tyle, że kursy mniejsze pare razy ze 100 zrobiełem 3000/5000 zł

przy małym budżecie praktycznie tylko granie all inów daje nam duże zyski, ewentualnie trafienie kombosa z 10-15 zdarzeń, ale to każdy wie jak takie kombosy z jedengo /dwóch dni najczęściej się kończą, granie all inów ma fomre tez kombosa tylko rozłożonego w czasie , a to już sporo zmienia
nie chce mi sie tego komentowac bo i tak nie zrozumiesz, po za tym umiesz liczyc wiec wiesz najlepiej... jak bys do tego umial czytac to zauwazylbys ze system rozpisany jest do sytuacjki kiedy na kazdym kroku mylimy sie (trafiamy 2z3) a pozniej trafiamy 3z3 co dopiero pozwala przejsc na nastepny krok

Do góry Bottom