>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"ulepszony system Marasa" - proszę o opinię

C 13

crucial

Użytkownik
Witam!
Zaznaczam, że system jest nie mój, znalazłem go przypadkowo, proszę o opinię na jego temat i wartość dla zwykłego gracza.

W każdym kroku będę grał systemem 2 z 3 a AKO złożonym z dwóch lub trzech spotkań.
Kurs zdarzeń w systemie 2 z 3 powinien oscylować w granicach &lt;1.45; + ∞)

Symulacja przedstawiona poniżej jest dla sytuacji najgorszej w której mylimy się raz na każdym kroku. Przy czym mylić się oznacza nie trafić jednego zdarzenia w systemie 2 z 3, co powoduje że trafiamy tylko jedną kombinacją zamiast trzech. Symulacja jest dla kursu minimalnego czyli 1.45.
Stawka początkowa wyniesie 15 zł, gdyż tak łatwiej liczyć dla 3 kombinacji w systemie 2 z 3.

1 KROK
Gramy za 15 zł wygrana 31,50 zł

Z tych 31,50 zł odkładamy do banku 16,50 zł czyli mamy już swoją początkową stawkę zwróconą z małą nadwyżką.

BANK = 16,50 zł

2 KROK
Gramy za 15 zł i mylimy się czyli nie trafiamy jednego zdarzenia (lub grupy zdarzeń) zatem wygrywamy tylko 10,5 ponieważ trafiliśmy jedną kombinację z trzech ( 1,45x1,45x5=10,5).

Bierzemy z BANKU 4,5 zł.

Gramy za 15 zł wygrana 31,50 zł.

BANK = 16,50 – 4,50 = 12 zł.

3 KROK
Gramy za 31,50 zł i mylimy się (sytuacja analogiczna jak ta przedstawiona w kroku 2)

Bierzemy z BANKU 9,5 zł.

Gramy za 31,50 zł wygrana 66 zł.

BANK = 12 – 9,50 + 34,50 = 37 zł.

4 KROK
Gramy za 31,50 zł i mylimy się (sytuacja analogiczna jak ta przedstawiona w kroku 2)

Bierzemy z BANKU 9,5 zł.

Gramy za 31,50 zł wygrana 66 zł.

BANK = 37 – 9,50= 27,5 zł.

5 KROK
Gramy za 66 zł i mylimy się (sytuacja analogiczna jak ta przedstawiona w kroku 2)

Bierzemy z BANKU 20 zł.

Gramy za 66 zł wygrana 139 zł.

BANK = 27,5 – 20 + 73 = 80,5 zł.

6 KROK
Gramy za 66 zł i mylimy się (sytuacja analogiczna jak ta przedstawiona w kroku 2)

Bierzemy z BANKU 20 zł.

Gramy za 66 zł wygrana 139 zł.

BANK = 80,5 – 20= 60,5 zł.

7 KROK
Gramy za 139 zł i mylimy się (sytuacja analogiczna jak ta przedstawiona w kroku 2)

Bierzemy z BANKU 42 zł.

Gramy za 139 zł wygrana 292 zł.

BANK = 60,5 – 42 + 153 = 171,5 zł.

8 KROK
Gramy za 139 zł i mylimy się (sytuacja analogiczna jak ta przedstawiona w kroku 2)

Bierzemy z BANKU 42 zł.

Gramy za 139 zł wygrana 292 zł.

BANK = 171,5 – 42 = 129,5 zł.

9 KROK
Gramy za 292 zł i mylimy się (sytuacja analogiczna jak ta przedstawiona w kroku 2)

Bierzemy z BANKU 88 zł.

Gramy za 292 zł wygrana 613 zł.

BANK = 129,5 – 88 + 321 = 362,5 zł.

10 KROK
Gramy za 292 zł i mylimy się (sytuacja analogiczna jak ta przedstawiona w kroku 2)

Bierzemy z BANKU 88 zł.

Gramy za 292 zł wygrana 613 zł.

BANK = 362,5 – 88 = 274,5 zł.

11 KROK
Gramy za 613 zł i mylimy się (sytuacja analogiczna jak ta przedstawiona w kroku 2)

Bierzemy z BANKU 183 zł.

Gramy za 613 zł wygrana 1287 zł.

BANK = 274,5 – 183 + 1287 = 1387,5 zł.

KONIEC

Kursy potrzebne do systemu uważam za przystępne i średnio zaawansowany typer powinien sobie z nimi poradzić (typerzy zaawansowani powinni przejść ten system bez problemów).

