>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ukraina (Premier League) - 2013/2014

Status
Zamknięty.
emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Dyscyplina: piłka nożna / Ukraina / Premier League
Spotkanie: Metalurg Donieck ₋ Zorya
Typ: Metalurg Donieck
Kurs: 1,85
Bukmacher: WilliamHill
vs.

Analiza: dziś godzina 18:00 rozpocznie się spotkanie pomiędzy w/w drużynami. Po 6 rozegranych spotkaniach, Zorya plasuje się na 7 miejscu, a dzisiejsi gospodarze na 9. Metalurg może teraz nie zachwycał w lidze bo drużyna ta całą swą uwagę skupiała na eliminacjach do Pucharu UEFA, gdzie niestety w dwumeczu dalej przeszło Kukesi z Albani. Poprzedni sezon zakończyli odwrotnie, zajęli 5 pozycje a Zorya 10 miejsce. W bezpośrednich spotkaniach obu drużyn powiedziałbym że jest 50/50. Ostatnie 9 meczów gospodarzy przed własną publicznością to 7 zwycięstw i 2 remisy, jest to drużyna zdecydowanie swojego boiska !
W tym meczu przyjezdni zagrają z następującym osłabieniem : Vernydub, Chaykovskiy (6/1), Postransky (5/0), Šunjić (6/0), Gordienko (3/0), Idahor (2/0), Ferenchak (0/0), Oliynyk (0/0)
Wg. mnie warto skorzystać z tego typu przy widocznej absencji przeciwnika i przyzwoitym kursie jakie oferuje na to spotkanie WH.
wynik: Metalurg Donieck 2:0 Zorya / ✅ zaliczony !

Otrzymane punkty reputacji: +7
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Vorskla - Dynamo Kijów
Co prawda w tygodniu Kijów czeka mecz w ramach Ligi Europejskiej ale w lidze także trzeba grać i najlepiej by było wygrywać na chwile obecną Dynamo zaledwie na piątym miejscu co jest mega sensacją jak na tą ligę. Przyzwyczaili nas do dominacji właśnie Dynamo i Szachtar jedynie drużyna z Doniecka trzyma poziom natomiast Dynamo, dlatego nad Olgiem Blokhinem są &#39;&#39;czarne chmury&#39;&#39;. Gospodarze dzisiaj muszą sobie poradzić bez Kurilova i Mishchenko obaj to kluczowi gracze natomiast mniej ważni są : Dedechko,Vasilache i Kryvosheenko wszyscy Ci gracze dzisiaj nie wybiegną na boisko. Sytuacja w Kijowie ma się trochę inaczej nie zobaczymy Bezusa,Selina,Shovkovskiego, Garmasha. Świetnie spisuje się duet Mbokani i Yarmolenko mają po 5 i 3 bramki na koncie w tym sezonie.Podoba mi się też Nigeryjczyk Haruna który dobrze operuje na prawej stronie boiska czy Kijów dziś wygra? Powinien kurs jest przyzwoity
Win Dynamo Kijów @@ 1,65

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
MFC Mykolaiv - Szachtar Donieck
Ile padnie goli?
Typ: Więcej niż 4,5
Kurs: 4.00
⛔⛔⛔

Ile padnie goli?
Typ: Więcej niż 3,5
Kurs: 1.97
⛔⛔⛔

1 X 2 i liczba goli
Typ: Zespół 2 zwycięży, a w meczu padnie więcej niż 2,5 gola
Kurs: 1.40
✅✅✅

Przeglądając terminarz spotkań na jutrzejszy dzień, trafiłem na spotkanie w Pucharze Ukrainy, gdzie zmierzą się MFC Mykolaiv - Szachtar Donieck.
MFC to drużyna nic nie znacząca, grają w drugiej lidzie, gdzie obecnie zajmują 14 miejsce, na 16 drużyn, i jeśli nie poprawią swojej gry to mogą spaść.
Wyniki mówią same za siebie, więc nawet nie zdołają zdobyć w jutrzejszym meczu bramki, nawet nie powinni zagrozić bramce gości.
Szachtar zajmuje obecnie drugie miejsce, grają dość ciekawą piłkę, zdobywają dużo bramek, przy czym mało mało tracą, grają fajną ofensywną piłkę.
Jako, że jutrzejszy mecz jest meczem pucharowym i zobaczymy pewnie rezerwy w składzie Szachtara, a gospodarze, muszą skupić się na lidze, jeśli chcą się utrzymać.
Jestem przekonany, że zobaczymy jutro grad bramek w wykonaniu gości.

