>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy zielonej żaby - Lokata miesięczna

K 13

kermitzaba

Użytkownik
No racja w tym jest oczywiście ???? co nie zmienia faktu że jeżeli podszedłbyś do niej i zaczął rozmawiać to te 50% szans jest choć kurs na to byłby spory ????

K 13

kermitzaba

Użytkownik
11# Tenis
Lokoli, Laurent - Kubler, Jason (under/over 30.5 Gems) typ: under kurs: 1,65 ⛔
Stawka: 2,00zł
EWK: 3,30
zawsze musi być ten pierwszy raz ???? jeszcze dodatkowo się skusiłem zagrać w miedzy czasie tez live na Lokoli po kursie 4,60 za 1zł (12#) ale tez nie weszło czyli dzisiaj 3zł do tyłu ???? Miałem nie grać a się skusiłem, nie ma co następnym razem się kusić ????

K 13

kermitzaba

Użytkownik
13# Reczna
Rimbo HK Roslagen - Redbergslids IK Typ: 2 kurs: 1,08
Chambery Savoie - Paryż - piłka ręczna Typ: 2 kurs: 1,30
RK Lovcen - HC Vardar-Skopje Typ: 2 kurs: 1,20
AKO: 1,68
Stawka: 5,00
EWK: 8,42

wiem, ze nie powinno się próbować odgrywać ale te typu moim zdaniem są bardzo prawdopodobne i może dają mi jednak jakiś plus na dzisiaj ????

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Wpłaciłem 15zł na konto Expekt i będę chciał z tego systematycznie zrobić tyle ile się uda. Tutaj analiz nie będę podawał ale co jakiś czas będą statystyki. Wszystkie mecze będą singlami za równą stawkę i zobaczymy jak się to będzie rozwijało wszystko. Wiadomo, że na wielkie wygrane trzeba poczekać. Cel jest taki, żeby każdy miesiąc przybywało 20% na koncie. Z 15zł na kwiecień celem jest 18zł, w tym momencie przestajemy grać i czekamy na nowy miesiąc.
1# Anglia – Conference
Wrexham – Hereford typ: 1 kurs: 1,6 stawka: 1 ✅
2# Hokej - Czechy
Triniec - Pardubice typ: 1 kurs: 1,7 stawka: 1 ⛔

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Niestety moje konto zostało wczoraj chwilowo zablokowane na expekcie ze względu na weryfikacje danych co może potrwać do 48h... dla mnie jakiś żart ale musiałem wysłać skany dowodu no i czekam na odblokowanie konta dlatego czy dzisiaj coś zagram tego nie wiem. Cóż... żebym jeszcze wpłacał kilka tysięcy czy inna większą kwotę ale 15zł... śmiech...

Do góry Bottom