>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC 127: Penn vs Fitch - 26.02.2011

Status
Zamknięty.
snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Wszyscy jesteśmy zdania, że Jon Fitch wygra tą walkę. Myślę, że wystarczająco dużo zostało napisane odnośnie tego pojedynku i niespodzianki nie będzie, choć to są sporty walki i wszystko może się zdarzyć. Obserwuję kursy i na bet365 już spadły więc nie ma na co czekać Panowie. Ja jednak chce jeszcze uderzyć w jeden zakład na ten pojedynek, mianowicie Jon Fitch by KO, TKO or Stoppage po kursie 9.00 dlaczego ? Po pierwsze techniki bokserskie Jona wcale nie są takie słabe, potrafi przyłożyć.Ze względu na dłuższy zasięg ramion ma przewagę nad Penn&#39;em. Jeśli Hawajczyk będzie robił to co mówi, czyli będzie chciał pokazać ducha walki. Pójdzie na ofensywną wymianę i może paść po jakimś ciosie Fitcha.Oprócz tego Fitch ma najmocniejszą szczękę w całej półciężkiej, więc trudno go wykończyć. Moim zdaniem kurs wystawiony przez sportingbet jest po prostu za wysoki i warto spróbować za drobne.

sliw4 67

sliw4

Użytkownik
Bardzo ciekawy kurs można spróbowac za jakies mniejsze pieniądze, jest to bardzo możliwe szczególnie, że Penn dobrze zdaje sobie sprawe, że fitch praktycznie wszystkie walki wygrał które konczyły się na punktacij, przegrał tylko z GSP.
Penn ostatnie 2przegrane z Edgarem również przegrał przez decycje, może spróbuje po prostu zaatakować w 1-2 rundzie żeby skonczyć walke przed czasem. A w tedy to już naprawdę może się wszystko zdarzyć.

Mimo wszystko B.J. Penn to twardy zawodnik i rzadko przegrywa przez KO/TKO. Tylko dwie osoby potrafiły go znokautować i to nie byle jakie, bo Matt Hughes i GSP.

vito-corleone 256

vito-corleone

Użytkownik
Nie wszyscy Snoopy są zdania że wygra Fitch ja jestem za Penem.Oczywiście Fitch jest wielkim faworytem ale nienawidzę jego stylu walki i jego osoby.Za to B.J Penn to legenda UFC i jeden z moich ulubionych fighterów i mam wielką nadzieje że rozniesie Fitcha ???? Oczywiście walki nie obstawiam gdyż za mały procent na to że wejdzie ale w naszym turnieju oczywiście na Penna.
Co do walki Jewtuszko to z kursem oszaleli 1.33 ??? oczywiście gdyby nie był polakiem stawiał bym na Warburtona ale tak to lipa gdyż wiadomo nie chce się aby przegrał Polak.
Od siebie polecam Chris Lytle,Chris Tuchscherer,George Sotiropoulos i to chyba tyle.

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Fakt kurs na wygraną Irokeza jest śmieszny i nieadekwatny do zdarzenia. Tak więc pozostaje nam tylko oglądać i liczyć na pierwsze zwycięstwo Maciej Jewtuszko w UFC.

salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
ALe nie widze kursów na underkarte.
Bo tymi z BF nie ma co sie kierować ( rynek na razie bez płynności)
Bez jaj , na Irokeza nie moze być 1.33

vito-corleone 256

vito-corleone

Użytkownik
Nawet jeśli dobije do 1.50 to i tak ryzyko zbyt duże.To jeszcze nie te umiejętności u Macieja :/ Kurs adekwatny do ryzyka zaczyna się od 1.90 i wtedy można coś pomyśleć.

vito-corleone 256

vito-corleone

Użytkownik
Najpierw zacznę od tak zwanych pewniaków z 127 gali UFC.
VS

Analiza:Chris Tuchscherer jest na krawędzi zwolnienia z UFC,jeśli przegra tą walkę to wyleci.Ale czy jest to możliwe? Raczej nie gdyż za przeciwnika ma wypalonego i ociężałego byłego zawodnika Pride Marka Hunta.Tuchscherer w walce będzie przeważał w trzech najważniejszych aspektach walki,pierwszy to zapasy które są u Chrisa na bardzo dobrym poziomie,drugi to niezła siła i zarazem mocne ciosy w każdej płaszczyźnie i 3 kondycja,Hunt nie wytrzyma ewentualnych 3 rund walki gdyż jest otłuszczony i walczy bardzo mało w ostatnich latach.Hunt na swoim koncie ma 6 porażek z rzędu i nie wygrał walki od 5 lat !!!! Chris powinien szybko wygrać walkę max w 2 rundzie.

Chris Tuchscherer - Mark Hunt 1 1.41

VS

Analiza:George Sotiropoulos vs Dennis Siver no nie ma bata żeby nie wygrał George.Dla mnie jest On nr 2 wagi lekkiej i już dawno powinien walczyć o pas.Australijczyk walczy u siebie i będzie na pewno nieźle zmotywowany.Dwa wielkie plusy Georga to fenomenalny parter rzadko spotykany na takim poziomie jak On prezentuje i cardio pozwalające na równomierną walkę na pełnym dystansie 3 rund.Dennis jest niższy od swojego rywala i to też będzie miało znaczenie gdyż jest to aż 8 cm różnicy.Danna powiedział że po tej walce George dostanie obiecaną walkę o pas i według mnie możemy już o tej walce myśleć.
George Sotiropoulos vs Dennis Siver 1 1.31

Teraz walki underdogów które przy odrobinie szczęścia mogą wejść i ustrzeli się pokaźne kursy ????

Ross Pearson vs Spencer Fisher 2 2.60

W tej walce stawiam na zawodnika bardziej doświadczonego i z lepszymi warunkami fizycznymi Fisher jest wyższy od Rossa o 8 cm co przy takim uderzaczu jakim jest Spencer różnica duża.Ross sobie nie radzi z wyższymi rywalami co prezentują porażki z min:Millerem czy Warburtonem.
Anthony Perosh vs Tom Blackledge 1 2.62
Całkowicie nie rozumiem tak wysokiego kursu na Anthonego? Dla mnie to On jest właśnie w tej walce faworytem.Zaczynając od tego że walczył z zawodnikami o wiele lepszymi niż jego przeciwnik to miał jeszcze występy w UFC co z tego że przegrane ale na pewno czegoś się nauczył i prowadził wyrównaną walkę z CroCopem.Dobre zapasy plus lepsze obycie i walka u siebie może dać mu zwycięstwo w tej walce.
Michael Bisping by KO, TKO or Stoppage 3.25
Bisping bardzo nakręcony na to aby wygrać z rywalem,filmiki wyśmiewające Bispinga jakie nakręcił i wrzucił na Youtube Riviera bardzo zdenerwowały Anglika.Polecam !!!​

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Pojawiły się już kursy na wszystkie walki. Jednak kurs na Macieja Jewtuszko wynosi 1.80, a nie tak jak wcześniej pisaliśmy 1.33 Teraz warto jest próbować grać na Polaka. Myślę, że mimo wszystko jest wstanie wygrać tą walkę. Chłopaki na pewno znajdą jakąś perełkę do zagrania. U mnie brak czasu powoduje mniejszą aktywność, więc ciężko będzie mi coś wymyślić. Ja już swoje propozycję dałem, kupon zagrałem i czekam.

Zapraszam do dyskusji

salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
185 lbs.: Michael Bisping (20-3) vs. Jorge Rivera (19-7)

Jorge Rivera robi &quot;trash talking&quot;. Prowokuje Bispinga zamieszczająć filmiki w internecie takie jak te:
http://www.youtube.com/watch?v=MNUJTFjT4iY

Bisping po tym troche sie zdenerwował...
[video]http://www.youtube.com/watch?v=PoB8LoiyxXo[/video]

Nie wiem w jakich butach przyszli ale na filmiku to Rivera jest wyższy.
Ja tam szukam niespodzanki i licze, ze Bisping dostanie plombe i kurs 3.85 wejdzie.

salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
185 lbs.: Michael Bisping (20-3) vs. Jorge Rivera (19-7)

Szukam niespodzianki.
Rivera na filmiku jest wręcz wyższy.
Moze udało mu sie sprowokować Angola,żeby nie zachował zimnej głowy w walce.
Kurs 3.85 biore.