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Ukraina - Premier League
Spotkanie: Sevastopol - Dynamo Kijów
Typ: HT/FT 2/2 ⛔ ( X/2 )
Kurs: 1,90
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Wejścia w mecz drużyny z Sevastopolu są po prostu tragiczne. Ostatnie mecze to 4:0 do przerwy z Shakhtarem, 2:0 do przerwy z Odessą, 1:0 do przerwy z Volyniem, 2:0 do przerwy z Zoryą czy 1:0 do przerwy z Mariupolem. Oczywiście dla jasności wszystko to w dupę. I naprawdę nie rozumiem jak już w pierwszych połowach, przy pełni sił i koncentracji można tak sobie dawać ze sobą jechać. Ale to już problem tylko i wyłącznie dzisiejszych gospodarzy a my spróbujemy to wykorzystać.

Na szczycie ligi bardzo ciasno i jeśli Dynamo chce się poważnie liczyć w walce o najwyższe cele takie mecze jak ten musi na luzie wygrywać. Piłkarze z Kijowa od nieszczęśliwie przegranego meczu z Zoryą w każdym meczu później strzelali gola jak pierwsi. Tak też było i w ostatnim wyjazdowym meczu LE z Genkiem. Mecz ten przegrali 3:1 gdyż Genk z zimną krwią wykorzystał co tylko się dało w tym spotkaniu. H2H między drużynami też przemawia za gośćmi, gdyż ekipy spotkały się 4 razy i 4 razy górą byli piłkarze Dynama. Powodzenia !

emil1702 380

emil1702

Użytkownik
Zawodnicy oraz sztab szkoleniowy Metalista pozostają od trzech miesięcy bez wypłat, ostatnio nowy trener zespołu Markcevic powiedział oficjalnie o problemach. Z powodu braku płatności w następnym tygodniu piłkarze staną się wolnymi graczami i będą mogli opuścić klub.
FC Metalist Kharkiv - Zorya Luhansk
Data: 01.03.2014 (17:30)
Kurs: 5.00
Stawka: 3/10
Bukmacher: Marathonbet​

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Yesterday Metalist headcoach Myron Markevych criticized the club, after players haven’t got salary in 3 months. Player Sebastian Blanco also said the same on twitter. This morning Markevych then quit his job, and right now Metalist is looking to go bankrupt, especially after their owner Sergey Kurchenko hasen’t shown himself in Ukraine since the revolution.

After Markevych quit, he gave this press conference to “Football24” “I decided to quit my job at Metalist, the team is falling apart in front of us, and I do not want to witness that. In one week every player will get his contract ripped apart, and Metalist won’t have any 1st team players.

Owner Sergey Kurchenko was like the recently deposed president, a member of Party of Regions, and will go to jail when/if he returns to Ukraine. This odds is a nobrainer, is match dosen’t get cancelled, these odds are completely insane! GL! Only reason my stake is not higher, is because of restrictions.
Mecz dostępny aktualnie tylko w Marathonie. Łapać póki kurs jest, chociaż już i tak mocno spadł. Teraz jest 4,25.

Dziś rano połapałem @ 9,60 czysty win Zorya oraz DC @ 3,10 do AKO razem z Elazigspor 1X (vs Galatasaray) oraz z Nea Salamis DNB (vs Ermis).

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Metalist - Zorya
Typ: 2DNB @ ~5

Bukmacherzy blokują kursy, teraz już nigdzie nie puścimy tego meczu. Może jeszcze przemyślą sprawę, ja wychodzę z prostego założenia - jeśli kurs będzie wyższy niż 4, to wejdę z tym meczem.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Żeś się wychylił z kursem @5 na DNB ????
Jak podajesz typ (nawet bez analizy) to byś podawał przynajmniej z aktualnym kursem a nie z tym z wczoraj. Z resztą takiego kursu żaden buk nie miał i jak zdecydują się ponownie wystawić ten mecz to czysta &#39;&#39;2&#39;&#39; będzie w granicach zapewne @2-3 więc nie wiem po co teraz ten post.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Czernomorets +1 - Dnipro 1,97 marathonbet ✅ BTS 1,91 ⛔ bet365 Czernomorets DNB 4 bet365 ✅
Wiem, że gospodarze przegrali dwa ostatnie mecze, ale u siebie to bardzo mocna drużyna,
przegrali tylko z Szachtarem.
Goście chcą utrzymać przewagę nad Szachtarem, są teraz w dobrej dyspozycji,
ale od dawna tu nie wygrali, więcej niż golem.
Dla mnie czas na zakończenie passy, gospodarze bramkę powinni u siebie strzelić,
bo o Dnipro to się nie martwię.
Dla mnie +1 to pomyłka, bo tu musi być i jest +0,75 w azji.

