>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC 165: Jones vs Gustafsson: 21.09

Status
Zamknięty.
napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik

Brawo Daniel! ????

Caceres zrobił na mnie znakomite wrażenie, zapamiętać sobie tego kolesia! Ktoś dający wygraną jego rywalowi (to był split), oglądał chyba inną walkę

Oboje bardzo słabo, Brazylijczyk obalenia, ale kondycja i stójka słabe, Kanadyjczyk tragiczny taktycznie, co to za kickbokser co nie czuje dystansu i schodzi do klinczu? Decyzja broni się tym że 1 runda mogłabyć 10-8 ale jak dla mnie to i tak remis, 2 runda od poza 1 minutą Kanandyjczyk dominował stójce, 3 runda do jednej mordy, a i na sprowadzenie odpowiedział pięknym slamem. Może nie wałek, ale w obie strony mogło iść, dla mnie lepszy był Kanadyjczyk, ale przez wypompowanie się rywala w pierwszych 6 minutach.

&quot;Jeśli Forte nie będzie cały czas trzymać się bardzo blisko Makdessiego, a ten będzie miał dystans w oktagonie, może to być wręcz deklasacja&quot;

Thompson

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Dużo, dużo szczescia. Tak jak myslalem walka 50 na 50, no z małym wskazaniem na Polaka, buki poleciały z kursem 1.30, ale wazne, ze weszło...
Pogubił nam się Danie, sam Juras mówił, ze nie wie co zrobił w tej walcem, po co ten klińcz, po co na siłe na kimura. Wyrwonana walka, a przez nieudaną kimure obraz walki się diametralnie zmienił. Polak zdecydowanie przegrał 2r, 3 runda nic sie nie działo nudy. Polak nie rzucił się do ataku, zwyciesców się nie sądzi, ale juz widze te opisy, że pokazał charakter itp. Gów** prawda ???? W 3r nie zrobił nic aby wygrać, pchał się w klińcz, zero ciosów no aż do szczesiwej akcji. rywal pływał ze zmeczenia i dostał pięknym ciosem. Za to brawa, dużó szczescia...
Konkretnie za samą walke cieżko coś dobrego powiedzien o Danielu, myślalem, ze rzucił się w 3 rundzie ale tego nie było, wyszło to na plus, ale taki nokałt to masa szczescia. Dużo, dużó pracy przed Polakiem. Jak ktoś dzisiaj w wiadomościach zobaczy samą końcowe będzie zachwyocony, ale my wiemy jaka była prawda ????

salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
Danielowi ciezko będzie znalezc przeciwnika, ktorego może pokonac w UFC.
Chyba , ze Kirilenko i mu podobni.
Polak wyraznie polował na KOTN. 50 k $ bonusu za nokaut do jego umiarkowanej wypłaty ( obstawiam jakies 12 k $ + 12 k $ za wygraną) to ładny zastrzyk.

Czas pakować walizki, Polak osiągnął dziś szczyt kariery, nastapi brutalny zjazd w dół. Już Nandoropodobnego raczej nie spotka w UFC, zeby móc coś wygrać.

K 116

kopakos

Użytkownik
Wie ktoś jak nazywa się nuta która leci jako przerywnik z walkami ufc na orange sport ? Nawija w nim gość, a na refrenie jakaś babeczka. Nie znam jakoś specjalnie dobrze angielskiego, ale na końcu refrenu jest bodajże coś w stylu &quot;the people wait for the next best&quot;. Non stop mi siedzi ta nuta w głowie :grin:

