>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy z krótką analizą by Surma

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Midtjylland - Broenby 1✅
⚽Cleremont-Laval 1✅
⚽Ch.Odessa-A.kiev 1✅
⚽Karlsruher-Furth BTS ✅
Kupon 3/4
Stawka:8
EW:41,06????
Buk:BetClic
⚽Caen-Certeil over 2,5✅
⚽Mlada-Sigma over 2,5✅
⚽Korona-Cracovia 1⛔????
⚽Parndorf-Horn over 2,5✅
kupon 3/4
Stawka:8
EW:49,86 EW:11,40????
Buk:Expekt
Jakby nie Korona to wczoraj 100%,nie spodziewałem się że po porażce z Puszczą Cracovia będzie w stanie wygrać z Korona,ale 52zł do przodu więc dziś pewnie trochę grubiej zagram.

surma90 8

surma90

Użytkownik
Coś z niższych lig:
⚽Luton-Macclesfield 1⛔
⚽Peterborough-Oldham 1✅
⚽Osnabruck-Rostock over 2,5✅
⚽Aberdeen-Celtic BTS⛔ jakby nie czerwona kartka dla Aberdeen jestem przekonany ze cos by strzelili.
Stawka:6
Ako:9,78
EW:58,68
Zysk:52,58

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Chelsea-Hull 1(-1)✅
⚽Heerenveen-Heracles 1⛔
⚽BVB-Eintracht GOL Aubameyang⛔
⚽HJK-Honka 2(remis zwrot)⛔
Stawka:12
Ako:13,39
EW:160,68
Zysk:147,29
BUK:Expekt
No nie spodziewalem sie tak slabej postawy serc u siebie:/

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽TSV-Inglostad 1✅
⚽Energie-Aalen 1(remis zwrot)✅
⚽Inter Baku-Azal 1⛔
⚽Ursus-Widzew 2✅
⚽Arka-Ruch BTS??

Stawka:10
Ako:11,13
EW:111,30
Zysk:101,30
Buk:Expekt

surma90 8

surma90

Użytkownik
ostatnio nie szło więc postaram się taką zabawą zarobić na weekend:
⚽Karabakh-Frankfurt 1X⛔
⚽Aktobe-Kijów 2✅
Stawka:5
Ako:3
EW:15
⚽Minsk-Liege 2✅
⚽Maccabi-Astra 1✅
Ako:2,28
EW:11,40
⚽Pandurii-Braga 2✅
⚽Molde-Rubin X2✅
⚽Salzburg-Zalgiris 1(-1)✅
Ako:3,52
EW:17,60
⚽Swansea-Petrolul 1(-1)✅
⚽Udinese-Liberec 1(-1)⛔
⚽Zulte-Nicosia 1⛔
Ako:8,62
EW:43,10
Udinese ośmieszyło się dostając lanie u siebie,Zulte strata bramki w 88&#39;.

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Bilbao - Osasuna 1✅
⚽Zabrze - Ruch over 2,5✅
⚽BVB-Werder over 2,5⛔
Ako:5,32
EW:26,60
⚽Wolves-Crawley 1✅
⚽Aue-Cottbus 2(remis zwrot)⛔
⚽Monaco-Toulouse over 2,5⛔
Ako:4,68
EW:23,40
⚽Creteil-Istres 1⛔
⚽Heerenveen-Ajax over 2,5✅
⚽Inglostadt-Arminia X2⛔
Ako:5,58
EW:27,90
⚽Siegen-Victoria Koeln over 2,5⛔
⚽Vienna-Kapfenberg 1⛔
⚽Willem-Sparta BTS⛔
⚽Sur Vie-Luzenac 2(remis zwrot)✅
Ako:13,20
EW:66
powtórka z wczoraj,20zł wkładam,wystarczy 1 kupon wchodzi i mam zwrot plus parę groszy:grin:
Tylko 5 spotkań weszło,no fatalnie to wygląda,ale kto przypuszczał że Monaco sie wystrzela i zremisuje u siebie 0-0? albo BVB wygra tylko 1-0?:zoltakartka:

