Wszystkiego Najlepszego życzę w Nowym 2020 Roku i Super Typowań
Przepraszam Wszystkich jak ktoś dawał typki i nie weszły
Wiadomo nikt niejest doskonały
Trzymajcie się ,moż ejeszcze wrócę ale nie obiecuje ,narazie to muszę zrobić pożądek ze wszystkim szczególnie z samym sobą ,Bo ostatnio jestem w marnym nastroju ,serce szwankuje i muszę się uspokajać bo ludzie mnie wnerwiają strasznie ,nie chodzi o mecze ,tym się nie wnerwjam .Wiadomo raz się wygra raz przegra
Nawet niewiem czy pójdę do roboty jak tak dalej pójdzie ,będe się wnerwjał to padne na zawał
Powodzenia Wszystkim i Dziękuje za zagładanie do temaciku ,jak komuś pomogłem to super a jak zaszkodziłem to Przepraszam
Ten okres co typowałem to jszcze nie doszedłem do wprawy ,jak kiedyś pięknie mi szło
Kiedyś passa sie skończy wiadomo zaczeło sie sypać umnie to się odbijało na typach ,ale jestem zadowolony co osiągnełem na Forum od kilku lat już tu jestem
Kiedyś jak miałem 1 nick to miałem swój temacik ,ale zaginą ale co się dziwić inne czasy były i inni Moderatorzy ,teraz jest Fajnie i to mi się podoba
Trzymajcie się Przyjacielowi Użytkownicy Forum
Mam nadzieje że troszkę pomogłem w tym Roku po długiej przerwie jaką miałem ze względu na Handel
Ale Handel mnie kosztował sporo nerwów ,słuchać od ludzi marudzenia ,a inni byli zadowoleni bo niskie ceny miałem ,ale też ostatnio się potraciło koło 200zł na towarze ,z etrzeba było oddać po kosztach żeby nie wywalić ,a juz się towar psuł ,poprostu za dużo brałem
Czosnek to ładnie schodził za takie piniądze za grosze ,tanio płCIŁEM I TANIO sprzedawałem ,mały nażut zrobiłem i tak jeszcze inni marudzili ,nie rozumiem ludzi chcieli by super towar za poł darmo ,a ja miałem drobny czosnek za grosze to jeszcze marudzili że lichy i Chiński ,a ja zawsze miałem Polski a tanio bo drobny ,grubszy był droższy al nie aż tak drogi tylko pare gr droższy od drobnego ,miałem kilka kalibrów ,rozmiaru ,mały ,średni .Dużego nie brałem bo szłem na cene ,drobny tańszy i drobna cena
Przepraszam za rozpisanie się
Nie wiem czy mi się uda handlować w sezonie letnim ,chociaż towar ładnie schodzi latem ,szczególnie bób to można przyciać ładną dnióweczkę
Miłego weekendu Wszystkim i dużo Zdróweczka
Jak znajde czas to odpisze kto co pisze domnie w temacie czy na poczcie
Powodzenia Uciekam spać bo rano wstaje tak po 6 i trza sprzedać resztki czosnku ,żeby nie wywalić ,a mam go sporo jeszcze ponad tysiąc sztuk
Drobnego i drobna cena
Sobota krótki dzionek ,Poniedziałek ostatni raz przed Sylwestrem i w SYLWKA ROBIE PRZERWE AŻ PO NOWYM ROKU
Poniedziełek 6 znowu święto trzech króli ,a potem lekarz mnie czeka ,ale nic strasznego ni będzie mi robił
Powodzenia oby sie udało sprzedać wszystko bez nerwów!!!!
Mniej NERWÓW MNIEJSZY ZAWAŁ