to-ten-cham 286

to-ten-cham

Użytkownik
Mam 73.91% trafionych wyników i rodzajów zakończenia walk, trzeba poprawić statystykę ???? Kogo typuje na ewentualne wtopy gali?
-Costa
-Kimura
O resztą zbytnio się nie martwię, chociaż wiadomo, sensacje zawsze możliwe. Kto potrzebuje linków do gali pisać na priv, oby za 8 godzin Szwed był mistrzem wagi półciężkiej ????
Gratuluję poprawnego typu na Dustina Kimure, szkoda że trochę wcześniej nie dałeś tego typu ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
@to ten cham, powiem Ci że jestem zawiedziony tą galą, co prawda wiadomo że tych walk z facebooka itd się nie obstawia, zwyczajnie są to walki słabych zawodników, i w większości także dzisiaj, detal decyduje o zwycięstwie. Kimure miałem na kuponie gigancie, ale poległ mi przez Menjivara, zresztą jestem zaskoczony tak słabą postawą tego zawodnika. Jury podobnie, bardzo słaby występ, właściwie największe wrażenie zrobił na mnie Caceres. Teraz tylko czekać na Khabiba, wtopę Costy i Jones&#39;a ale czysto kibicowsko, wielkiej kasy na tą gale nie słałem.

to-ten-cham 286

to-ten-cham

Użytkownik
U mnie już wszystkie kupony w koszu, pozostało jeszcze 5 węży-rozpisy, ale niestety wyszło tak że zmixowane są ksw.
Teraz się rozstrzygnie kto z nas lepiej typował walkę:
BAM BAM vs. Rosyjski Orzeł.

UFF... jeszcze do końca rd. 2, miałem cichą nadzieję, że BAM BAM znokautuje Khabiba, gdy szedł na wymianę. Mega walka.

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik

Nie mówię że Healy był zły, ale miejsce Khabiba jest w walce o mistrzostwo świata. Mogę się założyć że przed kolejną walką znowu pojawią się teksty że jest przereklamowany, że rywale słabi. To 2krotny mistrz świata Sambo, mistrz świata w grapplingu, czarny pas Judo, 21-0 w MMA, 5-0 w UFC. Jakby był Amerykaninem, od roku chodziłby z pasem. Swoją drogą, 1 runda 2 razy więcej celnych ciosów po stronie Dagestańczyka. AKA, to nie tylko umiejętności, ale znakomite taktyczne przygotowanie do walki. To teraz Szwed robi sensacje tysiąclecia i można spokojnie iść spać ????

Barao
Nie ma w MMA ludzi nie do pokonania. Kropka

salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
WYNIKI

Walka wieczoru:

Pojedynek o pas mistrza UFC w wadze półciężkiej
205 lbs: Jon Jones pok. Alexandra Gustafssona przez jednogłośną decyzję (2 x 48-47, 49-46).

Główna karta:

Pojedynek o tymczasowy pas mistrza UFC w wadze koguciej
135 lbs: Renan Barao pok. Eddie Wineland przez TKO (obrotowe kopnięcie na głowę i uderzenia), 2. runda, 0:35.

265 lbs: Brendan Schaub pok. Matta Mitrione przez techniczne poddanie (brabo), 1. runda, 4:06.
185 lbs: Francis Carmont pok. Costasa Philippou przez jednogłośną decyzję, (2 x 30-27, 30-26).
155 lbs: Khabib Nurmagomedov pok. Pata Healy’ego przez jednogłośną decyzję, (3 x 30-27).

Walki w FOX Sports 1:

155 lbs: Myles Jury pok. Mike’a Ricciego przez niejednogłośną decyzję, (2 x 29-28, 28-29).
135 lbs: Wilson Reis pok. Ivana Menjivara przez jednogłośną decyzję, (3 x 29-28).
170 lbs: Stephen Thopmson pok. Chrisa Clementsa przez TKO (uderzenia w stójce), 2. runda, 1:27
135 lbs: Mitch Gagnon pok. Dustina Kimurę przez techniczne poddanie (gilotyna), 1. runda, 4:05.

Walki na facebooku:

155 lbs: John Makdessi pok. Renee Fortego przez KO (lewy sierpowy i uderzenia w parterze), 1. runda, 2:01.
155 lbs: Michel Prazeres pok. Jesse’ego Ronsona przez niejednogłośną decyzję, (2 x 29-28, 28-29).
135 lbs: Alex Caceres pok. Rolanda Delorme’a przez niejednogłośną decyzję, (2 x 29-28, 28-29).
265 lbs: Daniel Omielańczuk pok. Nandora Guelmino przez KO (lewy sierpowy), 3. runda, 3:18.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom