napoleoni
Użytkownik
http://www.vipleague.me/boxing/274143/1/ufc-182:-fight-pass-exclusive-early-prelims-live-stream-online.htmlgdzie oglądacie UFC macie jakieś streamy darmowe??
lub
http://wiz1.net/channel2
http://www.vipleague.me/boxing/274143/1/ufc-182:-fight-pass-exclusive-early-prelims-live-stream-online.htmlgdzie oglądacie UFC macie jakieś streamy darmowe??
Mobilność Hardkorowego Koksa ????Ta Alexis to w ogole potrafi sie bic czy co ona robi?
Od zaawsze mnie zastanawia jedno, po co ktos sie pcha na taki poziom walki jezeli nie ma pojecia. Przeciez to jest osmieszenie po calosci i ja bym jej juz szansy nie dal.Mobilność Hardkorowego Koksa ????
Niech rzucą ręcznik bo szkoda dziewczyny.
Taki sam "zapal" do walki jak dzis u Dufresne widzialem u Barnatta w walce z Narvaezem a wczesniej u Nelsona w walce ze Storym. Po prostu dno i nic wiecej.Od zaawsze mnie zastanawia jedno, po co ktos sie pcha na taki poziom walki jezeli nie ma pojecia. Przeciez to jest osmieszenie po calosci i ja bym jej juz szansy nie dal.
Ja juz utopilem i moge ogladac czysto sportowo, niestety Nigdy wiecej walk kobiet.Taki sam "zapal" do walki jak dzis u Dufresne widzialem u Barnetta w walce z Narvaezem a wczesniej u Nelsona w walce ze Storym. Po prostu dno i nic wiecej.
Na szczescie dzisiaj bez stawiania wiec moglem kibicowac Reneau. A gdybym stawial to bym utopil juz na pierwszej walce ????
Mistrz jest tylko jeden . Wygrane Jonsa oraz LombardaChampion Jon Jones - 1.61 - 10/10 - Pinnacle
A i czy ktoś wspominał że zapasy Cormiera są na innym poziomie co Jonsa Został upokorzony . 3 obalenia w 4 rundzie . Napoleoni zmieni chyba zdanie :grin:Napisał Napoleoni ->
Nie wiem jak można w ogóle pisać że zapasy Jonesa i Cormiera są na zbliżonym poziomie
Cody TKO 3 runda :grin:Cody Garbrandt - 2.90 - Pinnacle
Nigdy więcej kobiecego mma nigdy , nawet jak ślepa czy kulawa będzie walczyć . Pluje sobie w brodę bo zagrałem to na siłę .Alexis Dufresne - 1.58 - Pinnacle
Daniel Cormier (USA) - Jon Jones (USA)
1 2 - Kto wygra?
Typ: Jon Jones (USA)
1.57
Nie oszukujmy się, ale kurs na JJ trzeba brać. Sprzedawajcie samochody, domy, wszystko co ma jakąś wartość i stawiajcie zarobione pieniądze na MISTRZA!!!!
Mistrz jest tylko jeden. Nikt mu nie może zagrozić i odebrać pasa. Nie ma płaszczyzny, w której Cormier jest lepszy od swojego najbliższego przeciwnika.
Warunki fizyczne są spore, co z łatwością wykorzysta JJ. Na papierze wygląda to na masakrację.
Nie ujmuję umiejętności Danielowi, bo jest dobry w tym co robi, ale Jon to geniusz, który posiada dar.
Na jakieś obalenia ze strony DC nie liczę, bo zasięg JJ mu na to nie pozwoli.
Jestem jeszcze ciekaw, jak egzamin zda kolana Daniela, z którym miał problem.
Jaram się tą walką!
Kyoji Horiguchi (JPN) - Louis Gaudinot (USA)
Typ: 1
1.20
Unibet
Mody Samuraj pukający do TOP 10 kontra mało znaczący Amerykanin.
Japończyk to bardzo dobry striker, dynamiczny. Jak na kategorię muszą posiada mocny cios. Bardzo dobry w płaszczyźnie kickbokserskiej.
Louis wraca po kontuzji. Swoje ważniejsze walki przegrywał. Nie posiada tytanowej szczęki, co przy ciosach Japońca może okazać się dla niego katastrofalne. Można nawet pograć, że walka zakończy się przez TKO/KO dla Samuraja.
Louis to jeździec bez głowy, łatwo się podpala co powinien wykorzystać Kyoji, bo przeciwnika trudnego nie dostał.
Hector Lombard (CUB) - Josh Burkman (USA)
1.18
Unibet
Lombard to dzik jakich mało. W półdystansie może zabić każdego. Cechują go ciężkie ręce oraz dynamika. Poprawił się pod względem kondycyjnym.
Rozszarpie swojego przeciwnika w każdej płaszczyźnie.
Josh to same porażki, a jego walka miała miejsce w 2008 roku. Od tamtego czasu pewnie sporo się zmieniło.
Łatwy win dla Hectora.
Donald Cerrone (USA) - Myles Jury (USA)
1.45
Unibet
Na temat tej walki zostało wszystko opisane.
Pudzianie, jak już cytujesz, to cytuj wszystkie nasze wypowiedzi ????W stójce do jednej bramki
nie wiem jak skróty ale pełne walki znajdziesz tutaj: http://mmashare.com/jakieś skróty walk może byście panowie ogarneli ? bo np podczas walki Cerrone wyszedłem z psem na spacer bo mi jęczał ????