djkruko 101K

djkruko

Użytkownik
hej dzis jest mecz tavrija - iliichivets co sądzicie bo z tabeli wynika ze tavrija jak wygra utrzyma sie kosztem zaporoza bo zaporoze wyprzedzilo przed ta kolejka tavrije tylko dlatego ze dostalo walkowera za mecz z ostatnia ekipa

chaotin 13

chaotin

Użytkownik
hej dzis jest mecz tavrija - iliichivets co sądzicie bo z tabeli wynika ze tavrija jak wygra utrzyma sie kosztem zaporoza bo zaporoze wyprzedzilo przed ta kolejka tavrije tylko dlatego ze dostalo walkowera za mecz z ostatnia ekipa
Też to zauważyłem.Zagrałem na Tavriya mimo , że od kiedy mają nowego trenera , Kostova nie wygrali 10 kolejnych spotkań ( 8 porażek i 2 remisy ).
Myślałem , że będzie dobrze gdyż ich przeciwnik nie gra już o nic.
Jednak patrzę gdy już mecz się rozpoczął , że ten Kostov wystawił same rezerwy razem z młodzieżowcami z drużyn u-21 i u-19 ????
Może jakiś konflikt był ? :-|
Wygląda to tak jakby nie zależało im na utrzymaniu...
Na drugim biegunie czyli w Iliichivets Mariupol , pełny pierwszy skład , jakby się drużyny miejscami w tabeli zamieniły.

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Supercup: Shakhtar - Din. Kiev
Typ: Powyżej 2.5 bramki |1.8| / 2:0 ⛔
Bet365

Na neutralnym terenie we Lwowie zostanie rozegrany mecz o Super Puchar Ukrainy , a więc o trofeum , który nie jest zbyt ważne dla klubów jak zapowiedzieli. Po tragedii samolotu niektórzy piłkarzy Szachtara odmówiła lotu do Doniecka tacy jak Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa i Facundo Ferreyra i wielce prawdopodobnie nie zagrają dzisiaj. Są to kluczowi i ważni gracze , a ponadto sytuacja pogarsza się w Szachtarem z dni na dzień. Dynamo Kijów znana marka na Ukrainie bez jakich większych braków kadrowych na dzisiejszy mecz. Dynamo Kijów zwłaszcza rezerwy zrobiły na mnie ostatnio bardzo dobre wrażenie wygrana w meczu kontrolnym przed dzisiejszym meczem z Hutnikiem Kraków 1:6 wiadomo nie można tego meczu do dzisiejszego porównywać , ale widziałem zaangażowanie drużyny , dobrą atmosferę , walkę o każdą piłkę i spokój trenera , który wie jak poukładać ten zespół. Historia bezpośrednich pojedynków przemawia za Shaktarem , bo od roku 2012 nie przegrali z zespołem z Kijowa, co więcej wygrali wszystkie takie mecze , ale w maju tego roku już w finale Pucharu Ukrainy zdołali tą passę przerwać przegrywając 1:2. Dziś jednak nie zagram na zwycięstwo zawodników z Kijowa lecz na bramki , bo jak dochodzi do starć pomiędzy tymi zespołami zawsze jest ciekawe i nawet brak kilku zawodników gospodarzy nie powinno im odmówić chęci zwycięstwa , a Dynamo tak samo będzie walczyło o ten cel. Oczekuję dobrego spotkania i kilku bramek.

A 93

ateo87

Użytkownik
kursy na dzis na Dynamo to czyste promo ... Szachtar nie ma kim tu zagrac beda cuda na kiju w tym sezonie na Ukrainie nikt tam grac nie bedzie chcial Kijow to zdeklasowac powinien w tym sezonie lige ...

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
kursy na dzis na Dynamo to czyste promo ... Szachtar nie ma kim tu zagrac beda cuda na kiju w tym sezonie na Ukrainie nikt tam grac nie bedzie chcial Kijow to zdeklasowac powinien w tym sezonie lige ...
Nie zgodzę się z Tobą , że to czysta promocja , bo takich nie ma w obstawianiu. Ma kto grać w Szachtarze lecz w dzisiejszym pojedynku kilku zabraknie graczy , ale to spowodowane czymś innym niż piłką nożną. A co do zdeklasowania ligi przez Dynamo Kijów to jeszcze sezon się nie rozpoczął (początek za 3 dni) , więc nie wiadomo jak z formą itp .. pochopnie nie ma co pisać.

A 93

ateo87

Użytkownik
wlasnie dlatego nie maja kim grac zadne z pilkarzy kltorzy nie wsiedli do samolotu dzis nie zagraja wystarczy poszukac i wiadomo ze dzis tylko 6 pilkarzy z podstawowego skladu Dynamo sklad ma duzo lepszy kursy juz polecialy ale win bedzie gladki

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom