>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC 131: Dos Santos vs Carwin 11 czerwca 2011

Status
Zamknięty.
snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Po obejrzeniu ważenia postanowiłem zagrać na Juniora Dos Santosa. Dlaczego ? Bardzo dużo mówiło się o nowej diecie Carwina, o przygotowaniu, trenowaniu kondycji. Miał zbić sporo na wadzę, a okazuje się, że tylko 5 kg schudł :;/: Być może ma mocniejsze uderzenie, ale jest wolniejszy od JDS, mniej ruchliwy, słabsza technika, sporo przyjmuje i zdecydowałem się na Juniora Dos Santosa po kursie 1.57 w bet365

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Po ważeniu pierwsza myśl: ***** MAĆ, JAK TEN FLORIAN WYGLĄDA ????
I Carwin, i JDS w dobrej formie, obaj powiedzieli, że będzie nokaut ???? Nie wiem jak z wagą, nigdy mnie to nie interesowało, ale Brazylijczyk nie dorobił trochę mięska?
JOE też dojebał na wadze ładnie, może dać fajną walkę z Hermanem.
SOSZYŃSKI MEGA SYLWETKA! Nie zapominajmy, WAR KRZYCHU!

salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
155 lbs.: Donald Cerrone (14-3) vs. Vagner Rocha (6-1)

Tutaj pozwole sobie zatypować, znowu , że walka zakończy się przez konkretną metodę.

Rocha by submission
7.5 w 5Dimes
1/10

Rocha jest underdogiem w tej rywalizacji.
Ale nie jest bez realnych szans.
Rocha posiada mistrzowskie bjj i nie waha się go użyć ;)
Stójki praktycznie nie używa, jest za słąby fizycznie i teoretycznie nie powinien tez być przygotowany kondycyjnie, żeby walke wygrać by decision.
Dlatego, jeśli ma wygrac to tylko by submission.

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Cos brak mi weny na pisanie analizy. Napisze tylko, że stawiam na JDS, ponieważ uważam, że dzięki lepszemu zasięgowi, szybkości, a przedewszystkim kondycji uda mu się uniknąć nokautującego ciosu Carwina na początku walki, a później pójdzie łatwo...

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Carvin dziś zgładzi Dos Santosa z którego robicie nie wiadomo jakiego fightera i zastopuje wasze zapały do wygrania łatwych jak by się mogło wydawać pieniędzy.Cravin to nie Pudzianowski gdzie kondycja będzie szczególnie widoczna pomiędzy nimi.Jak Dos Santos będzie dostawał takie pociski jak Lesnar to do drugiej rundy nie dojdzie ????

salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
Cos brak mi weny na pisanie analizy. Napisze tylko, że stawiam na JDS, ponieważ uważam, że dzięki lepszemu zasięgowi, szybkości, a przedewszystkim kondycji uda mu się uniknąć nokautującego ciosu Carwina na początku walki, a później pójdzie łatwo...

Słyszę poraz kolejny o lepszym zasięgu JDS
W danych to Carwin ma lepszy &quot;reach&quot;
80.0&quot; (203cm) CArwina do 77.0&quot; (196cm) JDS
http://www.tapology.com/fightcenter/bouts/ufc-131-shane-the-engineer-carwin-vs-junior-cigano-dos-santos

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Może dlatego, że JDS czasem uderza takim, nie wiem jak to określić, &#39;przeciągniętym&#39; prawym prostym?

salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
Może dlatego, że JDS czasem uderza takim, nie wiem jak to określić, &#39;przeciągniętym&#39; prawym prostym?
JDS jest uderzaczem, ma lepszą technike , wkłada w ciosy biodra, ramiona, skręca nogi i byc może de facto ma przez to większy zasięg niż zapaśnik Carwin.
Nie uderzacze mają z kolei skłonnośc do &quot;skracania&quot; ciosów

tomek-host 29

tomek-host

Użytkownik
nie rozumiem dlaczego wszyscy stawiają na Floriana moim zdaniem najlepsze lata ma już za sobą dlatego zbił wagę i chce coś zawojować swoją ostatnią walkę przegrał i ma słaby bilans walk 13-5 , Diego Nunes to natomiast świetny zawodnik z bilansem 16-1 trenujący z Jose Aldo w ostatniej walce pokonał Mike Browna byłego mistrza WEC

Diego Nunes-Kenny Florian typ 1 kurs : 2.80

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
ten dos santos to cip.. jakich mało Valasquez go wciągnie nosem Janisz i Juras to farmazony robione miękkim H Powinni pierwsze co to wymienić tych pseudo komentatorów....

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Juras jeszcze OK, ale Janisz to jakaś parodia jest...
Jutro skomentuję galę dokładniej, teraz tylko powiem, że JDS za wielkich szans z Cainem nie ma. Ładnie porobił dzisiaj Shane&#39;a, ale szacunek dla tego drugiego za wytrzymanie tego zalewu ciosów. Faktycznie, szybkość &gt; siła w tym wypadku, więc gratuluję tym, którzy obstawiali Juniora.

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Moje propozycje na UFC 131- Junior Dos Santos 1.60✅ ,Chris Weidman 1.27✅ ,Kenny Florian 1.36✅ Expekt .Widze to tak Junior prędzej czy później zafunduje KO lub TKO Carwinowi ,Chris dzięki swoim znakomitym zapasom obala i kontroluje walkę z góry,Kenny albo poskłada Nunesa albo wygra walkę przez decyzję,Kenny będzie i za duży i za silny dla rywala. &lt;&lt;&lt;Skorzystałeś z typu? Kliknij: Dzięki
Ale piękna gala i wszyscy trzej odnoszą zwycięstwa Junior przez decyzje,zdeklasował Carwina i jego twarz ???? ,Carwin kompletnie załamany po 1 rundzie w narożniku, jedynie za co trzeba mu pogratulować to że przetrwał całe 3 rundy,Florian wygrywa przez decyzje i już niedługo chyba walka z Aldo o pas a Chris poddaje przeciwnika już w 1 rundzie ????

tomek-host 29

tomek-host

Użytkownik
mi tylko Maia popsuł kupon ale i tak jestem na + bo obstawilem 2 , Kenny mnie zaskoczył troche a Legionista liczył na ko w wykonaniu Carwina hehe

salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
JDS będzie faworytem w starciu z Velasquezem.
Po tej walce z Carwinem pokazał , że zapaśnicy są mu nie straszni.
W UFC nie będzie na niego mocnych.
Panowie: pokłońcie się nowemu mistrzowi ;)

Gala typersko na duży ✅
Wyjątkowo nie oglądałem na żywo , bo spałem

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Jeśli Velasquez wróci w takiej formie, jak przed kontuzją, to zgwałci JDS swoją fizycznością. Zapaśnikiem też jest o dużo lepszym od Carwina. W stójce JDS nie będzie tak bezkarnie go obijał. Tak jak tutaj olałem walkę, bo dla mnie Carwin - JDS był no-betem, tak jestem pewny, że Velasquez powiezie Dos Santosa.

tomek-host 29

tomek-host

Użytkownik
moim zdaniem JDS wygra starcie z Velasquezem ale napewno nie bedzie faworytem i kursik bedzie wysoki :] fajna walka w wykonaniu Krzyśka ale w 1 rundzie mial problemy troche a jego przeciwnik tylko obalał i nic wiecej

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Junior przez decyzje,zdeklasował Carwina i jego twarz:smile:,
a ja myślałem że on to zrobił ciosami ????
no ale jak można decyzją masakrować twarz przeciwnika to fajnie ????

tomek-host ja liczyłem na KO Carwina chyba jako jedyny to nic w porównaniu z tym że na KO Juniora liczyła reszta ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom