No racja w tym jest oczywiście ???? co nie zmienia faktu że jeżeli podszedłbyś do niej i zaczął rozmawiać to te 50% szans jest choć kurs na to byłby spory ????
11# Tenis Lokoli, Laurent - Kubler, Jason (under/over 30.5 Gems) typ: under kurs: 1,65 Stawka: 2,00zł EWK: 3,30 zawsze musi być ten pierwszy raz ???? jeszcze dodatkowo się skusiłem zagrać w miedzy czasie tez live na Lokoli po kursie 4,60 za 1zł (12#) ale tez nie weszło czyli dzisiaj 3zł do tyłu ???? Miałem nie grać a się skusiłem, nie ma co następnym razem się kusić ????
Wpłaciłem 15zł na konto Expekt i będę chciał z tego systematycznie zrobić tyle ile się uda. Tutaj analiz nie będę podawał ale co jakiś czas będą statystyki. Wszystkie mecze będą singlami za równą stawkę i zobaczymy jak się to będzie rozwijało wszystko. Wiadomo, że na wielkie wygrane trzeba poczekać. Cel jest taki, żeby każdy miesiąc przybywało 20% na koncie. Z 15zł na kwiecień celem jest 18zł, w tym momencie przestajemy grać i czekamy na nowy miesiąc. 1# Anglia – Conference Wrexham – Hereford typ: 1 kurs: 1,6 stawka: 1 2# Hokej - Czechy Triniec - Pardubice typ: 1 kurs: 1,7 stawka: 1
Niestety moje konto zostało wczoraj chwilowo zablokowane na expekcie ze względu na weryfikacje danych co może potrwać do 48h... dla mnie jakiś żart ale musiałem wysłać skany dowodu no i czekam na odblokowanie konta dlatego czy dzisiaj coś zagram tego nie wiem. Cóż... żebym jeszcze wpłacał kilka tysięcy czy inna większą kwotę ale 15zł... śmiech...
11# Piłka nożna - Polska
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz typ: 1X kurs: 1,25 stawka: 1 z podpórką nawet nie weszło... co za wiocha z tej wisły...
12# Siatkówka - Finlandia
Hurrikaani - Etta typ: 1 kurs: 1,22 stawka: 1