Przedstawiona wersja to wersja najbardziej pesymistyczna zakładająca, że popełnimy 1 błąd w każdym z kroków. Pomimo tego wygrana i tak jest 2 razy większa niż u Marasa i wynosi 1387,5 zł. Tylko nie zapominajcie, że symulacja jest dla stawki początkowej 15 zł . Dlatego też wygrana jest odpowiednio większa. Z drugiej strony uważam że pomnożyć 15 zł na 1387.5 zł to super dobry wynik. Stanowi to 9200% stawki początkowej. Pokażcie mi system, który potrafi osiągnąć taki wynik przy takich gwarancjach (wg mnie wysokich) jak mój.

G 46

ghs

Użytkownik
Nieee no zajebiście. Przecież wystarczy tak trafiać 2 z 3 całe życie i człowiek jest milionerem. Po co się martwić o pracę, wystraczy codziennie puścić 2 z 3 za tysiączka i człowiek ma kasę na wszystko.
Gorszej głupoty dawno na forum nie było. Jak można zakładać, że się będzie ciągle trafiać 2 z 3 i jeszcze mówić, że zakłada się pesymistyczny wariant? Prawda jest taka, że ponad połowa z tych kuponów zakończy się stratą stawki.

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
Nieee no zajebiście. Przecież wystarczy tak trafiać 2 z 3 całe życie i człowiek jest milionerem. Po co się martwić o pracę, wystraczy codziennie puścić 2 z 3 za tysiączka i człowiek ma kasę na wszystko.

Gorszej głupoty dawno na forum nie było. Jak można zakładać, że się będzie ciągle trafiać 2 z 3 i jeszcze mówić, że zakłada się pesymistyczny wariant? Prawda jest taka, że ponad połowa z tych kuponów zakończy się stratą stawki.
jesli nie trafiasz dwoch zdarzeń z 3 po kursach 1,45 to daj sobie spokój z bukmacherka

moim zdaniem ciekawy system

gutek84 93

gutek84

Forum VIP
Jeżeli zakładasz że liczenie na trafienie 2 z 3 11 razy z rzędu jest dobrym systemem to daj sobie spokój z bukmacherką. Policz sobie prawdopobieństwo takiego zdarzenia i sam zobacz czy ten system ma sens.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
nie 2z3 11razy z rzedu, tylko 2z3 a pozniej 3z3 na kazdym &#39;kroku&#39; wiec prawdopodobienstwo jest naprawde male, a ghs slusznie zauwazyl ze rownie maloprawdopodobne jest to ze przez caly &#39;system&#39; nietrafimy kuponu z dwoma zle wytypowanymi zdarzeniami

T 0

tsquare

Użytkownik
Witam.Nie uważam to za rewelacyjny system ale spróbuję.
Zaczynam kwtą 30 zł.Niby powinno starczyć.:-D
Pierwsze zakłady odbyły się wczoraj:

Gram stawką według opisu.Bukmacher BWIN

Krok 1

1.Figueirense - Nautico (Obydwie drużyny strzelią gola?) -TAK 1,65✅
2.Estudiantes (ARG) - Arg.Juniors (ARG)-Kwalifikacja Estudiantes 1,4 ✅
3.Merida - Tijuana over 2,5 1,7 ⛔

Stan.26,55

Krok 2

1.Malta (U19) - Irlandia (U19) (1X2) -Irlandia 1,4✅
2.Francja (U19) - Lichtenstein (U19) over 2,5 1,3✅
3.Melbourne - Central Coast Mariners (czy obie dr.strzelą bramkę) 1,55✅

Stan.41,58

T 0

tsquare

Użytkownik
Rozumiem że jestem dalej na kroku drugim gdyż zaliczyłem wpadkę na 1 kroku jeżeli się mylę proszę mnie poprawić.

Czyli dalej krok 2 i dalej kwota 5zł na zakład razem 15zł

1.Polonia Bytom - Łódzki KS (Która drużyna strzeli pierwszego gola?) -POLONIA 1,5✅
2.Karlsruher SC - Borussia Dortmund (Połowa lub koniec spotkania (zakład wygrany, gdy wytypowany wynik będzie w połowie lub na koniec spotkania)) -DORTMUND 1,7✅
3.MSV Duisburg - FSV Frankfurt (1X2) -DUISBURG 1,4⛔

Stan.39,33

T 0

tsquare

Użytkownik
KROK 2 DALEJ

1.Helmond Sport - VV Venlo over 2,5 1,45✅
2.SBV Excelsior - FC Dordrecht over 2,5 1,55⛔
3.Cambuur - Stormvogels/Telstar over 2,5 1,40✅

STAN.34.48
Cofnę się do 1 kroku.

P 1

premi

Użytkownik
jesli nie trafiasz dwoch zdarzeń z 3 po kursach 1,45 to daj sobie spokój z bukmacherka

moim zdaniem ciekawy system
Z tego co piszesz to powinien sobie dać spokój nawet trafiając te dwa z trzech po 1.45 zawsze jest 1j do tyłu (skal od 1 do 10)

P.S. Dlaczego młodzi gracze uważają że kurs jest najważniejszym wyznacznikiem trafienia bądź nie kuponu? Każdy z nich jest pewien że niski kurs=łatwy zarobek lub że już trafiasz kupon a tu zonk... Ja po sobie już dawno zauważyłem że najlepiej obstawianie mi wychodzi gdy kurs jest ostatnią informacją jaką zdobywam na temat meczu/zdarzenia. Jeżeli mam już wybrany jakiś typ do zdarzenia to odrzucam je jeżeli kurs jest zbyt niski (poniżej 1.60).

E 0

erni

Użytkownik
Kurs nie powinien być ostatnią informacją, bo może się okazac zbyt niski i wtedy szkoda poświęconego na analize czasu.

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
nie 2z3 11razy z rzedu, tylko 2z3 a pozniej 3z3 na kazdym &#39;kroku&#39; wiec prawdopodobienstwo jest naprawde male, a ghs slusznie zauwazyl ze rownie maloprawdopodobne jest to ze przez caly &#39;system&#39; nietrafimy kuponu z dwoma zle wytypowanymi zdarzeniami

skąd wziałeś, że od kroku drugiego musisz trafiać 3 z 3, chyba wyraźnie rozpisał , że za kazdym razem trafiasz 2 z 3, więc na 3 mecze jeden błąd to duże ułatwienie dla nas, jakbys umiał liczyć to na pierwszy rzut oka byś ogarnął, że 11 razy trafiająć 3 mecze czyli 33 mecze z kursem 1,45 nie wyszło by 1300zl tylko gruba suma 211 419,02 zł!!! (zaczynajac od 15 zł)

proste, że jesli na 3 mecze nie wchodzą ci dwa z kursem 1,45 to jakbys nie grał nic nie wygrasz

system ciekawy zaczynasz od 15 zł, które juz po pierwszym razie masz spowrotem z banku, więc praktycznie swojej kasy nie ryzkujesz, a możliwość jedengo błedu na każdy kupon składający sie z trzech zdarzeń bardzo ułatwia nam sprawe

grywam czasami innym po prostu va bank tyle, że kursy mniejsze pare razy ze 100 zrobiełem 3000/5000 zł

przy małym budżecie praktycznie tylko granie all inów daje nam duże zyski, ewentualnie trafienie kombosa z 10-15 zdarzeń, ale to każdy wie jak takie kombosy z jedengo /dwóch dni najczęściej się kończą, granie all inów ma fomre tez kombosa tylko rozłożonego w czasie , a to już sporo zmienia

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
Z tego co piszesz to powinien sobie dać spokój nawet trafiając te dwa z trzech po 1.45 zawsze jest 1j do tyłu (skal od 1 do 10)

P.S. Dlaczego młodzi gracze uważają że kurs jest najważniejszym wyznacznikiem trafienia bądź nie kuponu? Każdy z nich jest pewien że niski kurs=łatwy zarobek lub że już trafiasz kupon a tu zonk... Ja po sobie już dawno zauważyłem że najlepiej obstawianie mi wychodzi gdy kurs jest ostatnią informacją jaką zdobywam na temat meczu/zdarzenia. Jeżeli mam już wybrany jakiś typ do zdarzenia to odrzucam je jeżeli kurs jest zbyt niski (poniżej 1.60).
to graj ten system po 1,6 jesli twierdzisz, że tak ci lepiej wtedy podejrzewam, że z 3 poziomy mniej bedziesz miał i wiecej wygrasz

G 46

ghs

Użytkownik
Tomex, weź się ogarnij i po pierwsze pisz z sensem, a po drugie nie ładuj 3 postów pod rząd.
Jeśli uważasz, że tak łatwno wytypować 2 z 3 złożone ze zdarzeń po kursie min. 1,45, to mam dla Ciebie propozycję. Spróbuj wytypować 2 z 3 pod rząd pięć razy. Jak Ci się uda, to przelewam Ci 300 zł. Jak Ci się nie uda, to Ty przelewasz mi 30 zł (dziesięć razy mniej).

