Dziękuje
Zdrowy jestem tylkopraca od rana do wieczora ,handelek idzie raz gorzej raz lepiej
Jeszcze tydzień czasu i przerwa bo po Świętach nic nie schodzi ,każdy już ma jedzenie a na Sylwka to alkochole idą i fajerwerki
Człowiek się starzeje z wiekiem ,nie grałem nic od czasu jak Handluje ,raz zagrałem i wtopiłem bo ygrali po dogrywce z hokeja ,a miałem 2 mecze tylko i to nie weszło ,i ot tamtego czasu nie chodziłem do ziemniaka
Zajełem się handlem .Wiadomo wszystko ależy od pogody bo n dworze stoje
Nie będe wymieniał co sprzedawałem ,ale warzywka i owoce ,a większość czosnku sprzedawałem od sezonu ogórkowego ,aż do Świąt
Nic się nie sało że napisałeś w temacie ,już nie ragujejak kiedyś ,staram się być spokojny ,bo różni są klijenci i różnie dogadują ,kiedyś wybuchałem i wyzywałem ,a teraz na spokojni mowię nie podoba sie to są super markety i tam jest ładny towar i tani
Ja zawsze mam tanio ,mały zysk saje sobie bo ide na ilość .Najlepszy handel na bobie ,ponad 100kg sprzeda sie dziennie w sezonie jak jest tani ,bo jak drogi to nie woże ,czekam aż stanieje i atakuje sporą ilość
Owoce też ładnie schodzą brzoskwinie ,a potem gruszki porą jesienną
Mam swoich klijentów co biorą jakiś czas owoce i to duże ilości jak śliwek brali i brzoskwin
Pozdrawiam Wszystkich i Życze Zdrowych Wesołych Świąt
DZIĘKUJĘ
Typki będą po Świętach mam nadzieję
Bo osatnio nie ogladałem nic sportu
Piłka też leci porą letnią ,a niewiem czy oglądne jakiś mecz ,chyba ż esesje wieczorowe jak nie będe śpiący ,bo rano do Pracy
Chyba z ew sobotę to oglądne bo Niedziela wolna
Jak coś to pisać na pocztę to chętnie odpowiem na wszystkie pytania jak będe mógł
Dawno mnie nie było na forum od Lata to będzie tak z pół roku
Ale jak wrócę to z typkami fajnymi
Zobaczymy co los pokaże
Pozdrawiam