>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy zielonej żaby - Lokata miesięczna

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Typy zielonej żaby - Lokata miesięczna +20,82%
Witam, nazywam się Marcin i jestem z Chorzowa, mam 27 lat (skończę w kwietniu). Postanowiłem spróbować swoich sił w bukmacherce, sporo czytałem i orientowałem czym to się je i obrałem moim zdaniem prostą, mało ryzykowną taktykę. Traktuję to jako lokata - coś na wzór lokaty w banku gdzie dostaje się kilka % w skali roku. Ja te kilka % mam zamiar robić w miesiąc grając zawsze stawką 5% od posiadanego kapitału (obecnie 50zł na koncie bet at home) i tym sposobem mam zamiar po te kilka % co miesiąc dokładać do konta i zwiększać stosunkowo stawki, za które będę grał. Co z tego wyjdzie? Zobaczymy. Generalnie będę obstawiał 1-2 mecze na kuponie żeby matematyczne szanse na wygraną były jak największe. Będę się opierał głównie na matematyce oraz zdrowym rozsądku. Wiadomo, że pewnych sposobów nie ma, są tylko &quot;prawdopodobne&quot;.

Życzę sobie i innym powodzenia ???? Po każdym zatwierdzonym typie będę podawał procentowo jak mi to wychodzi.

Na dzień dobry postanowiłem sobie zagrać jeden mecz:

Iran - Kuwejt typ 1 kurs: 1,35
Stawka: 2,50zł
EWK: 3,38
Matematyczne szanse: 33%

dfrugo 140

dfrugo

Użytkownik
Cześć. Nie wiem czy chcesz komentarze w swoim temacie. Jednak jeżeli uważasz, że zdarzenie ma 33% szans na powodzenie to powinieneś mieć kurs ponad 3,03 żeby zakład był opłacalny. W przypadku gdy kurs wynosi 1,35 potrzebujesz około 74% szans na powodzenie zdarzenia żeby się zwróciło. Chyba, że źle zinterpretowałem Twoje matematyczne szanse;)

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Każdy komentarz mile widziany! Troszkę inaczej myślę niż Ty sugerujesz. Kursy typu 3,00 i więcej to nie jest takie proste. Bardziej chodzi mi o to, żeby nie wysyłać kuponów gdzie szansa typowo matematyczna wynosi np. 5% ktoś kto wysyła już 4-5 lub więcej spotkań szanse na powodzenie ma niziutką i w takich kuponach granie niskich kursów jest ryzykowne i nieopłacalne. Po nitce do kłębka ;) i bardziej for fun
tymczasem po dziwnym meczu (bramki w 88min i 90min)
Iran - Kuwejt typ 1 kurs: 1,35✅
EWK: 3,38
Matematyczne szanse: 33%
+88gr
+1,76%

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Zakład gdzie przy remisie jest zwrot
Podbeskidzie - Pogoń typ 2 kurs: 1,79 wynik: 0-0 zwrot
EWK: 4,47
Matematyczne szanse: 50% lub zwrot
stan konta: 50,88zł
+1,74%

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Dzisiaj snooker
Higgins, John - Higginson, Andrew typ: 1 kurs: 1,40✅✅✅
EWK: 3,50
Matematyczne szanse 50%
Dałbym link do dobrych statystyk, które potwierdzą dlaczego gram tak a nie inaczej ale mam za mało postów :cool:
2/2
51,88zł
+ 3,76%

K 13

kermitzaba

Użytkownik
że wygra albo jeden albo drugi czyli 50% że jeden i 50% że drugi. W piłce masz po 33% bo jest jeszcze remis. Im więcej meczy obstawiasz tym szanse maleją bo wyniki mogą być w różnych kombinacjach.

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Obstawiłem już dzisiaj bo jutro kursy mogą zmaleć
4#
Afryka południowa - Brazylia typ: 2 kurs: 1,20
✅✅✅
Tajlandia - Liban typ: X2 kurs: 1,38✅✅✅
AKO: 1,66
EWK: 4,14
Szansa: 22%
Napisze może o co chodzi mi z tymi szansami bo nie każdy czai. 2 mecze ale wyniki mogą być różne:

Afryka i Tajlandia - źle
Afryka i remis - źle
Afryka i Liban - źle
Remis i Tajlandia - źle
Remis - remis - źle
Remis i Liban - źle
Brazylia i Tajlandia - źle
Brazylia i remis - ok
Brazylia i Liban - ok
takie mogą być kombinacje ale tylko 2 z nich dają wygraną czyli 22% bo przy rozstrzygnięciach na czerwono się przegra.

K 13

kermitzaba

Użytkownik
6# Snooker
Higgins - Cambell typ: 1 Kurs: 1,30
Stawka: 3,00zł
EWK: 3,90
Szanse: 50%
niestety zakład minutę po czasie i dostałem zwrot... a szkoda bo byłoby do przodu. Kiedy będę mógł już dodawać screeny to zamiast pisania typów będę screenował po prostu swoje zakłady, żeby być wiarygodnym ????

W jaki sposób rozliczacie na forum zwroty? No bo ilość zakładów zostaje a zwrot rozliczacie jako wygrany czy jak? Żeby statystyki były wiarygodne i dobrze obliczone. I widziałem, że piszecie jakiś &quot;yield&quot; co to takiego?

K 13

kermitzaba

Użytkownik
7# Zakład live
Gruzja - Luksemburg (w momencie 0:1 w 20min) typ: under 5,5 kurs: 1,17✅✅✅
Stawka: 3,00zł
EWK: 3,51
Szansa: 50%

Wszystkie zakłady tutaj:

Nowe będę zawsze potwierdzał również sceenami żeby być wiarygodnym &quot;_

K 13

kermitzaba

Użytkownik
szybcie podsumowanie:
Typy 9
Zwrot 2
Wygrane 7
Skuteczność 100%
+10,41zł
+20,82%

no to przeglądamy ofertę na jutro ????

K 13

kermitzaba

Użytkownik
10#
Niemcy - Chile (DNB) typ: 1 kurs: 1,12
✅ ✅ ✅
Stawka: 5,00zł
EWK: 5,60
Szansa 50% lub zwrot

Jutro jest kicha, nie ma co grać więc dzisiaj jeszcze jeden mecz a jutro jednodniowy urlop raczej.

K 13

kermitzaba

Użytkownik
hmmm szkoda, przecież to zakład jak każdy inny - z ryzykiem jak zawsze
jeśli temat nie może przez zakłady live byś w tym dziale to proszę przenieść go gdzieś gdzie może być ale proszę o wiadomość PW gdzie on się znajduje.

Stan konta po 10 zakładach: 61,01
+11,01zł
+22,02%

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Gratuluje udanego początku, ale jako matematyk z wykształcenia no muszę się przyczepić do tych twoich &quot;matematycznych szans&quot; :p. Pisz może 3 drogowo bądź 2 drogowo a przy ewentualnym dublo rozliczając jako iloczyn zdarzeń np. 9 drogowo.

Bo idąc Twoim tokiem rozumowania to mam 50% na zaliczenie Angeliny Jolie. Albo zalicze albo nie...

Pozdrawiam i życzę sukcesów ;)

Do góry Bottom