>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC 131: Dos Santos vs Carwin 11 czerwca 2011

Status
Zamknięty.
legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Podejrzewam że widziałem ja nieco wcześniej niz ty na tym mma-core.pl bo coś było u mnie koło 4 nad ranem jak leciała ???? I tak uważam nadal że jest cip.. i Valazquez go wciągnie nosem

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Cain jest moim zdaniem obecnie najlepszym ciężkim na świecie, nie tylko w UFC. Wiadomo, parter zajebisty, świetne obalenia, rzuty zapaśnicze itd. Ale od walki z Kongo, która obnażyła jego braki w stójce, poprawił ten element niesamowicie. Stał się zawodnikiem kompletnym. Do tego on jest /był przed kontuzją/ niesamowity atletycznie - silny, szybki i, jak na wagę ciężką, niesamowicie intensywny, zajeżdżał rywali kondycyjnie. Jednak ta kontuzja może mu przeszkodzić w obronie masa. Jednak jestem pewny, że jeśli straci tytuł z JDS, to jeszcze wróci na szczyt.

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Wyniki.

Walka wieczoru:
265 lbs.: Junior Dos Santos pok. Shane’a Carwina przez jednogłośną decyzję, 2 x 30-27; 30-26
Główna karta:
145 lbs.: Kenny Florian pok. Diego Nunesa przez jednogłośną decyzję, 2 x 29-28; 30-27
185 lbs.: Mark Munoz pok. Demiana Maię przez jednogłośną decyzję, 2 x 29-28; 30-27
265 lbs.: Dave Herman pok. Jona Olav Einemo przez TKO (uerzenia w parterze), 3:19 runda 2
155 lbs.: Donald Cerrone pok. Vagnera Rochę przez jenogłośną decyzję, 30-27, 30-27, 30-26
Walki Spike TV:

155 lbs.: Sam Stout pok. Yvesa Edwardsa przez KO (lewy sierpowy), 3:52 runda 1
185 lbs.: Chris Weidman pok. Jessea Bongfeldt’a przez poddanie (duszenie gilotynowe), 4:54 runda 1
Pozostałe (facebook / youtube):
205 lbs.: Krzysztof Soszynski pok. Mikea Massenzio przez jednogłośną decyzję, 30-27, 30-26, 30-27
185 lbs.: Nick Ring pok. Jamesa Heada przez poddanie (RNC), 3:33 runda 3
145 lbs.: Dustin Poirier pok. Jasona Younga przez jednogłośną decyzję, 30-27, 30-27, 29-28
265 lbs.: Joey Beltran pok. Aarona Rosę przez TKO ( uderzenia w parterze ), 1:26 runda 3
145 lbs.: Darren Elkins pok. Michihiro Omigawę przez jednogłośną decyzję, 29-28, 29-28, 30-27

tomek-host 29

tomek-host

Użytkownik
Podejrzewam że widziałem ja nieco wcześniej niz ty na tym mma-core.pl bo coś było u mnie koło 4 nad ranem jak leciała ???? I tak uważam nadal że jest cip.. i Valazquez go wciągnie nosem
nie byłbym tego taki pewien że Velasquez wciągnie Juniora nosem zależy od płaszczyzny walki napewno JDS bedzie chciał walczyc w stójce i bedzie unikał parteru jak zawsze natomiast Cain to zawodnik bardziej parterowy moim zdaniem JDS to starcie wygra bo w stójce wymiata i zaden z cięzkiej nie ma takiej stójki jak on

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Junior zdominował Carwina. Świetne kombinacje, obrona przed obaleniami to miało wpływ na przebieg walki. Z Lesnara też nie było by co zbierać. Co do Velasqueza to wszystko zależy od formy w jakiej będzie Mistrz wagi ciężkiej UFC. Leczy kontuzję, prawie rok nie walczył dlatego buki faworyzują w tym pojedynku JDS. Walka na pewno będzie ciekawa, ale kiedy do niej dojdzie nie wiadomo. Na pewno będzie jeszcze czas porozmawiać o tym pojedynku. Za tydz następna gala i trzeba się brać do analizowania walk, a nie napinki w temacie ;).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom