Jesli kopniecie bylo intencjonalne- wygrana kopnietego, jesli przypadkowe- NC, czyli walka uznana za nieodbyta i zazwyczaj rewanz w najblizszym czasie. Aczkolwiek "wspolczesni" gladiatorzy zazwyczaj walcza dalej.Kevin Lee ciekawy zawodnik, 22 lata, a niezly boks i zapasy, przynajmniej na tle tego rywala.
Jezeli po kopnieciu w krocze zawodnik po 5 min nie dojdzie do siebie to jakie jest rozstrzygniecie? Na korzysc kopnietego? Nigdy nie widzialem sytuacji, w ktorej te 5 min by zlecialo.
A ja wlasnie chyba sie dopiero zainteresuje ???? Od czasu do czasu zerkałem sobie na YT jakieś tam fragmenty ale ostatnio obejrzałem komedie "Mocne uderzenie" a dzisiaj tak w sumie przypadkiem tą galę oglądam ale ta walka Cote - Thomson spodobała mi się nie ze wzgledu na widowisko ale na relacje zawodnikow. Nie wiem czy w UFC to codziennosc czy moze ta para darzy sie jakims specjalnym szacunkiem ale mi osobiscie bardzo sie to spodobało (takie "januszowe" podejście ale chyba czas się zainteresować tym sportem ???? )Wstyd sie przyznac, bo mma interesuje sie juz dluzszy czas, ale przy okazji wakli Cote z Thompsonem zastanawiam sie jak sa i czy w ogole jakos znaczaco punktowane jest stopowanie obalen? Wiadomo, ze jezeli ktos obali to jest to znaczaca rzecz w decyzji sedziow, a co jezeli ktos nie daje sie obalic i zatrzymuje np 5/5 prob?
Z tym bywa roznie, akurat dwaj zawodnicy bez wiekszych spin, ogladaj dalej, Conor z Porierem napewno nie beda sie przytulacA ja wlasnie chyba sie dopiero zainteresuje ???? Od czasu do czasu zerkałem sobie na YT jakieś tam fragmenty ale ostatnio obejrzałem komedie "Mocne uderzenie" a dzisiaj tak w sumie przypadkiem tą galę oglądam ale ta walka Cote - Thomson spodobała mi się nie ze wzgledu na widowisko ale na relacje zawodnikow. Nie wiem czy w UFC to codziennosc czy moze ta para darzy sie jakims specjalnym szacunkiem ale mi osobiscie bardzo sie to spodobało (takie "januszowe" podejście ale chyba czas się zainteresować tym sportem ???? )
O to w sumie też będzie ciekawe, nie będę narzekał jak będzie taki pełen złości fight Ale takie pozytywna (niewrogą) relacje tez czasem dobrze zobaczyc ????Z tym bywa roznie, akurat dwaj zawodnicy bez wiekszych spin, ogladaj dalej, Conor z Porierem napewno nie beda sie przytulac
Thompson sie fajnie zaprezentowal, ciekawa stojka reszta walk do zapomnieniaNie żartujmy panowie, póki co ta gala jest tragiczna, ale od walki Cruza, czyli już za chwile powinno być ciekawiej.
Manny sie ladnie uratowal.Taaa... Ta gilotyna w 1 walce też bardzo ładna, ale reszta delikatnie mówiąc nijaka, nawet z niespodzianki Ebersole'a się nie ciesze mimo iż trafiłem na tapology, zresztą słychać po gwizdach widowni że są mocno znudzeni.
Tez sie zdziwilem, w 2 rundzie i na poczatku 3 wygladalo to jakby czarnuch mial go wylozonego do skonczenia, a nagle przestal atakowacManny sie ladnie uratowal.
Walka Ebersole'a z Howardem masakra, ten drugi do bolu bierny, walka spokojnie do wygrania. Kto zrozumie tych czarnych? ????
A teraz powrot Dominatora.
Jakbym miał teraz strzelać to nie zdziwi mnie wtopa Zingano, ale to będą dobre walkiTo teraz Zingano wygrywa, Kenedy z Romero ida do decyzji, Conor wygrywa, Cerrone wygrywa i Johnson wygrywa przed czasem i piekny wieczor, troche tego jeszcze zostalo, ale wszystko do zrobienia