grycu
Użytkownik
Rozumiem, że pijesz tutaj do mnie, bo to ja dawałem typ na Williamsa. Cóż, mój błąd. Nie spodziewałem się, że Walijczyk zagra tak marnie. Co prawda w drugiej części meczu zagrał trochę lepiej, ale przy 1-5 to już było za późno. Każdy kto jednak snookera ogląda ten wie na co stać Williamsa i takiego Kinga powinien zjadać on na śniadanie.masz racje, troche jest w tym frustracji, ale czy w analizie zamiast zdan typu "W UK jednak widzę spokojny win Williamsa" nie powinno byc "trudny, ciekawy mecz nam sie szykuje, szanse 60/40", wtedy moze bym odczuwal mniejsza frustracje.
Co do Waldena to czułem, że tak to się może skończyć, bo już parę razy na nim się przejechałem. To zawodnik, który gdy jest w uderzeniu może pokonać każdego. Jeśli jednak mu nie idzie to na jego grę nie można patrzeć. Wczoraj mógł to wygrać na lajcie 6-0, a przegrał oddając na własne życzenie kolejne frejmy. Brecel na mnie wielkiego wrażenia nie zrobił i w kolejnej rundzie powinien wylecieć z turnieju z hukiem.
@ Murphy - Dott 1.50 Tobet
Tak jak kilka osób tutaj już pisało popieram typ na Shauna. W 1 rundzie bardzo solidna gra przeciwko Milkinsowi. Z drugiej strony Dott, który od dawna jest kompletnie bez formy i w UK też szału nie ma. Udało się pokonać Goulda po okrutnych męczarniach 6-5, ale poziom gry Szkota jest raczej słaby.
@ Fu - Stevens 1.85 Tobet
Tutaj trochę ostrożniej za niższą stawkę. Azjata bardzo mi zaimponował swoją grą w 1 rundzie przeciwko Allenowi. 2 setki i kilka wygrywających podejść budzi szacunek. Stevens jak to Stevens. Pomimo wysokiej wygranej z Dale'm szału nie było. Kilka bardzo dobrych wbić, kilka żałosnych pozycjonowań. Walijczyk zagrał na swoim poziomie i myślę, że na tak dysponowanego Fu to może być za mało.