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Zwolle-Cambuur 1
⚽Hannover-Schalke over 2,5????✅
⚽Hoffenheim-Freiburg 1???? ⛔
⚽Aston-Liverpool BTS
Stawka:7
AKO:7,91
EW:55,37
Zysk:47,46
⚽Lyon-Reims 1
⚽Everton-West Bromwich 1
⚽Sandecja-Arka 2
⚽Zawisza-Podbeskidzie 1⛔
AKO:9,01
EW:54,06
Zysk:45,59
Dziś więcej typów 1X2 niż zabawy w BTS-y,overy....
Zwolle,ekipa na fali,rozjeżdżają rywali,myślę że dobra seria potrwa jeszcze w tym meczu. Hoffenheim,w tym sezonie raz wygrali i raz zremisowali,mimo prowadzenia 2-0 dali sobie wbić 2 bramki,ale w następnym meczu nie zafundowali swoim kibicom takiej nerwówki i gładko wygrali 5-1,Freiburg słabo wszedł w sezon,to nie jest słaba drużyna i w końcu zacznie wygrywać ale jeszcze nie dziś. Hannover-Shalke,Hannover w pierwszym meczu łatwe zwycięstwo w drugim tęgie lanie,widać że u siebie gra im się lepiej i na pewno powalczą o 3pkt,Schalke po blamażu w ostatnim meczu również przyjedzie po 3pkt,zapowiada się emocjonujące widowisko z overem nawet 3,5.Aston-Liv,Aston dobrze rozpoczął sezon,wygrali z Arsenalem i powalczyli z Chelsea,Liverpool też wygrał pierwszy mecz,liczę tu jednak na zwycięstwo Aston Villa 2-1.
Lyon,w lidze super w pucharach kiepsko,myślę że podtrzymają dobrą passe zwycięstw w lidze,a i za porażkę z Sociedad będą chcieli się zrekompensować kibicom.Everton,w pierwszym meczu przegrywał już 2-0 żeby w końcówce strzelić dwie bramki i wywieźć remis,w sparingach pokazali się z dobrej strony na tle rywali z wyższej pólki,West przegrało u siebie z Southampton i będzie im szalenie ciężko o dobry wynik na trudnym terenie. Oglądałem Sandecje na żywo w Łęcznej,grali bardzo słabo,myślę że Arka odniesie gładkie zwycięstwo mimo gry w roli gości. Zawisza-Podbeskidzie,dobry mecz w pucharach więc postarają się o pierwsze zwycięstwo w lidze,już w Gliwicach było blisko ale Paweł Abbot nie strzelił karnego,myślę że dziś beniaminek będzie świętować zwycięstwo.

surma90 8

surma90

Użytkownik
No i jak tu nie fascynować się Bundesligą? ????
Hoffenheim mimo gry w 10 strzela na 2-1,Freiburg ładuję na 2-2 by za chwile stracić zawodnika,gramy 10 na 10 więc wszystko się może zdarzyć,Schalke przegrywa już 2-0,jeszcze jedna bramka i over wejdzie,Zawisza 1-0:grin:jednak cuda sie nie zdarzaja i Hoffen dostaje 2-3,mimo gry 10-10,jak zwykle kupon zawala jakas glupota w tym wypadku czerwona kartka na poczatku meczu.Daje sobie spokoj z typowaniem na jakis czas,szkoda kasy i czasu,Zawisza prowadzil 2-0 zeby zremisowac 2-2,smiech na sali.

surma90 8

surma90

Użytkownik
Powiem wam że mam już dość tego typowania,niech ktoś mi wytłumaczy czemu jak stawiam na faworytów to oni przegrywają,a jak stawiam na niespodzianke wygrywa faworyt,wczoraj Fiorentina u siebie dostala ze Szwajcarami,dzis Mattersburg dostaje 1-3 u siebie a rywal gra w 10,TSV przegrywa ze slabym Sandhausen u siebie 0-2 a Frankrfurt prowadzi z najlepszym w 2 bundeslidze Furth,nie ogarniam co juz obstawiac skoro sa takie komiczne wyniki,stawiac na faworyta po kursie 1,30 i nie wchodzi stawiac na BTS w bramkostrzelnych druzynach i mecz konczy sie 1 bramka,stawiam over 2,5 pada 1,2 bramki:/

surma90 8

surma90

Użytkownik
a puścimy coś takiego na dzisiejszy wieczór:
⚽Sociedad-Atletico BTS (1-2) ✅ ????
⚽Marsylia-Monaco 1(zwrot)⛔
⚽Catania-Inter 2✅
⚽Bologna-Sampdoria X2✅
Zakład systemowy 3/4
EW:48,24
Zysk: 42,24
Sociedad pokazał klasę ogrywając w dwumeczu Lyon 4-0,w lidze postarają się podtrzymać dobra formę i powalczą z Atletico,piłkarze z Madrytu świetne weszli w sezon i dziś również powalczą o 3pkt,zapowiada się niezłe widowisko.Czemu Marsylia a nie naszpikowane gwiazdami Monaco,wydaję mi się że kluczową rolę w tym meczu odegra zgranie,a to przemawia za Marsylią,wprawdzie na papierze może mają słabsze nazwiska ale skoro Tuluza była w stanie zremisować na wyjeździe z Monaco to Marsylia u siebie jest w stanie zgarnąć 3 pkt.Inter wiadomo porządna firma,może nazwiska trochę mniej znane niż parę lat temu,ale Palacio czy Guarin potrafią strzelać bramki,spodziewam się zaciętego meczu i zwycięstwa gości jedną bramką,w ostatnim meczu obu drużyn Inter przegrywał już 2-0 i wyciągnął na 2-3,pewnie pamiętają ten mecz i dziś nie dopuszczą do powtórki z rozrywki.Sampdorie oceniam po ostatnim meczu z Juve,starali się murować bramkę i przegrali tylko 1-0,a takie Lazio dostaje regularne bęcki od Juve tzn że Sampdorii ten wynik nie przynosi wstydu,Bologna za to przegrała bardziej okazale z Napoli,wiadomo u siebie Bologna powalczy o zwycięstwo,ale ja przeczuwam tu remis lub wygraną gości którzy już w pierwszym meczu mieli najtrudniejszego rywala w lidze a teraz powinno iść z górki.
No niestety Marsylia nie podołała:/

surma90 8

surma90

Użytkownik
Wisła-Lechia 1 1,90⛔
Schalke-Chelsea 2 2,20✅
Arsenal-BVB 1(over 2,5) 3,20⛔
Kurs:13,38
Stawka:10⛔
EW:133,80
Zysk:123,80
Ostatnio postawiłem na Wisłę która przegrała z Zawiszą,Wisła przegrała tylko dlatego że czerwoną kartkę ujrzał Bunoza i od razu padła bramka na 1:1 dla Zawiszy,jestem pewny że gdyby Wisła grała cały mecz 11 na 11 wygrałaby w Bydgoszczy bo zwyczajnie jest lepsza od Bydgoskiego Zawiszy,Lechia grała fajną piłkę po meczu z Barcą,ale ostatnio nie idzie im najlepiej na wyjazdach jak i u siebie dostają lanie,ostatni mecz tych drużyn zakończył się gładkim zwycięstwem Wisły 3:0,dziś liczę na powtórkę,wiem że puchar to nie liga,ale wątpię żeby Lechia była w stanie pokonać Wisłę na ich podwórku.
Chelsea w ostatnim meczu ligowym przegrywała 0-1 żeby zakończyć mecz 4-1,nie ma co mówić londyńczycy mają dużo lepsze nazwiska niż Schalke,a do tego w zespole z Niemiec zabraknie kilku kluczowych graczy,wiemy jak no.1 podchodzi do Ligi Mistrzów,po wypadku w meczu z Basel jestem pewny że Chelsea zagra na 100% i pokona Schalke.
Arsenal po transferze Oezila gra jak z nut,BVB ostatnio męczy się strasznie nawet z ligowymi średniakami u siebie,bez Gundogana środek pola wygląda dość marnie a Levy już nie strzela bramek na zawołanie,nawet jeśli Borussia strzeli bramkę jestem pewien że Arsenal odpowie i padnie w tym meczu over,i raczej będzie to na korzyść zespołu z Anglii,u siebie trzeba wygrywać prosta zasada i Arsenal na pewno się o to postara.

surma90 8

surma90

Użytkownik
Atalanta - Inter BTS ✅
Arsenal - Chelsea BTS ⛔
Pogoń - Piast 1✅
Wisła - Widzew 1 ✅
Bastia - Ajaccio 1 ✅
Kurs:11,96
Stawka:4,50
EW:53,82
Wisła powinna dowieść wynik bo Widzew gra w 10,bramka dla Arsenalu i kupon do przodu.Arsenal???? żeby u siebie nawet bramki nie strzelić:?

surma90 8

surma90

Użytkownik
Fiora-Napoli BTS✅
Verona-Sampdoria 1✅
Zagłębie-Lechia 1(remis zwrot)⛔
Kurs:5,31
EW:26,55
Milan-Lazio 1⛔
Valencia-Almeria 1(-1)⛔
Zawisza-Legia over 2,5✅
Zulte-Gent 1(remis zwrot)✅
Kurs:9,56
EW:47,80
Zagłębie sięgneło dna????,Valencia pobiła Zagłębie,przegrać u siebie z ostatnią drużyną,no takie niespodzianki zawsze psują kupony:?

surma90 8

surma90

Użytkownik
Bilbao-Elche 1⛔
Roma-Chievo 1(-1)⛔
Jaga-Lech 2⛔
Kurs:5,24
EW:26,20
Bilbao notuje serie 6 nie przegranych spotkań u siebie,Elche na wyjeździe gra w kratkę wprawdzie ostatnie 2 spotkania wygrali ale wcześniej przegrywali,Bilbao jest na 5 miejscu co daje im grę w pucharach i na tym będzie im zależało,skoro wygrali z mocnym Villareal to z Elche nie powinni się meczyć,wiadomo beniaminek i ciężko przewidzieć jak zagrają,jeśli na takim poziomie jak ostatnie spotkanie z Grenadą (0-1) to jestem spokojny o wynik.
Roma dominuje we Włoszech leją wszystkich jak leci,Chievo ostatnia drużyna ligi,czuję że mecz zakończy się pogromem,Roma lubi postrzelać a przy tym świetnie spisuję się w obronie.
Lech ostatnio w każdym meczu punktuje za to Jaga jest regularnie jechana,dostaję od każdego czy to u siebie czy na wyjeździe,gram na Lecha bo pamiętam ostatni sezon w którym Lechici wygrywali wszystko na wyjazdach,ostatnio zlali Lechię,dziś powinno być tak samo.
Dominacja Lecha ale to Jaga zwycięża,dominacja Romy ale zwycięstwo minimalne,Bilbao dostało 2 bramki ale udało im się wywalczyć remis,no trudno.:;/:

surma90 8

surma90

Użytkownik
Laval-Creteil X2 ⛔
Ipswich-Barnsley 1 ⛔
Dordecht-Den Bosch 1(over 2,5) ✅
Empoli-Bari 1 ⛔
Aalen-Fortuna X2 ⛔
System 3/5
Kurs:46,29
Stawka:10
EW:46,29
Gram systemem bo na 90% moich kuponów na 5 spotkań przynajmniej 3 wchodzą czasem 4,więc będzie chociaż zwrot kasy,grając takimi stawkami nie liczę na wielki zarobek,oby była kasa na grę,gdyż traktuję to jako zabawę,nie chce mieć wielkich kosztów:grin:
Dzisiejsze typy raczej nie na faworytów,ogólnie nie ma jakichś pewniaków,wczoraj Lech mnie zawiódł i postanowiłem szukać czegoś o podobnych kursach i zagrać z podpórką,jak Creteil i Fortuna.Teoretycznie te jedyni powinny wejść ale w praktyce nie zdziwi mnie jak będzie na odwrót tzn Creteil i Fortuna wygrają a reszta nie,ale zobaczymy...
Obstawiam jakiś czas,dużo kuponów nie trafia na forum i nauczyłem się jednego ,nie ma pewniaków&#39; jakby były to Legia jechała by Zawiszę,Barcelona Osasunę a Valencia Almerię,to jest właśnie piękne w sporcie,masa niespodzianek,ja postaram się te pewniejsze typy łączyć właśnie z niespodziankami.
Tia...
No jestem zaskoczony takim obrotem sprawy,remis Empoli i Ipswich można uznać za spore niespodzianki,Certeil mimo prowadzenia dostali tęgie lanie od słabiutkiego Laval,jedynie Dordecht zagrał tak jak należy,no kupon jaki był taki był,chyba błędem jest szukanie na siłę meczów,w danym dniu jest słaby wybór a ja obstawiam aż 5 spotkań,zobaczymy dziś co tam mamy w ofercie.:?

surma90 8

surma90

Użytkownik
Newcastle-Chelsea 2⛔
Herta-Schalke BTS
Stoke-Southampton 2(bez remisu)
Cracovia-Korona 1
Kurs:7,53
EW:37,65
Wydaje mi sie ze powinni mi za to placic,jestem w stanie zatrzymac najlepsze druzyny europy,Chelsea leje wszystkich po koleii a jak na nia postawie przegrywa z dziadami,Valencia to samo z ostatnia druzyna w lidze,Certeil tak samo,no to jest dopiero forma!!!postawie dzis na Real to tez przegra!

surma90 8

surma90

Użytkownik
Szachtar-Bayer X2✅
PSG-Anderlecht 1(-2)⛔
Ruch-Zawisza BTS ⛔
Kurs:5,16
EW:30,96
City-CSKA 1(-1)✅
Olympiakos-Benfica 1X✅
Juve-Real BTS✅
Arka-Korona 1DNB✅
Kopenhaga-Galata BTS ⛔
Kurs:9,46
EW:56,82
No przykra sprawa,Galatasaray miał sporo okazji ale nie udało im się strzelić bramki:?

Do góry Bottom