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
Tomex, weź się ogarnij i po pierwsze pisz z sensem, a po drugie nie ładuj 3 postów pod rząd.

Jeśli uważasz, że tak łatwno wytypować 2 z 3 złożone ze zdarzeń po kursie min. 1,45, to mam dla Ciebie propozycję. Spróbuj wytypować 2 z 3 pod rząd pięć razy. Jak Ci się uda, to przelewam Ci 300 zł. Jak Ci się nie uda, to Ty przelewasz mi 30 zł (dziesięć razy mniej).
chłopie np w wekend w jeden dzień trafiłem 7 meczyków pod rząd z kursem powyżej 2 w tym 3 na jednym kuponie w nocy z soboty na niedziele oto kupon

DataZdarzenie
Zakład
Poprawnie
Rezultat
Sport
N lis 23 01:00:00Charlotte Bobcats - Milwaukee Bucks
Basketball
NBA
1X2
2​

274-79
2,22​
N lis 23 02:00:00Memphis Grizzlies - Utah Jazz
Basketball
NBA
1X2
2​

294-103
2,27​
N lis 23 04:00:00Calgary Flames - Detroit Red Wings
Ice Hockey
NHL
1X2
2​

22-5
2,15​

Kupione: So lis 22 23:05:00
Kurs Ogólny: 10,83​

Rodzaj:Pojedynczy Kupon
Kwota: 98,00 PLN​

ID Kuponu: 15063837
Wygrana: 1 061,80 PLN​

a w niedziele totenham 1,73 , hamburger 2,4, roma 2 i new jersey 2,6, a i jeszcze boston 1,45

wszystko pdo rząd, oczywiście nie zawsze tak jest, a kurs ma znaczenie ( to inni uzytkownicy pisali, że nie ma i chcą grac wieksze nikt im nie broni), ale jeden błąd na 3 zdarzenia to spory margines pomyłki i duże handi dla nas, więc system załozyciela tematu uważam za ciekawy, lecz inni stwierdzi, że pisze, że głupoty, oczywiście każdy może miec swoje zdanie

najwiekszy problem w tym sytemie polega na tym, że nie zawsze są trzy dobre mecze jednego dnia z kursem 1,45, a taki chyba musi być skoro gra sie system 2 z 3 i troche długo mogło by to trwać, lecz można zwiększyc stawke początkową, wtedy wyjdzie mniej poziomów bądź większa wygrana

napisałem, że grywam podobnie często, ale systemem all inów bez pomyłki mniejsze kursy ( czasami też wieksze) wtedy wystarcza jeden mecz z dnia bądź jeden mecz na pare dni

a i przy systemie all inów nie ma co zaczynać od mniejszej kwoty niz 100 zł

G 46

ghs

Użytkownik
Sorry, ale rozmawiamy o tym, co się komu kiedyś udało (7 kursów 2.00 pod rząd), czy o systemach, czyli o strategii gry opierającej się na systematyczności mającej przynosić dochody w dłuższej perspektywie czasowej. Widzisz różnicę? Ten system nie dopuszcza dwóch pomyłek na jednym kuponie (nie mówiąc już o trzech), a trzeba być bardzo naiwnym, by wierzyć, że tak się nie przytrafi.

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
Sorry, ale rozmawiamy o tym, co się komu kiedyś udało (7 kursów 2.00 pod rząd), czy o systemach, czyli o strategii gry opierającej się na systematyczności mającej przynosić dochody w dłuższej perspektywie czasowej. Widzisz różnicę? Ten system nie dopuszcza dwóch pomyłek na jednym kuponie (nie mówiąc już o trzech), a trzeba być bardzo naiwnym, by wierzyć, że tak się nie przytrafi.

jestes normlany? chcesz sytem żeby na 5 meczy nie wchodziły ci 4, albo najlepiej 5 i jeszcze, żeby ktos pewnie wpłacił ci kase na start, a wygrane przynosili ci do domu

jak może dopuszczac 2 czy 3 pomyłki jak gra sie 3 mecze na kupon

co ty bys chciał sytem znaleść, zeby ci dawał 100% wygrane bez względu na wyniki, to takie niestety nie istnieją, a ten system czy tam strategia gry który przedstawił kolega jest ciekawy

zaczynając od małego budżetu praktycznie nic nie ryzkując przy odrobinie szczęścia i dobrym typowaniu z mozliwością pomyłek można wygrac niezła sumke

Do góry Bottom