vito-corleone 256

vito-corleone

Użytkownik
Jak stawiasz Riviere to już lepiej że wygra przez T/KOs gdyż nie da rady poddać Bispinga albo wygrać z nim na punkty.A kurs o wiele wyższy ????

salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
Wygrana 3.85
KO 5
Jest cień szansy, że wygra jeszcze przez decyzje, a może zdyskwalifikują Bispinga.
W końcu facet może być zdenerowany

vito-corleone 256

vito-corleone

Użytkownik
Przez decyzje to nie ma bata żeby wygrał,to już nie ta kondycja co kiedyś On już ma 40 na karku i jedynym jego plusem teraz jest to mocne uderzenie.
Bisping cardio ma primo ???? !!
No to nawet jak zdyskwalifikują to wchodzi gdyż to jest zakład na TKO , KO i DQ

salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
No to mnie przekonałes.
Rivera przez KO/TKO/DQ
po kursie 5 ,

do tego powinien to byc underowy pojedynek
Under 2.5 po 1.87

sliw4 67

sliw4

Użytkownik
Bisping vs Rivera ciekawy pojedynek lecz omine tą walkę jeśli chodzi o obstawianie.

Obydwoje mają przegrane praktycznie tylko z lepszymi od siebie fighterami.
Bisping 3lossy pokolei z Evansem, Hendersonem i Wanderleiem Silva.
Rivera natomiast 7przegranych z takimi jak: Rich Franklin, Anderson Silva i Kampmann.

Nie wiem jak się zachowa Bisping w czasie walki czy po prostu nie ruszy lekceważąco, żeby zakonczyć walke przed czasem, ale jeśli zawalczy swoje to powinien wypunktować rywala.

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Bisping ma zbyt dużo do stracenia. Myślę, że wyjdzie skoncentrowany, bo wie jaka go szansa ominie jeśli przegra. Czytałem gdzieś info, że może w końcu doczeka się walki o pas. Już nawet zakłady na sportingbecie są: czy Brytyjski zawodnik w walce o tytuł UFC?
tak: 4.50
Nie: 1.16
Więc mało szans dają na to, że któryś z zawodników dostanie taką szansę. Jeśli jednak myśli o tym musi z Rivera wygrać. Natomiast Rivera ma dobry patent, próbuje wyprowadzić Angola z równowagi żeby w ringu myślał tylko o jednym i wdał się w bójkę. W ten sposób może pójść na wymianę i walka może zakończyć się szybko i różnie. Myślę również, że Rivera będzie w trakcie walki próbował Bispinga wyprowadzić z równowagi, czy mu się to jednak uda ? Ciężko powiedzieć, dlatego również odpuszczam tą walkę.

vito-corleone 256

vito-corleone

Użytkownik
Spadają kursy na Spencer Fishera z 2.60 na 2.54 i pewnie do jutra jeszcze spadnie na 2.48/50. Tak samo spadek ale większy na Macieja z 1.80 na 1.68.

vito-corleone 256

vito-corleone

Użytkownik
VS

Analiza:Bardzo dziwny kurs na Chińczyka 1.37 ? hmm trochę za niski ale cóż walczy z bardziej doświadczonym zawodnikiem.Tie ma świetny parter oglądałem jego pare walk i robi tam z przeciwnikami dosłownie co chce.Jest bardzo utalentowanym lecz jeszcze mało docenianym fighterem.W walce będzie przeważał wzrostem gdyż jest o około 7 cm wyższy,szybkością gdyż jest zwinniejszy od Jasona i techniką walki właśnie w parterze.Na swoim koncie ma już wygraną w WEC z bardzo groźnym i wcześniej nie pokonanym Pablo Garzą.
Jego rywal Jason prezentuje się rekordem nabitym w walkach z zawodnikami bardzo kiepskimi.Nie walczył od 2 lat po za tym ma już 41 lat.Większość lak wygranych w parterze i ani jedna z 20 wygranych walk nie wygrana poprzez decyzje także jeśli walka z chińczykiem miała by toczyć się na pełnym dystansie 3 rund to kondycja Jasona w ostatniej rundzie może być wystawiona na próbę.
Moim zdaniem wygra zawodnik młodszy,o lepszych warunkach fizycznych i bardziej utalentowany.
Tie Quan Zhang vs Jason Reinhardt 1 1.37

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom